بازگشت کاکا به میادین...
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
ستاره ی برزیلی کاکا از مصدومیت رهایی یافته و آماده ی بازی کردن است اما به دلیلی نامشخص بودن برنامه ی لالیگا ممکن است بازگشت کاکا به میادین به تعویق بیفتد.
ریکاردو کاکا ستاره ی برزیلی رئال مادرید از مصدومیت زانویش رهایی یافته و در هفته ی آینده میتواند رئال مادرید را مقابل اسپورتینگ گیخون همراهی کند اما به دلیل اینکه تیم های حاضر در لالیگا به دلیل حق پخش تلویزیونی بازی ها را تحریم کرده اند ممکن است لیگ تعطیل شود و بازگشت کاکا به میادین به تعویق بیفتد.
کاکا در صفحه ی Twitter خود نوشت:
"این هفته برای زانوی من بسیار مهم است ، امیدوارم همه چیز به خوبی پیش برود و مشکلی پیش نیاید."
کاکا از ماه گذشته مصدوم است و دلیل مصدومیت او هم طبق گفته ی باشگاه مشکل در زانوی پای چپش است ، کاکا در ماه آگوست یکبار زانوی پای چپش را به تیغ جراحان سپرده بود.
به هر حال ، مصدومیت کاکا زودتر از موعد مقرر درمان شده است و در صورت اینکه مورینیو بخواهد از کاکا استفاده کند این مرد برزیلی میتواند برای رئال مادرید در مقابل اسپورتینگ گیخون به میدان برود.
فردا در مورد تعطیل شدن یا نشدن لیگ تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرئال مادرید را برای بیشتر بازی کردن ترک کردم - رافائل فان در فارت
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
رافائل فان در فارت بازیساز هلندی تاتنهام عنوان کرد که به تاتنهام پیوسته است تا بیشتر در ترکیب ثابت قرار گیرد ، چیزی که در اسپانیا ممکن نبود.
رافائل فان در فارت ستاره ی هلندی باشگاه تاتنهام عنوان کرد که مشتاقانه منتظر دیدار با تیم سابق خود یعنی رئال مادرید در مرحله ی 1/4 نهایی لیگ قهرمانان اروپا است.
رافائل فان در فارت بازیکن سابق رئال مادرید و کنونی باشگاه تاتنهام گفت که از ترک رئال مادرید بسیار متاسف است اما احساس میکرده که احیای حرفه ی خود لازم بوده است.
فان در فارت در مصاحبه ای به روزنامه ی AS گفت:
"من میخواستم در هر بازی حضور یابم اما در مادرید ، با حضور بازیکنانی همچون اوزیل و کاکا این غیر ممکن بود ، من اکنون 28 ساله هستم و برای ماندن در سطح بالا به بازی کردن احتیاج دارم."
هرچند فان در فارت ابراز تاسف کرد که بعضی چیز ها در مادرید بهتر نمیشدند و او اکنون از بودن در تاتنهام خوشنود است که با متوقف کردن اینترمیلان در مرحله ی گروهی و با حذف میلان در مرحله ی 1/8 نهایی پدیده ی رقابت ها نام گرفتند.
وقتی از او پرسیده شد که در صورت گلزنی تمایل دارد که خوشحالی کند یا نه ، فان در فارت اینگونه جواب داد:
"بله ، خوشحالی خواهم کرد اما با احترام."
"من از بازگشت به مادرید خوشحال هستم و این بازی بسیار بازی خوبی خواهد شد."
رئال مادرید روز 5 اپریل در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان تاتنهام خواهد بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید