یه درخاست دیگه دارمممممممممممممممممممممم مممم
میخوام از اینترنت همراه اول استفاده کنم یکی تنضیماتشو بذاره
و آیا تا حالا کسی با این گوشی از بسته نامحدود همراه اول استفاده کرده
یه درخاست دیگه دارمممممممممممممممممممممم مممم
میخوام از اینترنت همراه اول استفاده کنم یکی تنضیماتشو بذاره
و آیا تا حالا کسی با این گوشی از بسته نامحدود همراه اول استفاده کرده
خودش تنظیماتش رو میگیره. ولی اینترنت همراه اول یک روز هست سه روز نیست یک ساعت میاد دوباره سه روز پیداش نمیشه! باز وضعیت ایرانسل بهتره ولی کلا جفتشون افتضاحند!
دوستان مشکل خیلی بزرگی که آندروید داشت و نمیشد عکس هارو با کیفیت اورجینال دید با برنامه justpicture حل شده.قبلنا باید از همون عکس هایی که آندروید خودش کوچک کرده بود برای هاوم اسکرین استفاده میکردیم که نتیجه این میشد که کیفیت بشیار پایین بود و جزئیات نا محسوس.اما الان این برنامه علاوه بر اینکه قابلیت نشون دادن عکس ها به صورت اورجینال رو داره رو خودش قابلیت set as wallpaper رو هم داره که با همون کیفیت اصلی عکس رو هاوم اسکرین میکنه و فوق العاده عالیه.
امروز به کیفیت فوق العاده ی صفحه سوپر آملوید پی بردم.عجب کیفیتی داره...
حتما عکس های با کیفیتو با این برنامه تست کنید ببینید چقدر خارق العادست.میتونم بگم 70 درصد بهتر از اجرا توی گالری هست.خصوصا زوم....
اینو منم لازم دارم
تنظیمات برای گلکسی تو لیست گوشیهای همراه اول نبود
پیدا کردم خودم
Settings > Wireless and Network > Mobile networks > Access Point Names > New APN
تنظیمات:
Name: MCI-GPRS
APN: mcinet
من بسته نامحدود ایرانسل رو ماه پیش داشتم و چون زیاد دانلود ندارم حدود 400 مگ باهاش دانلود کردم این ماه هم بسته 7 روزه با محدودیت 800 مگابایت رو دارم وازش خیلی راضیم مخصوصا برای منسجر و بازدید سایت ها روزهای شلوغ سرعت دانلود حدود 10 تا 12 ولی ساعت های خلوت بیت 15 تا 25 میگیره البته به مکان هم بستگی داره
سلام دوستان
سامسونگ بتازگی ورژن بتای Kies 2 رو عرضه کرده و وعده داده که شامل تغییرات زیر میشه:
all-new UI
faster sync
firmware upgrades
adds a Music Store that will allow users to buy music
The new Kies now also supports importing of iTunes or Windows Media Player playlists
این نسخه بتا فعلا گوشیهای کمی رو پشتیبانی میکنه و شما میتونید اونو از لینک زیر دریافت کنید قبل از اینکه سامسونگ نسخه نهاییشو عرضه نماید:
irect Download Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 23-12-2010 at 19:12.
من صفحات خیلی قبلو نخوندم شرمنده اگه تکراریه (که حتمنم هست)
اندرویید که فارسی پیشفرض نداره میدونم
از اونجا که سامسونگ همه گوشیاش فارسی ساپورته این گلگسی اوضاش چطوریه؟
یعنی نو که خریدی SMS و وب رو فارسی خوب نشون میده؟
کیبورد فارسی چی؟
اسکرین شات هم حتما لازم دارم
از SMS و وب و صفحه کلید
یه بامرامی اینا رو جواب بده ممنونش میشم
سلام دوستان اينم تنظيمات كامل ايرانسل و همراه اول :
البته بايد اصلاح كنم مسير هايي را ك طي كرده تا بتوان تنظيمات را به صورت دستي وارد كرد مخصوص گوشي Desire HD هست دوستان مسيري را ك آقاي Amin دادن طي كنيد و اين تنظيمات را به صورت دستي وارد كنيد . اميدوارم ك مشكلتون حل بشه
Last edited by You Were Mine; 23-12-2010 at 20:11.
با سلام من ی گالکسی i9000 خریدم از علایدین ولی ی چیزی ک واسم عجیب پشت گوشی کلمهgoogle ننوشته و زیر دوربین 5مگا پیکسل نزده ممکنه تقلبی باشه؟؟؟؟کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)