با نصب 64 بیت برای نصب برنامه و بازی مشکلی پیش میاد ؟
با نصب 64 بیت برای نصب برنامه و بازی مشکلی پیش میاد ؟
وقتی 64 نصب می کنی باید برنامه های مخصوص 64 رو نصب کنی. که ظاهرا فقط گیر آوردن برنامه هاش یکم مشکله.
من خودم 32 نصب کردم.
64 سرعتش هم بیشتره.
بفرما داداش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورد اول احتمالا مشکل سخت افزاریه، و باید برا گارانتی مراجعه کنید
مورد دوم باید اول با support center ببینید dvd-rw لپ تاپت کدومه
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
همونطور که دوستمون گفتن بهتره موقعی که شارژ به لپ تاپ وصله کارهای گرافیکی انجام بدید ، در غیر این صورت به صفحه اول پست مربوط به بازی مراجعه کنید، طریقه برطرف کردن این مشکل هنگام کار با باتری توضیح داده شده
احتمالا مشکل رایت هم همینه چون رایتر هم مصرف بالایی داره
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
اکثر برنامه های 32 بیت روی 64 بیت هم نصب میشن ، تعدادی از برنامه ها هم حتما باید نسحه 64 بیتش رو نصب کرد، اگه برنامه ی خاصی نداری که 32 بیت باشه و 64ش پیدا نشه، به نظر من 64 بیت نصب کن که از رم لپ تاپ به طور کامل استفاده کنی(البته اگه بیشتر از 3 گیگ رم داری)
دوست من این لینکی که گذاشتین توی لپ تاپ هرکسی صفحه مشخصات خودش رو میاره
یه عکس از اون صفحه بذارید![]()
درایور گرافیکت نصبه؟
احتمالا رو حالت power saver داری باری میکنی.ار حالت balance یا max performance استفاده کن برا بازی.
منم که رو حالت power saver بازی کنم گرافیکم نمیکشه.
خودت هم میتونی تنظیمات max perfermance رو تغییر بدی که هنگام بازی توانه بیشتری رو از سخت افرار بکشه.
رو آیکنه باطری کلیک کن.more power option>change plan setting>change advanced power setting>high performance
وقتی enable باشه :: windows aero حالت basic میشه.و لپ تاپ رو در حالت power saver میزاره.تغییر background اگه روشن باشه pause میشه.این موارد باعث میشه که پردازش گرافیک و سیستم در حالت استفاده از باتری پایین بیاد و انرژی کمتری مصرف بشه تا باتری دیرتر خالی بشه.
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ممنونم از جوابتون
حالا اگه فرض کنید من کلا باتری رو دربیارم و با شارژر لب رو روشن کنم چی؟
اونوقت دیگه نباید مشکل داشته باشم
حالا نظرتون چیه؟
باز هم تنظیمات رو از همون مسیر خودت تنظیم کن.کارایی بهتر میشه
امتحان کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)