دوست عزیز
اون عکس timeout از شرکت صبانت بود! نه نوین نت![]()
دوست عزیز
اون عکس timeout از شرکت صبانت بود! نه نوین نت![]()
راستی یادم رفت که بگم!
عکس سرعت دانلود با اشتراک 2مگ نوین نت بود! که خود شرکتش نوشته 2مگ up to 4 مگ!
که احتمالا upto 64kb بوده!
خود من 128 صبا نت گرفتم سرعت دانلودم 110-130 KB ه و ساعات نامحدود 16KB میشه...... چون timeout ندارم راضیم ( یاد مخابرات بخیر! من یکی اکثرا 12-2 am pm , timeout داشتم... بقیشم 10تا یکی بود)
Last edited by ShadowDragon; 13-09-2012 at 22:17.
نمیخواهم بحث این مکها را دوباره زنده کنم ولی من هنوز دو مک را میشناسم که مشکلی ندارند ولی هیچ استفاده ای نمیکنم چون 512 گرفتم و راضیم
کدوم مک ها![]()
ای مک ها بمیرید زنده نشین![]()
این جملتو توضیح میدی لطفا؟![]()
خدایی مخابرات خیلی نامرده از وقتی مک ها رو بسته دیگه رسما اینترنت تعطیل شده
دوستان نظرتون در مورد اینترنت حجمی مخابرات چیه ، در کنار اینترنت نامحدود اینترنت حجمی هم بزران با ساعت رایگان
لطفا همه نظرشون رو بگن
مک ها هنوز بازن؟!
بنظر من نه(روزی 1-2گیگ دانلود دارم) شاید یکی دو روز خوب باشه ولی اونم گندش در میاد
نه محسن جان مک ها کامل بسته شدن
چرا میگی گندش در میاد تازه به نفع مشترکای نامحدود میشه به این خاطر که اگه ملت محدود بگیرن شبها دانلود میکنن و تو روز کمتر اینترنت و دانلود انجام میدن ، به همین راحتی کیفیت سرویس های نامحدود بالاتر میره ، مخابرات به نسب شرکتهای خصوصی خیلی خوب کار کرده و اگه حجمی هم ارائه بده به نظرم عالیه ، همونطور که بالا گفتم نامحدود حذف نشه فقط حجمی کنارش اضافه شه ، یکی دیگه از مزیتاش اینه که مثلا یه ماه نامحدود میگیری و یه ماه دیگه حجمی میگیری و دیگه این شرکت و اون شرکت نمیکنی و پول رانژه ... هم نمیدی
دوستان دیگه هم لطفا نظرشون رو بگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)