تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 397 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

اتفاقا برای من یکش تکراری شد و وسطش ولش کردم ولی اینیکی خیلی ردیف بود که بعد از مدتها چسبیده بودم به یه بازی تا اینکه رسیدم به اون زیرزمینه که در تابوتش باز نمی شه الآن حسابی خورده تو حالم. کرک skidrow رو هم ریختم ولی هیچ تغییری نکرد! هنوز در اون رو باز نمی کنه! همین جوری بایستم جلوش شیفت رو بزنم درست می شه؟ مطمئنین که نباید کار دیگه ای بکنم؟
    کرک دیگه ای ندارین؟
    شما بهتره abort memory کنی و دوباره tomb رو با skidrow بری این احتمالا به خاطر سیوه بعد از abort memory یکی از مرحله های جانبی رو برو و بعد برو سراغ tomb

2. این کاربر از eslamy_iut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام میشه بگید دیگه چه چیزایی انجام میشه تو نسخه ی بعدی ؟ تشکر
    از این سایت اسلحه های جدید اتزیو رو میشه دید و همچنین فیلم جدیدش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خب بالاخره منم بعد از مدتها انتظار و کرکهای بدرد نخور و ....تونستم اینو بازی کنم تازه رو لپ تاپم چون لپ تاپم 64 بیتی بود.
    میتونم بگم که از نسخه ی اولش خیلی بهتر شده مخصوصا از نظر گرافیک .
    بعد از یه چیزیش خوشم نیومد و اون اینکه تمام حرکاتاش و گیم پلی بازی مثل نسخه ی قبلیشه.البته من هنوز اوایل بازی هستم شاید بهتر بشه
    خلاصه اینکه بازیه خیلی خوبیه

چرا رو سیستمم که 32 بیتی بود جواب نداد ولی رو 64 بیتی جواب داد؟؟؟عجیب نیست یه ذره؟ بخاطر رم هست یا نه بخاطر یه چیز دیگه؟اگه میدونید لطفا بگید.ممنون

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مشکل من اینه پچه نصب نمیشه اصلا . میگه

Missing command line parameter -prodid, see integration guide for deatils

داره خودمونی میشه am.as.fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عزیز
    این بازی شده بلای جون من آخرش از دست این بازی سکته میکنم
    بعد از خرید بازی دوستان و انجام کارهای سرور مجازی بازی خوب اجرا می شد فقط یه مشکل عجیب داشت بعد از دیدن پدرش همون اویل بازی دیگه کار تموم می شد باید میرفت دل دزدی جیب زنی وکتک کاری از تو قایق ها پول بر می داشت به زبان ساده اون علامت سبز داخل نقشه ظاهر نمی شد تا ماموریت بگیره و هر از چند گاهی هم بازی اتوماتیک کامل قطع می شدو... بدبختی تو اینترنت خیلی سرچ کردم تا به سایت game fix برخورد کردم یه فایل 738کیلوبایتی(sr-aciif.7z) دانلود کردم و بازی روبراه شد ولی ذخیره های بازی رو از بین برد .
    الان بازی خوب پیش میرفت تا اونجا که 14 تا قسمت نور ظاهر میشه و باید یکی یکی یا سرعت خودش رو برسونه به اونها تا خواهرش رو نجات بده بعد می ره تو اون خون(ف .ح.خ) با اون زنه حرف می زنه بعد میآن بیرون میرن یه دور می زنن بر میگردن سر جای اولشون زن پیراهن قرمز تنش هست و یه فلش آبی رنگ روی سرش و برای اولین بار لنزو خودش رو با مردمی که رد میشن یکی میکنه بعد از برگشتشون سر جای اول دو دسته زن هستن که در گروه های 5 نفری گرد وایستادن میره بینشون و رنگشون با اونا یکی میشه اون حیاط دارای 3 در نرده ای که بعد از تموم شدن حرفای زن دیگه هیچ کاری نمی شه کرد اون دیواره های محدود کننده کارو یکسره می کنن هیج علامت و مشخصه ای هم روی نقشه نیست .
    البته یادم نره این فایلی که گفتم بازی رو بدون سرور مجازی و خیلی خوب اجرا میکرد.
    از دوستان خواهشمندم یه راهنمایی کنن
    این پیغامم میده
    Hold and walk into someone to steal from them
    تو پست بعدی یه عکس می زارم

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

آخرین ولیو رو باید بریزی شما...ریختی؟
    این ولیو چیه؟ کجا هست؟

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سیو های من پاک شد....
    دوستان کسی سیو او قسمت که اون دختره که پاش شکست و بهمون یاد میده چجوری بهتر از دیوار بالا بریم رو دارید؟؟؟
    ممنون میشم اگه بزارید...
    کسی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها کسی راهنمایی کل the truth رو نداره (( فارسی )) ؟!!!!!!!!!!!!!!

مثلا اون قسمتهایی که باید سیب پیدا کنی یا یه تصویری رو بچرخونی رو با بدبختی میشه رد کرد اما اون کدهای 3 رقمی پدر منو در آورده

داره خودمونی میشه am.as.fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عزیز
    این بازی شده بلای جون من آخرش از دست این بازی سکته میکنم
    بعد از خرید بازی دوستان و انجام کارهای سرور مجازی بازی خوب اجرا می شد فقط یه مشکل عجیب داشت بعد از دیدن پدرش همون اویل بازی دیگه کار تموم می شد باید میرفت دل دزدی جیب زنی وکتک کاری از تو قایق ها پول بر می داشت به زبان ساده اون علامت سبز داخل نقشه ظاهر نمی شد تا ماموریت بگیره و هر از چند گاهی هم بازی اتوماتیک کامل قطع می شدو... بدبختی تو اینترنت خیلی سرچ کردم تا به سایت game fix برخورد کردم یه فایل 738کیلوبایتی(sr-aciif.7z) دانلود کردم و بازی روبراه شد ولی ذخیره های بازی رو از بین برد .
    الان بازی خوب پیش میرفت تا اونجا که 14 تا قسمت نور ظاهر میشه و باید یکی یکی یا سرعت خودش رو برسونه به اونها تا خواهرش رو نجات بده بعد می ره تو اون خون(ف .ح.خ) با اون زنه حرف می زنه بعد میآن بیرون میرن یه دور می زنن بر میگردن سر جای اولشون زن پیراهن قرمز تنش هست و یه فلش آبی رنگ روی سرش و برای اولین بار لنزو خودش رو با مردمی که رد میشن یکی میکنه بعد از برگشتشون سر جای اول دو دسته زن هستن که در گروه های 5 نفری گرد وایستادن میره بینشون و رنگشون با اونا یکی میشه اون حیاط دارای 3 در نرده ای که بعد از تموم شدن حرفای زن دیگه هیچ کاری نمی شه کرد اون دیواره های محدود کننده کارو یکسره می کنن هیج علامت و مشخصه ای هم روی نقشه نیست .
    البته یادم نره این فایلی که گفتم بازی رو بدون سرور مجازی و خیلی خوب اجرا میکرد.
    از دوستان خواهشمندم یه راهنمایی کنن
    این پیغامم میده
    Hold and walk into someone to steal from them
    تو پست بعدی یه عکس می زارم
    کد:
    خواهشن اگه فایلی لازم داره لینکش رو بزارید یک دنیا ممنون میشم

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

کد:
    خواهشن اگه فایلی لازم داره لینکش رو بزارید یک دنیا ممنون میشم
    بین مردم راه برو و اسپیس رو نگه دار تا از مردم پول بدزده.

13. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •