شما بهتره abort memory کنی و دوباره tomb رو با skidrow بری این احتمالا به خاطر سیوه بعد از abort memory یکی از مرحله های جانبی رو برو و بعد برو سراغ tomb
شما بهتره abort memory کنی و دوباره tomb رو با skidrow بری این احتمالا به خاطر سیوه بعد از abort memory یکی از مرحله های جانبی رو برو و بعد برو سراغ tomb
از این سایت اسلحه های جدید اتزیو رو میشه دید و همچنین فیلم جدیدش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب بالاخره منم بعد از مدتها انتظار و کرکهای بدرد نخور و ....تونستم اینو بازی کنم تازه رو لپ تاپم چون لپ تاپم 64 بیتی بود.
میتونم بگم که از نسخه ی اولش خیلی بهتر شده مخصوصا از نظر گرافیک .
بعد از یه چیزیش خوشم نیومد و اون اینکه تمام حرکاتاش و گیم پلی بازی مثل نسخه ی قبلیشه.البته من هنوز اوایل بازی هستم شاید بهتر بشه
خلاصه اینکه بازیه خیلی خوبیه
چرا رو سیستمم که 32 بیتی بود جواب نداد ولی رو 64 بیتی جواب داد؟؟؟عجیب نیست یه ذره؟ بخاطر رم هست یا نه بخاطر یه چیز دیگه؟اگه میدونید لطفا بگید.ممنون
مشکل من اینه پچه نصب نمیشه اصلا . میگه
Missing command line parameter -prodid, see integration guide for deatils
سلام به همگی دوستان عزیز
این بازی شده بلای جون من آخرش از دست این بازی سکته میکنم
بعد از خرید بازی دوستان و انجام کارهای سرور مجازی بازی خوب اجرا می شد فقط یه مشکل عجیب داشت بعد از دیدن پدرش همون اویل بازی دیگه کار تموم می شد باید میرفت دل دزدی جیب زنی وکتک کاری از تو قایق ها پول بر می داشت به زبان ساده اون علامت سبز داخل نقشه ظاهر نمی شد تا ماموریت بگیره و هر از چند گاهی هم بازی اتوماتیک کامل قطع می شدو... بدبختی تو اینترنت خیلی سرچ کردم تا به سایت game fix برخورد کردم یه فایل 738کیلوبایتی(sr-aciif.7z) دانلود کردم و بازی روبراه شد ولی ذخیره های بازی رو از بین برد .
الان بازی خوب پیش میرفت تا اونجا که 14 تا قسمت نور ظاهر میشه و باید یکی یکی یا سرعت خودش رو برسونه به اونها تا خواهرش رو نجات بده بعد می ره تو اون خون(ف .ح.خ) با اون زنه حرف می زنه بعد میآن بیرون میرن یه دور می زنن بر میگردن سر جای اولشون زن پیراهن قرمز تنش هست و یه فلش آبی رنگ روی سرش و برای اولین بار لنزو خودش رو با مردمی که رد میشن یکی میکنه بعد از برگشتشون سر جای اول دو دسته زن هستن که در گروه های 5 نفری گرد وایستادن میره بینشون و رنگشون با اونا یکی میشه اون حیاط دارای 3 در نرده ای که بعد از تموم شدن حرفای زن دیگه هیچ کاری نمی شه کرد اون دیواره های محدود کننده کارو یکسره می کنن هیج علامت و مشخصه ای هم روی نقشه نیست .
البته یادم نره این فایلی که گفتم بازی رو بدون سرور مجازی و خیلی خوب اجرا میکرد.
از دوستان خواهشمندم یه راهنمایی کنن
این پیغامم میده
Hold and walk into someone to steal from themتو پست بعدی یه عکس می زارم
این ولیو چیه؟ کجا هست؟
کسی نداره؟![]()
بچه ها کسی راهنمایی کل the truth رو نداره (( فارسی )) ؟!!!!!!!!!!!!!!
مثلا اون قسمتهایی که باید سیب پیدا کنی یا یه تصویری رو بچرخونی رو با بدبختی میشه رد کرد اما اون کدهای 3 رقمی پدر منو در آورده![]()
خواهشن اگه فایلی لازم داره لینکش رو بزارید یک دنیا ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین مردم راه برو و اسپیس رو نگه دار تا از مردم پول بدزده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)