این پچ 3 که با حجم 39 مگ قرار داده شده با پسوند 7z هستش
کالا کار میکنه دیگه ؟
این پچ 3 که با حجم 39 مگ قرار داده شده با پسوند 7z هستش
کالا کار میکنه دیگه ؟
سلام دوستان بهترین ترکیب واسه بارسا که بیشتر رو ضد حمله چیده شده چی میتونه باشه؟
![]()
والله من برای مدت مدیدی با این ترکیب آنلاین بازی می کردم،رو ضدحملات خیلی خوب جواب میداد مخصوصاً از سمت راست که دنیل آلوز و الکسیس سانچز اون سمت هستن:
بابت این عکس paint ای عذر میخوام ولی حوصله نداشتم با دوربینم از این ترکیب عکس بگیرم بزارم![]()
سلام دوستان عزیز
آقا کسی از دوستان اگه سیو Football life رو داره که چندتا بازیکن مطرح (مسی،رونالدو،ژاوی،فابرگاس و...) داره لطف کنه برا ما بذاره
دیشب سیستمم بدطوری ویروس گرفته بود وین بالا نیومد سیوها هم برنداشته بودم کلی بازیکن خریده بودم منتخب جهانی راه انداخته بودم که همش پریددیگه حوصله ندارم از اول بازی کنم
ممنون از شما عزیزان
سلام دوستان
از دوستان اصفهانی کسی میدونه برا شرکت در مسابقات pes2012کجا باید برم چه جوریه؟
سلام. من زمانی که میخواستم برم توی قسمت online گفت باید konami id داشته باشی بعد از ثبت نام و گرفتن id گفت بازی آپدیت نیست. خودش یه سایت باز کرد که یه فایل 16 مگی برای دانلود توش بود تحت عنوان پچ 1.3 . یکی به صورت exe و یکی دیگه به صورت زیپ شده که توش یه فایل exe بود. ولی نوشته بود dvd version. من هر دو تا رو دانلود کردم که به ترتیب پیغام های زیر رو میداد:
no prior installation of PES 2012 was found.
please re-install it and then retry the installation of PES 2012 path 1.03.
the upgrade path cannot be istalled by the windows installer service because the program to be upgraded may be missing,or the upgrade path may update diffrent version of the program. verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have the correct upgrade path.
و البته همون طور که در چند صفحه قبل گفتم من پوشه ای توی فولدر program data برای konami ندارم. برای پسرخالهام هم که نسب کردم چنین پوشه ای نبود.
من بازی شرکت "مدرن" رو گرفتم.
چرا هیشکی نیست؟
تا یکی بیاد من سوال بعدی رو هم بنویسم:
چجوری میشه این حالت club management رو توی مسترلیگ از off به on تغییر داد. من اولش پرسید گفتم نمیخوام. الان میخوام این staff رو قویتر کنم نمیشه.
دوستان میخواستم بدونم انتی تیم اث میلان کدوم تیمه ؟ اخه با یکی بازی میکنم که میلان بر میداره که هیچی هم بلد نیست اما همش میره سانتر میکنه و گل میزنه از هر 3 تا سانتر حداقل یکیش گله
کسی تیمی میشناسه که خط دفاعش رو سانتر خیلی خوب باشه که این ابراهیمویچ هی زارت نزنه تو دروازه ما
کلا این 2012 خیلی ضایع هست من با همین طرف تو 2011 اتلتیک مادرید میگرفتم اون تیم مستر اما بازم میباخت اما اینجا اصلا نمیتونم بازی کنم پاس کاری ها یه جوریه کلا بازی مسخره شده این رفیقمون فقط میره سانتر میکنه گل میزنه بعد ما چون عادت کردم به دریبل و پاس تو عمقی جونمون بالا میاد تا گل بزنیم
Last edited by hamed999; 05-04-2012 at 15:52.
سلام. از نظر پاس کاری و این جور چیزا با 2011 فرق نکرده. و دوای ابراهیمویچ یه مدافع با قد نسبتا بلند و bodybalance بالاست. فکر کنم چلسی ، منچستر سیتی، پرتو گزینه های خوبی باشن. البته با من مارک کردن ابراهیمویچ.
البته این نظر منه و اون رو امتحان نکردم
سلام به دوستان
من قصد داشتم که patch 1.03 کونامی رو نصب کنم که متوجه شدم گویا ستاپ بازیم اصل نبوده و ارور میده ! چیکار میشه کرد ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)