تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 1185 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بازم راکی مونتین رو تست کردم (2روز پیش)و یه چیز عجیب بگم رو نبض دستم تست داد حدودای 9 شب بعد من فرداش صبح زود رفتم حموم و بعد از بیرون اومدن از حموم در عین تعجب هموز بوش روی دستم بود از موندگارش خیلی خوشم اومد فقط توی بوش یکم شیرینی احساس کردم که %100 نظرمو جلب نکرد ( برای بار دوم تستش میکردم) از بقیه کارای وود چیا رو داشتین یا تست کردین لطفا در مورد مونگاری و رایحشون نسبت به راکی مونتین یه توضیح بدین احتملا عطر بعدیم از کارای وود هست

2. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

عطر مردونه تو مایه های ازارو کروم ویا لجند و همین حدود قیمت برای اقای 30 ساله چی پیشنهاد می دین؟
    مرسی

4. 2 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Mahdi JooNss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض ---

این ادکلن کاپتان بلک چنده تو بازار؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا امروز چند میل اسانس فارنهایت خریدم - آقا عجب بویی میده - واقعا خوبه
    راستی بوش تو چه گروهی قرار میگیره !؟ آخه خیلی خاصه

7. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بازم راکی مونتین رو تست کردم (2روز پیش)و یه چیز عجیب بگم رو نبض دستم تست داد حدودای 9 شب بعد من فرداش صبح زود رفتم حموم و بعد از بیرون اومدن از حموم در عین تعجب هموز بوش روی دستم بود از موندگارش خیلی خوشم اومد فقط توی بوش یکم شیرینی احساس کردم که %100 نظرمو جلب نکرد ( برای بار دوم تستش میکردم) از بقیه کارای وود چیا رو داشتین یا تست کردین لطفا در مورد مونگاری و رایحشون نسبت به راکی مونتین یه توضیح بدین احتملا عطر بعدیم از کارای وود هست
    به نظرم مدله مشکیش و همون راکی مینتین فقط موندگاری دارن.

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

عطر مردونه تو مایه های ازارو کروم ویا لجند و همین حدود قیمت برای اقای 30 ساله چی پیشنهاد می دین؟
    مرسی
    آنجل خوبه ها؟

هامر هامر(زرد) هم خوبه.البته دوتاشون 35 تومنه.احتمالا بتونی پایینتر هم بگیری.

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

آقا امروز چند میل اسانس فارنهایت خریدم - آقا عجب بویی میده - واقعا خوبه
    راستی بوش تو چه گروهی قرار میگیره !؟ آخه خیلی خاصه
    فارنهایت خیلی بوش خاصه.ولی اون اسانسش شبیهه فارنهایته اسمارت هست و usher v.i.p

میشه گفت نه گرمه نه سرد.ملایم-تقریبا همه پسند-یجورایی هم تلخه

9. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اینی که میگم شاید فکر کنی اغراق می کنم!رفتم ادکلن بخرم فروشنده یه Wood آورد برام نمیدونم اسم دقیقش چی بود ولی رو نبض دستم زدم بوش موند تا 2 روز بعد حمومم رفتم ولی تا دیروز همچنین بوش رو دستم بود!حدود 5 روز ماندگاری داشت!!!

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

به به مبارک باشه.
    کاره خوبه ای اگه از بوش خوشتون بیاد که یادمه گفتید میاد.
    سلامت باشی!بار اول تست کردم خوشم نیومد فکر کنم فیک بود!اینی که گرفتم خیلی بوی بهتری داره!

11. 3 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اینی که میگم شاید فکر کنی اغراق می کنم!رفتم ادکلن بخرم فروشنده یه Wood آورد برام نمیدونم اسم دقیقش چی بود ولی رو نبض دستم زدم بوش موند تا 2 روز بعد حمومم رفتم ولی تا دیروز همچنین بوش رو دستم بود!حدود 5 روز ماندگاری داشت!!!

---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

سلامت باشی!بار اول تست کردم خوشم نیومد فکر کنم فیک بود!اینی که گرفتم خیلی بوی بهتری داره!
    چه رنگی بود اون وود ؟ و بوش چطور بود ؟
    بابت لالیک تبریک میگم من که عاشق بوشم البته نظر دیگران نسبت بهش جالبه یا عاشقش میشن یا متنفر

13. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من شخصا فکر میکنم بهترین کار مردونه2011 عطر the one gentelman از D&G بود...
    با اینکه زیاد با بوهای خنک حال نمیکنم اما واقعا این عطر یه شاهکاره!
    البته بلوشنل هم خیلی تاپ بود اما یه جورایی مثل کارای دیویدف بود!!!!ولی اونم مجذوب کننده هست!
    این عطر هم مطابق سلیقه ی من توی خانوداه ی بویایی oriental قرار میگیره....
    اگه پسر بودم حتما میخریدمش.. به علاوه اینکه بوش هم خز نشده و شاید کمتر کسی ازش استفاده میکنه!

---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------

البته اگه جای شما بودم دیزل فیوم رو برای این فصل انتخاب نمیکردم...چون هم اینکه EDT هست هم اینکه
    یه جواریی بوی خنکی داره!بخاطر همین توی فصل سرد زیاد خط بو نداره!!!!
    منم این عطر رو نخریدم فقط تست کردم
    عطر خنکی به نظر من نیست در عین حال گرمم نیست جزء عطر هایی که میشه مصرف روزانه کرد زیاد به قیمتش نمیارزه( 95 تومن)
    Diesel Fuel For Life شاید زنونش خنک باشه نظری ندارم
    میشه در مورد EDT بودن عطر و ارتباطش با فصل توضیح بدید

15. 3 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چه رنگی بود اون وود ؟ و بوش چطور بود ؟
    بابت لالیک تبریک میگم من که عاشق بوشم البته نظر دیگران نسبت بهش جالبه یا عاشقش میشن یا متنفر
    یه مستطیل بزرگ بود که بیشترشو پلاستیک طرح چوب تشکیل داده بود بوش شبیه همین لالیکه ود ولی احساس میکنم اون شیرین تر بود یه عطر زنونه هم خانمم داشت همین بو رو می داد البته اسمش یادم نیست!
    لالیک واقعا خوشبوه!
    اون وود هم تو این مایه ها بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by golabi2; 26-12-2011 at 17:20.

17. 2 کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آنجل خوبه ها؟

هامر هامر(زرد) هم خوبه.البته دوتاشون 35 تومنه.احتمالا بتونی پایینتر هم بگیری.

\
    اصلا این آنجل کار کجاست؟ یه کار با کلاس می خوام قیمت هم تا 50 تومن حالا فعلا عجله ای نیس 2 هفته وقت هست ck1 رو یادت رفت راسی پیلیز به قیمت تهران بگو
    امروز رفتم بوستان چقد مغازه لوازم آرایش و عطر باز شده ؟ یکیشون اشانتیون ها رو هم داشت رو بعضی از جعبه ها حالا نمی دونم می فروخت یا واقعا اشانتیون بود
    خودش می گه ازارو Ck سفید ولی خوب اینا رو که حتما داره .. کنزو هم بد نیست ولی پخش بو نداره البته به دردش می خوره :سوت
    Last edited by mary83; 26-12-2011 at 18:57.

19. 2 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •