تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 325 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3243

نام تاپيک: German Truck Simulator

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

میشه بیشتر بگی برا zmodeler میخوام
    ببین مثل اینه که بخوای یه برچسب رو شیشه بچسبونی برچسب روی شیشه قرار میگیره و یه جسم دو بعدیه پس نیازی نیست مدلش رو کامل بسازی.
    خوب حالا از همون شیشه یه کپی بگیر و بجز جایی که میخوای برچسب رو بچسبونی اجزاش رو Delete کن: برای این کار از توی منوی ابزار تیتر منوی select رو باز کن و از انواع اونها Quadr رو انتخاب کن وحتما از پایین ترین نوار صفحه selected mod رو روشن کن و از منوی ابزار editing level بالای صحنه مربع vertex رو انتخاب کن و پارامترهای اضافی مدلت رو حذف کن وقتی که فقط اون تیکه برچسب باقی موند اون رو یک مقدار به سمت خارج شیشه ببر که روی شیشه بیفته.
    خوب حالا برای این سطح صاف از ترفند عکس png استفاده کن (تو عکسهای png میتونی زمینه عکس رو ورداری پس چی میمونه؟ همون نوشته خالی) حالا این رو روی همون تیکه جای برچسب بنداز و اگه png رو تبدیل به dds بکنی باز هم این خاصیت رو داره.

مثلا برای ایجاد نرده توی بازیها از همین روش استفاده میکنن چون اگه بخوان مدل نرده رو کامل بسازن هم گرافیک بیشتری میکشه و هم زمان میبره.
    Last edited by nice 2000; 29-04-2012 at 18:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ن وقتی میخواهم در نرم افزار zmolder
    ماشینی را برای ادیت باز کنم
    قبل از اینکه پوشه baseرا معرفی کنم بهش
    پیام میده
    out of memory

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

سی پلاس پلاس؟
    چطور باید نصب کنم ؟
    بابا اینکاره........
    خب بگو چطور باید فایل را بازکنم
    همونی که لینکشو گذاشتی دانلود کردم
    من واقعاخیلی مشتاقم که یادبگیرم ماشین ادیت کنم
    من ژرمن تراک را دارم باtrack&tralerاما فقط ژرمن تراک را میخواخم ادیت کنم
    جفت فایل اجرایی zmodeler هستش : vcredist_x86.exe
    zmodeler برای اجرا بهش نیاز داره خوب دابل کلیک کن روش خودش نصب میشه.
    توی صفحه 301 هم که درباره ادیت اولیه توضیح دادم.
    Last edited by nice 2000; 01-05-2012 at 11:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سی پلاس پلاس؟
    چطور باید نصب کنم ؟
    بابا اینکاره........
    خب بگو چطور باید فایل را بازکنم
    همونی که لینکشو گذاشتی دانلود کردم
    من واقعاخیلی مشتاقم که یادبگیرم ماشین ادیت کنم
    من ژرمن تراک را دارم باtrack&tralerاما فقط ژرمن تراک را میخواخم ادیت کنم
    Last edited by شهروزخان; 30-04-2012 at 20:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin13720's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

ببین مثل اینه که بخوای یه برچسب رو شیشه بچسبونی برچسب روی شیشه قرار میگیره و یه جسم دو بعدیه پس نیازی نیست مدلش رو کامل بسازی.
    خوب حالا از همون شیشه یه کپی بگیر و بجز جایی که میخوای برچسب رو بچسبونی اجزاش رو Delete کن: برای این کار از توی منوی ابزار تیتر منوی select رو باز کن و از انواع اونها Quadr رو انتخاب کن وحتما از پایین ترین نوار صفحه selected mod رو روشن کن و از منوی ابزار editing level بالای صحنه مربع vertex رو انتخاب کن و پارامترهای اضافی مدلت رو حذف کن وقتی که فقط اون تیکه برچسب باقی موند اون رو یک مقدار به سمت خارج شیشه ببر که روی شیشه بیفته.
    خوب حالا برای این سطح صاف از ترفند عکس png استفاده کن (تو عکسهای png میتونی زمینه عکس رو ورداری پس چی میمونه؟ همون نوشته خالی) حالا این رو روی همون تیکه جای برچسب بنداز و اگه png رو تبدیل به dds بکنی باز هم این خاصیت رو داره.

مثلا برای ایجاد نرده توی بازیها از همین روش استفاده میکنن چون اگه بخوان مدل نرده رو کامل بسازن هم گرافیک بیشتری میکشه و هم زمان میبره.
    دوست عزیز ممنون از راهنایی تون ولی من خودم این راهها رو بلدم و همه رو امتحان کردم ولی چون نمیشد از شما پرسیدم حالا با این روشی که شما گفتید هم امتحان کردم ولی نشد اینم عکسش

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

[/COLOR]
    دوست عزیز ممنون از راهنایی تون ولی من خودم این راهها رو بلدم و همه رو امتحان کردم ولی چون نمیشد از شما پرسیدم حالا با این روشی که شما گفتید هم امتحان کردم ولی نشد اینم عکسش
    هیچ تو فکر نباش!احتمالا میدونم چشه.خوبه مشکل اساسی نداره.
    اول مطمئن شو تکسچرش سالم یعنی فقط لایه ی نوشته توش باشه.
    تو zmodeler برو تو بخش متریالش روی متریال همین برچسب کلیک کن جلوی هر متریال یه پرانتز هست که توی اون نوع گروه متریارش رو بهش معرفی کرده.بازی از روی همین پرانتز ها میفهمه که نوع مترالش از چه گروهیه. حالا جلوی اون مترال برچسب این رو کپی کن: (dif.decal.over)
    دوتا مدل که باز کنی با این نوشته ها هم آشنا میشی.
    برای اطمینان که تکسچرت مشکلی نداره: از توی دومین سر برگ منو (Alpha parameters) توی قسمت Alpha blending کلید Enabel رو روشن کن.اگه پشت نوشته محو شد تکسچرت مشکلی نداره.
    اکسپورتش کن آمادس.
    مترال بدنه ماشین رو اگه تونستی عوضش کن که یه رفلکسی داشته باشه.یه ماشین رو باز کن متریلش بدنش رو مثل اون کن.
    specular highlight رو اگه زیاد کنی (70 خوبه) رنگش متالیک میشه.

7. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

[/COLOR]

هیچ تو فکر نباش!احتمالا میدونم چشه.خوبه مشکل اساسی نداره.
    اول مطمئن شو تکسچرش سالم یعنی فقط لایه ی نوشته توش باشه.
    تو zmodeler برو تو بخش متریالش روی متریال همین برچسب کلیک کن جلوی هر متریال یه پرانتز هست که توی اون نوع گروه متریارش رو بهش معرفی کرده.بازی از روی همین پرانتز ها میفهمه که نوع مترالش از چه گروهیه. حالا جلوی اون مترال برچسب این رو کپی کن: (dif.decal.over)
    دوتا مدل که باز کنی با این نوشته ها هم آشنا میشی.
    برای اطمینان که تکسچرت مشکلی نداره: از توی دومین سر برگ منو (Alpha parameters) توی قسمت Alpha blending کلید Enabel رو روشن کن.اگه پشت نوشته محو شد تکسچرت مشکلی نداره.
    اکسپورتش کن آمادس.
    مترال بدنه ماشین رو اگه تونستی عوضش کن که یه رفلکسی داشته باشه.یه ماشین رو باز کن متریلش بدنش رو مثل اون کن.
    specular highlight رو اگه زیاد کنی (70 خوبه) رنگش متالیک میشه.
    ایول آقا دمت گرم

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

zmod واسه مد های دانلودی ارور cant read میده جریانش چیه ؟
    یه قطعه رو چجوری از یه مد برداریم بذاریم رو یه مدل دیگه ؟ اینو خواهشا دقیق توضیح بدین که بفهمم .

با تشکر بی پایان ************************************************** *********************************************
    Last edited by hamed30; 01-05-2012 at 16:05.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

zmod واسه مد های دانلودی ارور cant read میده جریانش چیه ؟
    یه قطعه رو چجوری از یه مد برداریم بذاریم رو یه مدل دیگه ؟ اینو خواهشا دقیق توضیح بدین که بفهمم .

با تشکر بی پایان ************************************************** *********************************************
    بعضی از مودها رو مدل ساز ها قفل میکنن که کسی اونا رو نتونه باز کنه.اونم میگه فایل قفله.حالا نمیدونم مشکل شما چیه. شاید ریجستر نشده. زدمودلرتون چنده؟ این 2.2.4 رو که گفتم اگه از 4ahred بگیرید هم ریجستر شدست هم به راحتی مدلها رو باز میکنه هم سی پلاست پلاست مورد نیازش رو کنارش هست. به هر حال اینو که میگم بگیرید بهتره.
    باید بگم که کار با زدمودلر از 3d max هم سختره.بدبخت 3dmax نرم افزار به ای خوبی.منم خودم طریقه باهم slelect کردن اجزای یک جسم رو چند روز پیش از داخل یه آموزش یه سایت فهمیدم.
    خود مدل بخش بندی شدست بخش هایی رو که نمیخوای باید حذف کنی:از منوی ابزار editing level بالای صحنه مربع vertex رو انتخاب کن(پارامنترها)از شکلها شونم هم معلومه بعد روی جسم مورد نظر کلیک کن.حالا از توی منوی ابزار تیتر منوی select رو باز کن و از انواع اونها Quadr رو انتخاب کن (یعنی طریقه مربعی شکل) وحتما از پایین ترین نوار صفحه selected mod رو روشن کن که اجزایی که سلکت کردی رو بتونی روشون باهم یه دستور اجرا کنی.حالا اجزایی رو که نمیخوای سلکت کن (کلیک راست) و از نوار ابزار modify گزینه delete رو انتخاب کن.میتونی از روی کیبورد هم delete رو بزنی.
    میتونی به جای طریقه مربعی شکل از all هم استفاده کنی (همه جسم رو باهم سلکت میکنه) برای این کار قبل از تمام این کارها روی کلید all کلیک کن و یک کلیک راست توی صفحه کن.
    اضافه ها رو delete کن تا مدلی که میخوای فقط باقی بمونه.
    ایشالا به زودی مدلهای ادیت شده و ساخته شدتون رو ببینیم.
    Last edited by nice 2000; 01-05-2012 at 18:06.

11. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

کسی بلده فایلهایی که قفل شده هستن تو زدمودلر باز کنه؟

اگه کسی مد دود رو داره آپ کنه خودم داشتمش ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم

یه پک flare برا جرمن میخواستم که نور آبی هم توشون باشه

این flare ها رو چه جوری میسازن؟
    Last edited by amin13720; 02-05-2012 at 13:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •