تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 416 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازگشت کاکا به میادین...

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

ستاره ی برزیلی کاکا از مصدومیت رهایی یافته و آماده ی بازی کردن است اما به دلیلی نامشخص بودن برنامه ی لالیگا ممکن است بازگشت کاکا به میادین به تعویق بیفتد.

ریکاردو کاکا ستاره ی برزیلی رئال مادرید از مصدومیت زانویش رهایی یافته و در هفته ی آینده میتواند رئال مادرید را مقابل اسپورتینگ گیخون همراهی کند اما به دلیل اینکه تیم های حاضر در لالیگا به دلیل حق پخش تلویزیونی بازی ها را تحریم کرده اند ممکن است لیگ تعطیل شود و بازگشت کاکا به میادین به تعویق بیفتد.

کاکا در صفحه ی Twitter خود نوشت:

"این هفته برای زانوی من بسیار مهم است ، امیدوارم همه چیز به خوبی پیش برود و مشکلی پیش نیاید."

کاکا از ماه گذشته مصدوم است و دلیل مصدومیت او هم طبق گفته ی باشگاه مشکل در زانوی پای چپش است ، کاکا در ماه آگوست یکبار زانوی پای چپش را به تیغ جراحان سپرده بود.

به هر حال ، مصدومیت کاکا زودتر از موعد مقرر درمان شده است و در صورت اینکه مورینیو بخواهد از کاکا استفاده کند این مرد برزیلی میتواند برای رئال مادرید در مقابل اسپورتینگ گیخون به میدان برود.

فردا در مورد تعطیل شدن یا نشدن لیگ تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رئال مادرید را برای بیشتر بازی کردن ترک کردم - رافائل فان در فارت

رافائل فان در فارت بازیساز هلندی تاتنهام عنوان کرد که به تاتنهام پیوسته است تا بیشتر در ترکیب ثابت قرار گیرد ، چیزی که در اسپانیا ممکن نبود.

رافائل فان در فارت ستاره ی هلندی باشگاه تاتنهام عنوان کرد که مشتاقانه منتظر دیدار با تیم سابق خود یعنی رئال مادرید در مرحله ی 1/4 نهایی لیگ قهرمانان اروپا است.

رافائل فان در فارت بازیکن سابق رئال مادرید و کنونی باشگاه تاتنهام گفت که از ترک رئال مادرید بسیار متاسف است اما احساس میکرده که احیای حرفه ی خود لازم بوده است.

فان در فارت در مصاحبه ای به روزنامه ی AS گفت:

"من میخواستم در هر بازی حضور یابم اما در مادرید ، با حضور بازیکنانی همچون اوزیل و کاکا این غیر ممکن بود ، من اکنون 28 ساله هستم و برای ماندن در سطح بالا به بازی کردن احتیاج دارم."

هرچند فان در فارت ابراز تاسف کرد که بعضی چیز ها در مادرید بهتر نمیشدند و او اکنون از بودن در تاتنهام خوشنود است که با متوقف کردن اینترمیلان در مرحله ی گروهی و با حذف میلان در مرحله ی 1/8 نهایی پدیده ی رقابت ها نام گرفتند.

وقتی از او پرسیده شد که در صورت گلزنی تمایل دارد که خوشحالی کند یا نه ، فان در فارت اینگونه جواب داد:

"بله ، خوشحالی خواهم کرد اما با احترام."

"من از بازگشت به مادرید خوشحال هستم و این بازی بسیار بازی خوبی خواهد شد."

رئال مادرید روز 5 اپریل در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان تاتنهام خواهد بود.

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روسل: هرگز مورینیو را به بارسلونا نمی‌آورم

او از پپ گواردیولا هم ستایش کرده است.

سایت گل – ساندرو روسل، رییس باشگاه بارسلونا گفته ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید او را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد: «من هرگز مورینیو را به بارسلونا نمی‌آورم.»

