جواب سوالم ginger xperia بود
باترى گوشىم داغونه حداکسر ۴ ساعت
جواب سوالم ginger xperia بود
باترى گوشىم داغونه حداکسر ۴ ساعت
سلام دوست من اقای رنجبر گوشیتون با عوض کردن رام اینجوری شده یا اینجوری بوده؟
یه برنامه ای یکی از دوستان تو همین تایپیک تو صفحه 280 تا 290 درست نمیدونم فکر کنم 286 بود معرفی کردن که برای بهینه سازی باتری هست اونو نصب کن ببین مشکل گوشیت حل نمیشه من ازش استفاده کردم عالی بود
بعد از این که ایکس ریکاوری رو نصب کردم باید حتما رام جدید رو دانلود کنم.
مانند این رام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه لینک ایکس ریکاوری رو قرار بدید
باتشک از راهنمایی شما دوست عزیز
عادل جان دیگه واسه خودت اوستا شدیا ایول بعدم این دوست من رنجبر نیست عزیزم یکم دقت کنین اکونتش رنگو ابزار هست ممنون عزیزم
چگونه میشه به محیط cwm گوشی وارد شد.
دوست عزیز سوالهایی که میکنی جوابهاش توضیح مفصلی داره تا تفهیم بشی به خاطر همین شما خودتم یکم تلاش کن تا بفهمی چی به چیه همه چیو که نمیشه سوال کرد دنبالش برو اگه به مشکل برخوردی یا متوجه نشدی بعد سوالتو مطرح کن تا جایی که بتونیم با دیگر دوستان کمکت میکنیم ممنونم
سلام به همه دوستان
بعد از مدت ها دوباره برگشتم
رام GinCyBorg 5 رو نصب کردم
و حالا میخوام یه ریویو ازش بذارم:
1- رام خیلی سبک، روان و خوبیه
2- به نظر من توی روشن شدن و خاموش شدن از بقیه رام ها یه خورده سریعتره
3- رفلکس سنسور ها یکم سریع تر شده ولی بازم یخوره کنده
4- تونستم CPU رو تا 748 آور کنم، البته از توی منوی CyanogenMod settings آور رو انجام دادم بدون برنامه اضافی
5- اگه گزینه Ultra brightness رو تیک بزنید روشنایی صفحه نمایش واقعا عالی میشه
6- زبان فارسی رو توی منو ها و اس ام اس کامل پشتیبانی میکنه ولی کیبورد فارسی نداره
7- در این ورژن موتور براویا یه طور پیشفرض فعاله و به نظر من شفافیت تصویر یکم بالاتر رفته
8- افکت های خیلی زیبایی هنگام باز و بسته شدن پنجره ها داره و واسه کسایی که از افکت های یک نواخت خسته شدن خیلی خوبه
9- حافظه آزاد رام با توجه به بستن برنامه های اضافی به 95 مگ رسید و این واقعا خیلی خوبه
10- با توجه به آورکلاک کردن و گذاشتن روشنایی صفحه تا آخرین حد و اجرای بازی و برنامه های مختلف باطری یک روز واسم کار کرد
11- یه مشکلی هم که داره اینه که توی بعضی قسمتای گوشی نمیشه نوشته ها رو خوند چون همرنگ زمینن، مثلا مثل زمانی که توی هوم اسکرین دکمه منو رو میزنید
در کل رام خیلی خوبیه و فکر نکنم به این زودیا با رام دیگه ای عوضش کنم![]()
Last edited by hill-boy; 08-11-2011 at 00:35.
دوستان كسي تم براي Xperia داره؟لينكي اگه هست بذارين تعداد زيادي تم ميخوام متاسفانه تعداد محدودي گير اوردم كه اكثرا تكراري بودن
كسي ميدونه اين گوشي G-Sensor داره يا نه؟ميخ وام ببينم ميشه باهاش بازي هاي G-Sensor رو انجام داد؟
خوب وروود به صفحه ۳۰۰ رو تبرىک مىگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)