تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 645 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    لپ تاپ من که sony fw 390 وقتی ویندوزش میاد بالا یه لحظه صفحه نمایش میره و میاد(سیاه میشه ومیاد)(خاموش روشن میشه)
    فروشنده گفت همه لپ تاپ ها همینطوره !!!
    مشکل خاصی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    لپ تاپ من که sony fw 390 وقتی ویندوزش میاد بالا یه لحظه صفحه نمایش میره و میاد(سیاه میشه ومیاد)(خاموش روشن میشه)
    فروشنده گفت همه لپ تاپ ها همینطوره !!!
    مشکل خاصی داره؟
    منم یه لپ تاپ فوجیتسو - زیمنس دارم که windows اریجینال هم روش نصب هست دقیقا همین مساله سیاه سفید شدن صفحه برای یه لحظه رو دارم.

داره خودمونی میشه n.rezaie13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.امیدوارم سوالم رو در تاپیک اشتباهی مطرح نکرده باشم.
    من یا کمک و مشورت دوستان در تاپیک های مختلف در نهایت امروز رفتم و FW56GF/Bبا گارانتی ایران رهجو را خریدم.اما یادم رفت در مورد باطریش بپرسم که امیدوارم اشتباه بزرگی نکرده باشم.و سوالم این بود که در کاتالوگ این مدل در سایت سونی نوشته بود که 2مدل باطری را ساپورت میکنه که یکیش تا2ساعت و دیگریش تا4ساعت کار میکنه.اما مروز که رفتم فقط گفتند که باطری 2 ساعته وجود داره و نه 4ساعته.البته گفتند بعدا میتونید بخرید و بذارید البته یک زائده اضافی هم به وجود می آید.
    حالا از دوستان این سوال رو داشتم که آیا صحبت ایشون درست هست یا نه؟
    و اینکه اگر باطری 4ساعته را بعدا بخوام بندازم،با توجه به اینکه کاتالوگ محصول گفته که باطری 4ساعته را نیز در آن استفاده کرد،پس چرا باید زائده اضافی به وجود آید؟؟؟ضمنا یمت باطری4ساعته چنده؟
    ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/HTML]

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.امیدوارم سوالم رو در تاپیک اشتباهی مطرح نکرده باشم.
    من یا کمک و مشورت دوستان در تاپیک های مختلف در نهایت امروز رفتم و FW56GF/Bبا گارانتی ایران رهجو را خریدم.اما یادم رفت در مورد باطریش بپرسم که امیدوارم اشتباه بزرگی نکرده باشم.و سوالم این بود که در کاتالوگ این مدل در سایت سونی نوشته بود که 2مدل باطری را ساپورت میکنه که یکیش تا2ساعت و دیگریش تا4ساعت کار میکنه.اما مروز که رفتم فقط گفتند که باطری 2 ساعته وجود داره و نه 4ساعته.البته گفتند بعدا میتونید بخرید و بذارید البته یک زائده اضافی هم به وجود می آید.
    حالا از دوستان این سوال رو داشتم که آیا صحبت ایشون درست هست یا نه؟
    و اینکه اگر باطری 4ساعته را بعدا بخوام بندازم،با توجه به اینکه کاتالوگ محصول گفته که باطری 4ساعته را نیز در آن استفاده کرد،پس چرا باید زائده اضافی به وجود آید؟؟؟ضمنا یمت باطری4ساعته چنده؟
    ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/html]
    جای سوالتون اشتباه بود ولی :