او همچنین از پپ گواردیولا، مربی بارسلونا تمجید کرده و او را بهترین مربی تاریخ غول‌های کاتالان نامیده: «سال‌های بسیار زیادی طول می‌کشد تا مربی دیگری مانند او بیابیم. به نظر من او بهترین مربی تاریخ بارسلونا از نظر تعداد قهرمانی‌ها، نوع رفتار، سابقه و آسانی ارتباط با اوست. یافتن فردی که بهتر از او باشد اگر محال نباشد بسیار دشوار است.

او احتمالا باهوش‌ترین فرد در باشگاه است و بیش از همه اطلاعات دارد. تردید نکنید. اگر روزی او بخواهد من به او به عنوان رییس باشگاه رأی می‌دهم.»

کد:
    2011/3/28

کرویف: داوید ویا فراتر از یک گل‌زن است

داوید ویا در این فصل کمی در بارسلونا سختی کشیده است.

سایت گل – یوهان کرویف، اسطوره بارسلونا به دفاع از عملکرد ضعیف داوید ویا پرداخته و گفته ال‌گواخه بازیکن خطرناکی است، هرچند که در هفته‌های اخیر چندان گل نزده است.

او گفته: «ویا به همان اندازه قبل خطرناک است، هرچند که پنج بازی است برای بارسلونا گل نزده.»

کرویف بر این باور است که این بازیکن 29 ساله کیفیت‌های فراوانی در کنار قدرت مرگ‌بار تمام‌کنندگی‌اش دارد: «همان طور که چابی تنها برای دادن پاس گل در میدان حضور ندارد، ویا هم تنها برای تمام کردن و گل‌زنی در میدان نیست.

ویا مترادف عمق است. این یعنی او همیشه آماده دریافت پاس، به دنبال خود کشیدن مدافعان و باز کردن فضا برای دیگران است.»

انتقادات از ویا در حالی بالا گرفته که او به تازگی رائول را پشت سر گذاشته و بهترین گل‌زن تاریخ تیم ملی اسپانیا شده است.

کد:
    2011/3/28

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    28.03.2011

CENTRAL DEFENDER WANTED

Vertonghen, Ajax. Aged 23. 10 million euros

Thiago Silva, Milan. Aged 26. 23 million euros

Sakho, PSG. Aged 21. 13.5 million euros.

Neymar, a possible signing who shines playing for Brazil

Exclusive interview with Fernando Torres: “Cesc would be a great signing for Barça” “He has blaugrana DNA, but he will have to say it clear too if he wants to leave and improve”

کد:
    March 28, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    28.03.2011

NEYMAR OR ROSSI

Barça is looking for a forward and has an Italian and a Brazilian on the list.

The crack from Santos shows his skills and shines with two goals against Scotland

The Villarreal’s player’s agent offers him: “No one could say no to Barça“

کد:
    March 28, 2011

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مورینیو:"بنزما به خوبی میتواند در هر جای زمین بازی کند"

اکیپ،روزنامه معتبر فرانسوی ژوزه مورینیو را تیتر صفحه اول خود کرده است.

ژوزه مورینیو تیتر صفحه اول اکیپ،روزنامه معتبر فرانسوی است که در سال 1903 تاسیس شده است.در یک مصاحبه اختصاصی مورینیو در مورد کار خود به عنوان یک سرمربی،شروعش در رئال مادرید و سرانجام پیشرفت کریم بنزما سخن گفت.

"پیش از رویارویی با لیون به بازکنانم گفتم حقیقت این است که 2 قهرمانی ای که در لیگ قهرمانان اروپا به دست آورده ام به آنها کمک نمیکند و همچنین نتایج ضعیف تیم در گذشته مقابل تیمهای فرانسوی هیچ کاری به بازی ندارند.تیم من به مرحله بعدی راه یافت چون این فصل بهتر و قویتر شده است"

"همه در حال حاضر میتوانند بنزما را بازیکن بهتری ببینند.او پیشرفتهای زیادی داشت چون من از او این را خواستم.از او خواستم نگرش متفاوتی داشته باشد.پیش از این که به مادرید بیایم،به من گفته شده بود که او خیلی درونگرا است اما از روز اولی که او را به خوبی دیدم،مرد جوان باهوشی را دیدم که مایل بود خود را به تیم اصلی برساند.مشکل او وسواسش برای تبدیل شدن به بهترین بازیکن تیم با توجه به هزینه زیادی که برایش شده بود،بود.این مسئله آنطور که من قبلا فکر میکردم نبود.به او گفتم سخت تلاش کند،مقاومت کند و اعتقاد داشته باشد که او به یک بازیکن بزرگ تبدیل خواهد شد.پس از آن او پیشرفت کرد و معتقد است که بیشتر از گذشته برای تیم بازیکن مهمتری است"

"ما آدبایور را خریدیم چرا که به او نیاز داشتیم نه به خاطر این که عرصه را بر بنزما تنگ کنیم.هر وقت که او را به زمین فرستاده ام خوب بوده است.کریم دیگر یک جوان خام نیست،او یک مرد است.او قادر به انجام چند وظیفه در زمین است.او به خوبی میتواند در هر جای زمین بازی کند.من چنین بازیکنانی را دوست دارم؛او فهمیده که نباید موقعیتها را از دست بدهد،تمرکزش را از دست ندهد،پرخاشگری نکند،در کارهای گروهی تیم شرکت بیشتری داشته باشد،در زمان حمله زهردار تر از قبل باشد و یا زمانی که توپ را از دست میدهد واکنش مناسبی داشته باشد"

"من و پرز اکنون برای 9 ماه است که با هم کار میکنیم.هم من و هم باشگاه تاکنون با هم سازگاری داشته ایم اما انسجام ما در انجام کارها باعث پیشرفتمان شده است.به شخصه میتوانم بگویم تا الان از کاری که انجام داده ام راضی بوده ام.هر باشگاه باید درک کند،برای من،سرمربیگری فقط انگیزه دادن و تشویق بازیکنان نیست.حضور در تمرینات و آماده سازی تیم برای بازیها هم از دیگر وظایف من است.شما من را به عنوان یک مربی استخدام کرده اید؛مسئله ای که ایمان و اعتقاد به موفقیت تیم را دوچندن میکند"

"دوست دارم به فرزندانم در انجام تکالیفشان کمک کنم و از خوردن یک فنجان قهوه در کنار همسرم لذت ببرم.میخواهیم خانوده ای عادی داشته باشیم.این برایم مهم است که مردم زندگی ما را یک "زندگی عادی"قلمداد کنند.هر چند سخت است.غیرممکن است که تابستان بتوانیم به ساحل برویم،به خرید برویم و به دیدن بازی فوتبال پسرم بروم."

کد:
    // پیونشت: همه ی تیما افتادن دنبال این Neymar! ظاهرا هم میخواد بره چلسـی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توافق پینتو برای تمدید یک ساله با بارسا

سران باشگاه بارسلونا با دروازه بان ذخیره شان به توافق رسیدند تا قرارداد او را تا سال 2012 تمدید کنند

سایت گل- سران باشگاه بارسلونا با خوسه مانوئل پینتو، دروازه بان تیمشان به توافق رسیدند تا قرارداد کنونی او را برای یک سال دیگر تمدید کنند و بدین ترتیب پینتو تا 30 ژوئن سال 2012 در نوکمپ ماندگار خواهد شد.

باشگاه بارسلونا روز دوشنبه در وب سایت رسمی اش با این تائید این خبرنوشت:« باشگاه بارسلونا با افتخار اعلام می کند که با خوسه مانوئل پینتو به توافق رسیده تا قرارداد او را با باشگاه برای یک فصل دیگر و تا 30 ژوئن سال 2012 تمدید کند. بدین ترتیب او روز سی ام ماه مارس قرارداد جدیدش را به امضا خواهد رساند و بعد از آن عکسی را به یادگار ثبت خواهد کرد . شرکت در مراسم تمدید قرارداد او، برای رسانه ها آزاد خواهدبود.»

قرارداد کنونی این دروازه بان 35 ساله تا پایان امسال اعتبار دارد ولی مذاکرات برای تمدید قرار داد او، مدتی بود که در حال انجام بود.

پینتو در ابتدا با قراردادی قرضی در ژانویه 2008، از سلتاویگو به بارسا آمد و تابستان همان سال قراردادی 2 ساله با این تیم به امضا رساند. دروازه بان سابق رئال بتیس، اکنون دروازه بان ذخیره بارساست و بعد از ویکتور والدس، دروازه بان دوم این تیم به حساب می آید.

کد:
    2011/3/29

مورینیو دروازه‌بان شد، رئال باخت!

مورینیو در دروازه قرار گرفت اما تیمش مقابل تیم رسانه‌های مادرید باخت.

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید دروازه‌بانی را هم آزمود، اما چندان در این امر موفق نبود و تیمش دیداری تمرینی مقابل تیم رسانه‌های محلی را باخت.

روزنامه مارکا نوشته که آقای خاص در دروازه قرار گرفت و در ابتدا واکنش‌های خوب و چابکی نشان داد. اما پس از آن که بر سر بازیکنانش فریاد زد، انگار که دیدار فینال لیگ قهرمانان است، مقاومتش در هم شکست و تیمش روی یک ضربه پنالتی گل خورد.

تیم مطبوعات توانست در نهایت سه بر دو پیروز شود.

البته مورینیو در بازی این هفته با اسپورتینگ خیخون قرار است روی نیمکت بنشیند، هرچند که این بازی ممکن است به دلیل اعتصاب بازیکنان تعویق بیفتد.

کد:
    2011/3/28

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض شکیرا بالاخره به پیکه جواب مثبت داد!

این ماجرا مدتی تیتر اول مجلات معتبر بوده و هست
    حدودا ۳ یا ۴ ماه پیش بود که جرارد پیکه به صورت علنی در یک مجلس از شکیرا خوستگاری کرد

و شکیرا بعد از مدتها بالا خره جواب مثبت داده
    این زوج معروف قرار است بعد از اتمام این فصل لالیگا رسما زندگی مشترکشان را شروع خواهند کرد.

منبع:
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: فابرگاس می خواهد از آرسنال به بارسا بیاید

چابی معتقد است که فابرگاس می خواهد از آرسنال به بارسلونا بیاید

سایت گل- چابی ارناندس، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که سسک فابرگاس، ستاره کاتالان باشگاه آرسنال تمایل زیادی دارد تا آرسنال را ترک کرده و در تابستان به نوکمپ بیاید.

سرن باشگاه بارسلونا تابستان سال گذشته تلاش فراوانی کردند تا سسک 23 ساله را به باشگاهشان بیاورند ولی آرسن ونگر، مربی آرسنال از فروش این ستاره خودداری کرد تا سسک در امیریتس ماندگار شود.

این در حالی است که سران باشگاه بارسلونا تلاش زیادی کردند تا آرسنالی ها را متقاعد کنند؛ سران آرسنال اعلام کردند که با پیشنهاد هنگفتی حاضر به فروش ستاره شان هستند ولی سندرو روسل، رئیس بارسلونا اعلام کرد که سران این باشگاه حاضر نیستند تا مبلغ 50 میلیون یورو برای جذب سسک بپردازند

در این میان، چابی ارناندس،هم تیمی سسک در تیم ملی اسپانیا در این رابطه صحبت کرده و به این نکته اشاره کرده که سسک تمایل زیادی دارد تا به نوکمپ بیاید.

چابی 32 ساله به روزنامه سپورت گفت:« دوست دارم تا سسک به بارسلونا بیاید و خود او هم دوست دارد که این اتفاق بیفتد ولی سران دو باشگاه آرسنال و بارسا باید با هم به توافق برسند.»

چابی در ادامه در مورد دو دیدار بارسلونا و رئال در ماه آینده میلادی در رقابتهای لالیگا و فینال جام حذفی اسپانیا صحبت کرد و گفت:« این ما را قوی تر خواهد کرد. تیم ما متحد و منسجم است و حتی اگر مسائل منفی در فضای تیم وجود داشته باشد، ولی ما به تلاشمان ادامه می دهیم و رقابت می کنیم.»

ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در مورد اریک آبیدال هم صحبت کرد:« او اخیرا کبدش را جراحی کرده و این روزهای خیلی سختی برای همه ما، برای او ، برای تیم و برای خانواده اش است. آبیدال در روزهای اوج کارنامه ورزشی اش بود. این تاسف آور است ولی مطمئن باشید که او تلاش می کند تا بر این مشکل غلبه کرده و به اوج بازگردد.»

کد:
    2011/3/2

فورلان: درحال حاضر هیچ پیشنهاد خوبی ندارم

فورلان آماده است تا از اتلتیکو جدا شود ولی در انتظار پیشنهاد خوبی است

سایت گل- دیگو فورلان، مهاجم اروگوئه ای باشگاه اتلتیکو مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ پیشنهاد خوبی روی میز نمی بیند ولی آماده است تا در تابستان از بیسنته کالدرون جدا شود

آینده این مهاجم اروگوئه ای در بیسنته کالدرون در پس پرده ای از ابهام است؛ چون گزارشهای منتشره حکایت از احتمال جدایی او از اتلتیکو دارد

فورلان 31 ساله در ماه های اخیر صحبتهای مختلفی به زبان آورده و اعلام کرده که از بازی کردن در اتلتیکو راضی است ولی همیشه از احتمال جدایی گفته .

فورلان به ایی اس پی ان ساکرنت گفت:« باید حتما پیشنهاد خوبی دریافت کنم.در حال حاضر هیچ پیشنهادی نیست. به همین خاطر هم هیچ چیزی را بررسی نمی کنم.در حال حاضر دو سال دیگر از قراردادم با اتلتیکو باقی است .اتلتیکو تیم خوبی است و من از حضور در اینجا راضی ام ولی هیچ چیز معلوم نیست. »

فورلان روز سه شنبه در ترکیب تیم ملی اروگوئه قرار خواهد گرفت و در دیداری دوستانه مقابل جمهوری ایرلند به میدان خواهد رفت

فورلان درمورد این دیدار گفت:« ایرلند روز شنبه در مرحله مقدماتی یورو2012 دیداری را برگزار کردند و تعدادی از بازیکنان آنها بازیهای زیادی را برگزار کرده اند و برای این بازی استراحت خواهند کرد. ولی ما برای ارائه یک بازی خوب مقابل ایرلند به میدان خواهیم رفت.اصلا مهم نیست که چه بازیکنانی بازی خواهند کرد. و ما نهایت تلاشمان را برای پیروزی در این دیدار به کار خواهیم گرفت.»

ستاره 31 ساله اروگوئه ای ادامه داد:« من این تیم را می شناسم. بعضی از بازیهای آنها را تماشا کرده ام و همیشه بازی بازیکنان این تیم را می بینیم. می دانیم که بازی واقعا سختی را پیش رو خواهیم داشت.مهم نیست که بازیکنان ایرلند جوانند یا پیر، هر بازیکنی در سرتاسر جهان که فرصت بازی برای تیم ملی کشورش را به دست می آورد، نهایت تلاشش را به کار می گیرد.»

کد:
    2011/3/29

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رئال آماده بررسی پیشنهادات وارده برای کانالس

طبق گزارشهای منتشره، سران باشگاه مادریدی آماده اند تا در تابستان به پیشنهادات وارده برای انتقال کانالس بپردازد

سایت گل- طبق گزارشهای منتشره در رسانه های اسپانیایی، سران باشگاه رئال مادرید آماده اند تا به بررسی پیشنهادات وارده برای انتقال سرخیو کانالس در پایان فصل بپردازند

روزنامه کاتالونیایی سپورت در گزارشی به این نکته اشاره کرد که سران رئال تمایل زیادی دارند تا به این ستاره 20 ساله اجازه دهند که در پایان این فصل از رئال جدا شده و آماده بررسی پیشنهادات ورودی هستند.

