چرا مودم من اینترفیسش انقدر سادس؟ نکنه تقلبیه؟؟
چرا مودم من اینترفیسش انقدر سادس؟ نکنه تقلبیه؟؟
اگه مشکل داشت آپدیت کن در غیراینصورت اصلا پیشنهاد نمیشه !!!
اگه میشه مودم های 2750U و TD-W8951ND رو یه مقایسه بکنین من نمیدونم کدوم رو بخرم
و اینکه TD-W8951ND با مدل بدون ND چه فرقی داره
و دیگه اینکه از کجا بفهمم مودم 2750U سری جدید میتونم تو بازار گیر بیارم از کجا معلومه اصلا سری قدی می جدیدش از کجا معلوم میشن؟
و فرق Dlink و TPlink بگین کدوم بهتره
خواهشا هم کامل و درست جواب بدین
كجاش ساده هست. همه منوهايی که مودم من داره مال تو هم داره فقط طراحیش عمودی شده گفتم احتمال زیاد به خاطر اینه که چیپستت برادکامه.
2750 از هر نظر از 8951 بهتره والبته 30 تومن هم گرونتره. پورت usb پورت wan ساپورت ipv6 دو آنته بودن و ... مزیت 2750 نسبت به8951ه.
سفیدا سری جدیدن و سیاها قدیمی اگه از مخابرات اینترنت میگیری ترجیحا سفید بردار اگه نه فرق آنچنانی نمیکنه
Last edited by DragonVsPhoenix; 02-02-2014 at 10:06.
اقا این 8968 ورژن دو که می خوام بگیرم یه سوال دارم.جایی که من استفاده می کنم مغازه است.مودم رو می خوام زیر زمین بزارم می ترسم به همکف انتن دهیش ضعیف باشه.زیرزمین 30 متر - همکف 25 متر .البته زیرزمین که می گم فقط 4 تا پله می خوره میره و زیر همکف واقع نشده.اما از دیوار بینشون می ترسم.فقط به اندازه همون یک در بین بالا و پایینه.مشکلی پیش نمیاد؟بالا هم نهایت همون 25 متر و می خوام پوشش بده.
منظورم اینه که احتمال داره تغییر چیپست داده باشن![]()
نگران نباش مشکلی پیش نمیاد. 30 متر آنچنان مساحتی نیستش که یه دیوار مشکل ایجاد کنه.
پس یعنی tplink آنتن دهیش ضعیفه؟؟ ipv6 به چه درد میخوره من که دارم از ipv4 استفاده میکنم
و اینکه کلا غیر از این دو مدل که مقایسه کردید کلا dlink بهتره یا tplink?????? مثلا مدل های بالاتر tp مثل 8961nd و 8968 اونا چی خوبند بهتر از دی لینکه آیا؟
Sent from my Xperia SP using Tapatalk
2750 و 8968 ورژن 2 تقریبا تو یه سطحا انتخابش به سلیقت مونده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)