سلام مهرداد جان
فقط N61jq .قیمتش هم امروز 1480.
سلام مهرداد جان
فقط N61jq .قیمتش هم امروز 1480.
من میخوام یدونه لپتاپ از چین برای خودم بیارم به نظرتون این مدلو چند میتونم بیارم؟
میخوام asus بیارم که از نظر کیفیت و خرابی خیالم راحت باشه .
به سلام دوست قدیمی
خوبی اقا چه خبرا
n82 چطوره؟
منم میگم n61 بگیره
نظرت در مورد این چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی عزیز،فقط سلامتی.
هم N82 و هم این مدل سونی که گفتی بدرد بازی نمیخورند.خود N61jq هم برای بازیهای جدید داره یواش یواش معمولی میشه چه برسه به این 2 مدل که گفتی.در حال حاضر اگه برای گیم لپ تاپ بخوای حداقل با کارت گرافیک ATI 5730 باید بخری.
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
حدود 1000 دلار.اما اگه از چین میخوای بیاری میتونی رو مدلهای بهتر هم مانور کنی،مثل G51 یا G53 و یا G73 ،اونم با حدود 1600 دلار هزینه.![]()
این g73 ایران چنده؟ شنیدم خیلی گرونه اگه بیارم میتونم اینجا بفروشمش و سود کنم؟حدود 1000 دلار.اما اگه از چین میخوای بیاری میتونی رو مدلهای بهتر هم مانور کنی،مثل G51 یا G53 و یا G73 ،اونم با حدود 1600 دلار هزینه.
آخه منم نمیخوام بیشتر از 1000 دلار خرج کنم.
اینجا حدود 2300 تا 2500
سلام وایومن جان اگه هنوز تو کلوپ هستی لطفا بمونید آخه یه مشکلی پیش اومده که از شما راهنمایی میخواستم![]()
OK.هستم و در خدمت شما.![]()
سلام به اساتید محترم یه مشکل برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم ازتون.
وایومن مهران علیرضا و دیگر دوستان که از اساتید قدیمی این کلوپ هستید و دوستانیکه دراین زمینه تخصص دارن لطفا راهنمایی کنید.
چند وقتی هست که وقتی با لپ تاب کار میکنم یه وقت میبینم که کم کم مربع های کوچیک به اندازه حدودا نیم سانتی متر مربع که زرد رنگ هستن تو صفحه نمایش لپ تاب ظاهر میشن و کم کم زیاد میشن نهایتا کل صفحه نمایش را میگیرن ( البته به شکل شیشه مانند هستن یعنی صفحه پشت مربع ها دیده میشن) باعث میشه سیستم بکلی هنگ میکنه و فقط با فشار دادن و نگهداشتن دکمه خاموش روشن لپ تاب خاموش میشه و پس از روشن کردن دوباره لپ تاپ مشکل به کلی رفع میشه.
به نظر مشکل گرافیکی هست من ابدیت گرافیک را هم که علیرضا جان تو همین کلوپ گذاشته بودن گرفتم و نصب کردم ولی مشکل حل نشده. ورژن بایوس را هم که یادم نیست احتمالا 208 بود چند ماه پیش به 210 آپدیت کردم.
با تشکر فراوان از دوستان![]()
ممنون من فکر میکردم گرافیک n82 همون 5730 هستش
n61 رفتیم گیر نیومد (نظرت راجبه خرید اینترنتی از سازگار یا امرتات چیه؟)
راستی زیاد نمیخواد حرفه ای گیم بازی کنه اون مدل سونیم بد نبود اما نزدیک 10 پله از 5730 پایینتر بود
سری eb سونی i7 دار هم هست؟
ممنون پیشاپیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)