این ستاره جوان سال گذشته از راسینگ سانتاندر به رئال مادرید پیوست ولی نتوانست در ترکیب اصلی تیم مورینیو جا بیفتد

هفته گذشته کانالس در صحبتهایی اعلام کرد که در بازار نقل و انتقالات زمستانی، پیشنهادات مخلتفی برای انتقال به انگلیس داشته ولی در نهایت تصمیم گرفته تا در برنابئو بماند. شنیده می شود که سران لیورپول تمایل زیادی به جذب کانالس دارند و ممکن است برای جذب او واردعمل شوند.

کانالس در رقابتهای این فصل تنها در 7 دیدار لالیگا برای رئال به میدان برود که در شش تا از این 7 بازی به عنوان بازیکن ذخیره روانه میدان شده.

کد:

ایگواین آماده بازگشت به ترکیب رئال

سایت گل- گونسالو ایگواین، ستاره آرژانتینی رئال مادرید در حال بازگشت به روزهای اوج است و ممکن است در دیدار هفته آینده تیمش مقابل اسپورتینگ خیخون برای رئال به میدان برود. بدین ترتیب او سه هفته زودتر از آنچه انتظارش می رفت،به روزهای اوج بازخواهد گشت.

او در روزهای ابتدایی سال میلادی، دیسک کمرش را جراحی کرد.

روزنامه مارکا در گزارشی اعلام کرد که نام ایگواین ممکن است در لیست بازیکنان فراخوانده شده مورینیو برای دیدار مقابل اسپورتینگ خیخون قرار بگیرد. البته دیدارهای هفته سی ام لالیگا ممکن است به خاطر اختلاف موجود برسر حق پخش تلویزیونی رقابتها، لغو شود.

ایگواین در ژانویه دیسک کمرش را مورد جراحی قرار داد و پیش از این انتظار می رفت که او تا بیستم آوریل از میادین ورزشی به دور باشد.

با این وجود روند بهبود او سریعتر از زمان پیش بینی شده پیش رفت و ایگواین از هفته گذشته به تمرینات تیم بازگشت .

مورینیو از بازگشت «پیپیتا» بسیار خوشحال است ولی او گزینه های مناسبی برای جایگزینی او دارد و کریم بنزما و امانوئل آدبایور عملکرد خوبی در غیاب ایگواین داشتند و همین ممکن است باعث شود تا مورینیو فعلا ایگواین را در ترکیب اصلی تیمش به کار نگیرد

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیوید بکهام و بلاتکلیفی بین احساسات خود...

دیوید بکهام نمیداند بین رئال مادرید و تاتنهام طرفدار کدام یک از تیم ها باشد و دلیل های خود را دارد که چرا از هر دو باشگاه در لیگ قهرمانان اروپا حمایت میکند...

به گزارش روزنامه ی Marca ستاره ی 35 ساله ی باشگاه لوس آنجلس گالکسی نمیداند که در دیدار بین رئال مادرید و تاتنهام در مرحله ی 1/4 نهایی لیگ قهرمانان اروپا از کدام تیم حمایت کند.

دیوید بکهام در مصاحبه ای گفت:

"من برای چهار سال لباس رئال مادرید را بر تن کردم و من همیشه گفته ام که باید آن ها را در همه ی مسابقاتشان حمایت کنم اما من بعدا در تاتنهام بودم بنابراین هم اکنون بین احساسات خود بلاتکلیف هستم."

"علاوه بر همه ی این ها پدربزرگ من هم طرفدار باشگاه تاتنهام بود ، بنابر این فکر میکنم که من فقط باید از این دیدار لذت ببرم و کاری به دیگر چیز ها نداشته باشم."

دیوید بکهام در ماه جولای سال 2003 منچستر یونایتد را به مقصد رئال مادرید ترک کرد که و با بازیکنان بزرگی همچون ; زین الدین زیدان ، لوئیز فیگو ، روبرتو کارلوس ، رائول و رونالدو هم بازی بود و کهکشانی ها را به وجود آوردند.

بکهام در سال 2007 هم از رئال مادرید جدا شد و به باشگاه لوس آنجلس گالکسی آمریکا پیوست تا فوتبال خود را در MLS آمریکا ادامه دهد.