درست گفتند دوست عزیز
    ببینید ما برای لپ تاپ ها ( Netbook - UMPC - Notebook ) کلا باتری هایی داریم که بهشون گفته میشه مثلا 3 سل - 4 سل - 6 سل - 8 سل - 9 سل - 12 سل و ...
    این سل ها باتری های داخلی هستند که طی روش هایی با هم موازی و سری بسته میشن
    هرچه تعداد سل ها بیشتر باشد آمپراژ باتری بالاتر میرود و در نهایت زمان بیشتری لپ تاپ رو روشن نگه میداره
    سری FW باتری های 6 سل و 9 سل دارد که 9 سل به شدت کمیاب است
    اون 2 ساعته که گفته 6 سل هست و 4 ساعته 9 سل
    قیمت باتری 6 سل برای FW فکر کنم 250 هزار تومان باشه ( گارانتی نقش )
    باتری 9 سل هم چون بزرگتر از 6 سل هست کمی از پشت لپ تاپ بیرون میزنه
    سری FW مناسب جابجایی و استفاده مداوم از باتری نیست ، به نظر من هزینه زیاد برای باتری اضافه نکنید

داره خودمونی میشه n.rezaie13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

جای سوالتون اشتباه بود ولی :

درست گفتند دوست عزیز
    ببینید ما برای لپ تاپ ها ( Netbook - UMPC - Notebook ) کلا باتری هایی داریم که بهشون گفته میشه مثلا 3 سل - 4 سل - 6 سل - 8 سل - 9 سل - 12 سل و ...
    این سل ها باتری های داخلی هستند که طی روش هایی با هم موازی و سری بسته میشن
    هرچه تعداد سل ها بیشتر باشد آمپراژ باتری بالاتر میرود و در نهایت زمان بیشتری لپ تاپ رو روشن نگه میداره
    سری FW باتری های 6 سل و 9 سل دارد که 9 سل به شدت کمیاب است
    اون 2 ساعته که گفته 6 سل هست و 4 ساعته 9 سل
    قیمت باتری 6 سل برای FW فکر کنم 250 هزار تومان باشه ( گارانتی نقش )
    باتری 9 سل هم چون بزرگتر از 6 سل هست کمی از پشت لپ تاپ بیرون میزنه
    سری FW مناسب جابجایی و استفاده مداوم از باتری نیست ، به نظر من هزینه زیاد برای باتری اضافه نکنید
    ممنون از راهنماییتون.میشه لطفا آدرس تاپیکی که بتونم سوالات مربوط به باطری رو در اونجا مطرح کنم را به من معرفی کنید.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.میشه لطفا آدرس تاپیکی که بتونم سوالات مربوط به باطری رو در اونجا مطرح کنم را به من معرفی کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ویندوز نت بوک من vista basic بود اما پاک شده میشه دوباره ویندوز اصلی رو بریزم که معتبر باشه؟

به گمانم باید از ریکاوری استفاده کنی تا اورجینال باشه
    ممنون از راهنماییت اما کل هاردم پاک شده بهترین ویندوزی که بتونم بریزم چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

دوستان این لپ تاپ هایی که بلوری رام دارن ... دی وی دی رایتر هم هستن؟ یا فقط رام هستن؟
    bale hastan

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

An error occurred during the installation of assembly 'microsoft.vc80.CRT', Public Key Token="1fc8b3b9a1e18e3b", Type="Win32", Version="8.0.50727.762" HRESULT: 0x8007054F

من وقتی میخام نرم افزار مانند اتوکد 2008 را روی لب تاب دارای سیستم عامل ویندوز هفت نصب کنم در جریان عملیات نصب این پیغام ظاهر میشه و نصب جلو نمیره.. کسی میدونه ماجرا از چه قرار است و راه حل مشکل در چیست؟

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

An error occurred during the installation of assembly 'microsoft.vc80.CRT', Public Key Token="1fc8b3b9a1e18e3b", Type="Win32", Version="8.0.50727.762" HRESULT: 0x8007054F

من وقتی میخام نرم افزار مانند اتوکد 2008 را روی لب تاب دارای سیستم عامل ویندوز هفت نصب کنم در جریان عملیات نصب این پیغام ظاهر میشه و نصب جلو نمیره.. کسی میدونه ماجرا از چه قرار است و راه حل مشکل در چیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •