بايد اعتراف کنم که اشتباه بسيار بزرگی کردم که به رئال مادريد آمدم...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،رافائل ون در وارت،هافبک هلندی باشگاه رئال مادريد آماده است تا در صورت موافقت لوئيس ونگال به باشگاه بايرن مونيخ بپيوندد.
او امروز در مصاحبه اي با يکی از مطبوعات هلندی از علاقه شديد خود به بايرن مونيخ خبر داد و گفت:
به نظر من بازی در آلمان و در بوندسليگا از اسپانيا بهتر است،در آلمان جای پيشرفت برای هر بازيکن وجود دارد و من بايد اعتراف کنم که اشتباه بسيار بزرگی کردم که از هامبورگ به رئال مادريد آمدم،دوست دارم که به بوندسليگا بازگردم.
من به باشگاه بايرن مونيخ علاقه زيادی دارم،لوئيس ونگال يکی از مربيان بزرگ دنياست و کار کردن با او واقعاً عالی است.
برخی از مطبوعات هلندی در اينباره مينويسند،ظاهراً تماس هايی هم بين لوئيس ونگال و اين بازيکن هلندی صورت گرفته شده است و باشگاه بايرن مونيخ قصد دارد تا تابستان امسال برای خريد او اقدام کند.
همچنين روزنامه بيلد امروز درباره اين خبر مينويسد با توجه به اينکه هنوز سران باشگاه بايرن مونيخ خبر انتقال ون در وارت به رختکن باوارياييها را تأييد و يا تکذيب نکردند اما خبرهای شنيده شده در اينباره نشان از آن دارد که به زودی باشگاه بايرن مونيخ با ون در فارت قرارداد خواهد بست و ظاهراً ون در وارت با شروع فصل جديد پيراهن باوارياييها را به تن خواهد کرد.