در ماه های ژانویه و فوریه ی سال 2011 بکهام در وایت هارت لین تمرین میکرد ، جایی که به نظر میرسید بکهام به عنوان بازیکن قرضی مدتی را زیر نظر هری ردنپ خواهد گذراند که در نهایت این مهم به وقوع نپیوست.

کد:
    بعد از یک ریکاوری شگفت انگیز ، هیگواین آماده ی دیدار مقابل اسپورتینگ گیخون...

هیگواین با ریکاوری سریع بعد از جراحی کمر خود میتواند به تیمش کمک کند و انتظار میرود که این هفته برای رئال مادرید به میدان برود...

مهاجم آرژانتینی رئال مادرید، گونزالو هیگواین بسیار زودتر از موعد مقرر از مصدومیت رهایی یافت و میتواند در مقابل اسپورتینگ گیخون رئال مادرید را همراهی کند.هیگواین در اوایل سال 2011 فتق خود را عمل کرد و سه هفته زودتر از موعد مقرر از مصدومیت رهایی یافت و اکنون توان بازی کردن را دارد.

Marca.Com گزارش کرد که ال پیپیتا میتواند وارد لیست بازیکنانی شود که مورینیو برای مقابله با اسپورتینگ گیخون فرا خواهد خواند در حالی که ممکن است یک اعتصاب رخ دهد زیرا بین LFP و دولت اسپانیا بر روی حق پخش تلویزیونی اختلاف وجود دارد.

هیگواین در ماه ژانویه کمر خود را جراحی کرده بود و در ابتدا انتظار میرفت که او تا 20 اوریل نتواند بازی کند اما ریکاوری او بسیار سریع بوده است و او از هفته ی قبل است که تمرینات را کامل انجام میدهد.

مورینیو از در اختیار داشتن او بسیار خوشحال خواهد بود اما او فعلا زیر سایه ی کریم بنزما و امانوئل آدبایور است اما شاید هیگوان عجله ای نداشته باشد زیرا بازی های زیادی از لالیگا ، کوپا دل ری و لیگ قهرمانان اروپا باقی مانده است.

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پالرمو مرا به بهترین قیمت ممکن خواهد فروخت - خاویر پاستوره

خاویر پاستوره بازیکن باشگاه پالرمو ایتالیا عنوان کرد که باشگاه او را به یک مقدار بسیار بالا و به بهترین قیمت ممکن خواهد فروخت...

خاویر پاستوره معتقد است که پالرمو اجازه ی انتقال او از سیسیل به یکی از دو باشگاه رئال مادرید یا بارسلونا را که هرکدام پیشنهاد بهتری دهند را خواهد داد.

پاستوره ی 21 ساله میگوید که در تابستان پالرمو را ترک خواهد کرد در حالی که رئیس باشگاه پالرمو مائوریزیو زامپارینی گفته بود که او (پاستوره) یک سال دیگر هم در پالرمو خواهد ماند.

به هر حال پاستوره اذعان میکند که باشگاه پالرمو هرگونه پیشنهاد را بررسی خواهد.

پاستوره در مصاحبه ای به La Nacion گفت:

"رئیس مرا تحسین میکند و بسیار به من علاقه مند است ، او کار خود را انجام میدهد و سعی میکند که مرا به بهترین قیمت ممکن به فروش برساند."

پاستوره در مورد مقایسه ی او و ستاره ی باشگاه بارسلونا، لیونل مسی گفت:

"وقتی مردم مرا با مسی مقایسه میکنند من خودم را گم میکنم ، مسی بهترین بازیکن جهان است."

خبر های سابق حاکی از این بودند که روسانرو حاضر نیست با مبلغ کمتر از 70 میلیون یورو با رفتن پاستوره موافقت کند.

کد:
    کانالس:"به اطرافم نگاه میکنم و بهترین بازیکنان جهان را میبینم"

"سال دشواری برای من است اما تمرین کردن با این بازیکنان به رشدم کمک میکند"

سرخیو کانالس پس از تمرین امروز به مصاحبه با رسانه ها پرداخت.این هافبک اسپانیایی در مورد شروع خود در رئال مادرید و همچنین چگونگی آماده سازی تیم برای بازی بعدی سخن گفت.

