اقا من چه جوري اسيا تك رايگان بگيرم
زنگ بزنم چي بگم ايا بعدشم بايد از اسا تك بگيرم شارژم رو
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اقا من چه جوري اسيا تك رايگان بگيرم
زنگ بزنم چي بگم ايا بعدشم بايد از اسا تك بگيرم شارژم رو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجباری در کار نیست.
چرا هیچکی جواب منو نمیده؟
من آتی ساز زندگی میکنم.برای این محدوده کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟
یک زنگ به قسمت فروش میزنی مگی من اینترنت میخوام از اشتارک رایگان ماه اول میخوام استفاده کنم. میگه 128-یا 64 اطلاعاتت رو میگیره میگه میایم مدارک رو میگیریم به همین راحتی
بچه ها این عکسا رو نگاه کنید: من 128 آسیاتک دارم و دوستم 256 داتک هر دومون هم داریم یه ساعت یه چیز رو دانلود میکنیم.( همزمان) چرا سرعت من انقدر نوسان داره و چرا سرعت اون انقدر ثابته؟ ممکنه به خاطر این باشه که اون adsl2 داره؟ اگه مشکل از منه یا از شرکت بگید که عوض کنم چون کیفیت اینترنت برام خیلی مهمه. دانشجوی مجازی هستم همش هم تخته خراب و صدا قطع و وصل !!!
(نکته ساعت سیستم رو گیر ندید من کار برام پیش اومد مجبور شدم یه مقدار دیر تر عکس بگیرم اما بازم وضعیت همونطوری بود)
این عکسا رو هم از تو Task Manager گرفتیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by webworld; 25-11-2007 at 19:18.
من وقتی می خواستم adsl بگیرم دقیقا همینو بهم گفتن که سرعت آسیا تک نوسان داره ، یعنی داره با 15 دانلود می کنه، میره رو 10 می ره رو 7 بر می گرده 15... این از خصوصیات آسیا تکه
خوشبختانه داتک این مشکل را نداره ..ربطی هم به adsl2 نداره
اگه برات مهمه حتما شرکتت را عوض کن
موفق باشی![]()
والا منم آسیا دارم ولی نوسانش اصلا اینطوری نیست یعنی مثلا منم که 128 دارم نوسانش بین 16 تا 20 هست موقع دانلود. شاید شما خطوط تلفنت نویز داره. اگه اونم چک کردی خوب شما هم با داتک امتحان کن شاید برای شما اون بهتر جواب بده.
شما کدوم منظقه هستید؟
من با 128 بین 12 تا 15 دانلود دارم.
در تئوری هم 128 باید 16K بده اما مثل اینکه به شما بیشتر میده.
فکر نکنم این معیار خیلی دقیقی باشه کلا شما بگو 100 مگ رو تو چه مقدار زمان میگیری؟ تا معلوم باشه وگرنه اینا سرعتای صوری هست. من 100 مگ رو تو 2 ساعت دقیق میگیرم. البته از یه سرور قوی مثل رپیدشیر و با دانلودر Idm . بدون اینا میشه حدود 2 ساعت و 10 تا 20 دقیقه 100 مگ.
Last edited by kamran agha; 25-11-2007 at 22:15.
با سلام به همه دوستان عزیز. من عضو جدید این انجمن هستم.
من حدودا 7-8 ماهه که مشترک سرویس 128 سپنتا هستم. البته کمی هزینه اش گرونه، اما انصافا هم سرعتش خوبه، هم پشتیبانیش و هم این که مثلا 2 دفعه پیش اومد که به دلیل کابل برگردان 4-5 ساعت سرویس قطع بود، به جاش یک روز به اشتراکم اضافه کردن.
سوالم اینه که آیا هنوز محدودیت 128 کیلوبیت برای کاربرای خونگی وجود داره؟ یعنی نمیشه سرعت بیشتر گرفت؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)