"سال دشواری برای من است اما من خوشحالم چرا که چیزهای زیادی آموخته ام.در این برهه از زمان،سال جاری برایم بسیار مفید خواهد بود"

"از کار کردن با هم تیمی هایم،با مورینیو،با کادر مربیگری او و با همه چیز رئال مادرید انگیزه دارم.این برای من آسان نیست اما چیزهای زیادی یاد گرفته ام.میدانم که آنچه اکنون انجام میهم در آینده ام تاثیرگذار خواهد بود.تمرین کردن با این بازیکنان و بازی کردن در برخی دقایق به من کمک میکنند که رشد کنم"

"به اطرافم نگاه میکنم و بهترین بازیکنان جهان را میبینم.این تیم یک تیم بزرگ است.اینجا بازی کردن بسیار مشکل است.چیزهای زیادی وجود دارند که برای ما در خطر هستند و این که من در مورد آنچه که باید در پایان فصل انجام دهم فکر کنم خودخواهی است.باید بر روی بازی با اسپورتینگ تمرکز کنیم و هوداران را شاد کنیم.باید تمام بازیهایمان را ببریم؛این هدف مشترکی است که با تیم دارم بدون در نظر گرفتن حضورم در بازی یا نه.به تمرین کردن ادامه میدهم تا جایی که ممکن است به من کمک کند"

"هیگواین در بهترین فرم خود نیست اما در حال حاضر هر تیمی دوست دارد او را داشته باشد.او میتواند بهترین خرید تیم در پایان فصل باشد"

"سازمان لیگ و باشگاهها باید تصمیم بگیرند که بازیها روز شنبه برگزار شوند یا خیر.ما خود را آماده میکنیم و تمرینات را تا زمانی که برنامه بازیهای هفته سی ام تایید شود یا خیر ادامه میدهیم"

"تیم زیر 21 ساله های اسپانیا که برای یورو 2011 آماده میشود دارای جوانان آینده داری است.من دوست دارم که در آن تیم باشم زیرا این امر میتواند یک تجربه عالی باشد اما میدانم که اگر در رئال به من بازی نرسد حضور در تیم بسیار مشکل است.با این وجود هر چه اتفاق بیفتد میدانم که آنها تورنمنت بزرگی پیش رو دارند."

کد:
    بازگشت آدبایور به تیم ملی توگو ...

امانوئل آدبایور ستاره ی 27 ساله ی توگویی که یک سال گذشته از بازی های ملی خداحافظی کرده بود تصمیم به بازگشت به تیم ملی توگو را گرفته است...

امانوئل آدبایور بازیکن باشگاه رئال مادرید که در ماه ژانویه به طور قرضی از باشگاه منچستر سیتی به رئال مادرید آمده است سال گذشته از بازی های ملی خداحافظی کرده بود ولی این بازیکن 27 ساله تصمیم به بازگشت به تیم ملی را گرفته است.

در تاریخ 8 ژانویه ی سال 2010 در اتوبوس تیم ملی توگو یک حمله ی مسلحانه صورت گرفت که چند روز بعد از آن ماجرا امانوئل آدبایور عنوان کرد که دیگر در تیم ملی توگو توپ نخواهد زد و به این ترتیب کناره گیری خود از تیم ملی را اعلام کرد.
    فدراسیون فوتبال کشور توگو فوسنا دیاگبا را مامور کرده بود هرطور شده آدبایور را از این تصمیمش بازدارد و او را راضی کند که دوباره به تیم ملی توگو برگردد که بالاخره تلاش های فدراسیون فوتبال کشور توگو به ثمر نشست.

فوسنا دیاگبا به Standard در رابطه با این موضوع گفت:

"آدبایور به من گفت که یواش یواش به تیم ملی باز خواهد گشت."

طبق گفته ی فوسنا دیاگبا ، امانوئل آدبایور اینگونه به او (دیاگبا) گفته است:

"با رضایت گرفتن از باشگاه برنامه های خود را شروع خواهم کرد تا کاملا برای تیم ملی حاضر شوم."

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •