تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 2199 اولاول ... 2032532932993003013023033043053063073133534038031303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه IQBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنونم دوستان. بعد يه سوال ديگه مودمي كه سفارش دادم از اين كله قندياس. راه داره اون رو واي فايش كنم؟ چون لپ تاپم مودم نداره
    اگر منظورت اینه که چطوری با لپ تاپ به اینترنت وصل شی در حالی که مودمت وای فای نیست، کافیه کابل LAN رو بجای سیستمت بزنی به لپ تاپ.
    فکر کنم اینجوری باشه؟!!

2. این کاربر از IQBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان می شه بگید یک مگ مبین نت سرعت دانلودش چطوره ؟ بعدم برا دریافتش مدرک خاصی می خوان ؟
    درمورد مدرك كه نه. اگه دانشجويي كارت دانشجويي داشته باشي كافيه. البته فك كنم كارشناسي ارشد. يعني به من اين و گفت .

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

اگر منظورت اینه که چطوری با لپ تاپ به اینترنت وصل شی در حالی که مودمت وای فای نیست، کافیه کابل LAN رو بجای سیستمت بزنی به لپ تاپ.
    فکر کنم اینجوری باشه؟!!
    ن داداشم. اون رو كه ميدونم. مي خوام همون كابل رو نزنم ديگه. شنيدم يه دستگاهي هست كه وصل ميشه به همون كابل lan و ميشه واي فاي.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام...
    برای این که dns را تغییر بدیم وقتی وارد تنظیمات مودم شدیم کدوم قسمت باید بریم؟
    میروی به مسیر زیر:
    Control Panel > Network and Internet > Network Connections
    تمام کانکشن هات اونجا هستن. روی کانکشن مورد نظر راست کلیک کرده properties رو می زنی و روی IPv4 کلیک کرده و properties را کلیک می کنید.

5. این کاربر از IQBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ن داداشم. اون رو كه ميدونم. مي خوام همون كابل رو نزنم ديگه. شنيدم يه دستگاهي هست كه وصل ميشه به همون كابل lan و ميشه واي فاي.
    نمی دونم والا،
    خوب اگه اینجوری بود که دیگه کسی نمی رفت مودم های وای فای رو با 30 تومان اختلاف قیمت بگیره که.
    شما مودمتون رو گرفتید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اپراتوره مبين نت گفت ميشه. يه مودم وايرلس هم دارم.قبلا اي دي اس ال داشتم.ميگن كابل lan رو بزني به اون حله ديگه. اونم نه هنوز

داره خودمونی میشه meisam_629's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

نمی دونم والا،
    خوب اگه اینجوری بود که دیگه کسی نمی رفت مودم های وای فای رو با 30 تومان اختلاف قیمت بگیره که.
    شما مودمتون رو گرفتید؟
    فکر کنم بحث در مورد روتر (router) وایرلس است. مثلا تو دانشگاه، کابل LAN رو وصل بهش می کنن و میذارنش تو یه مکان عمومی تا همه از اینترنت وایرلس استفاده کنند. منم تو فکرشم یه دونه بخرم. قیمتش فکر کنم حدوودا 20 یا 30 تومن باشه.

9. 2 کاربر از meisam_629 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فکر کنم بحث در مورد روتر (router) وایرلس است. مثلا تو دانشگاه، کابل LAN رو وصل بهش می کنن و میذارنش تو یه مکان عمومی تا همه از اینترنت وایرلس استفاده کنند. منم تو فکرشم یه دونه بخرم. قیمتش فکر کنم حدوودا 20 یا 30 تومن باشه.
    بعد این حرکت باعث نمیشه بقیه از حجمت استفاده کنن یا باز ازت یوز و پسورد میخواد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آها همينه . اون هم گفت قيمتش حدوداً 30 يا40 تومنه. فعلا كه منتظرم تا جمعه ديگه مودم رو بياره واسم مبين جون

داره خودمونی میشه meisam_629's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

بعد این حرکت باعث نمیشه بقیه از حجمت استفاده کنن یا باز ازت یوز و پسورد میخواد؟
    فکر کنم می شه یوزر و پس واسش گذاشت. مثل این مودم های adsl که روتر وایرلس داره. یا مثل همین مودم های وای فای وایمکس، در واقع پورت اصلیش همین lan ه ولی یه روتر بهش وصله. مزیت مودم وای فای اینه که جمع و جور تره نسبت به یه مودم (کله قند...!!!) و یه روتر به صورت جداگونه. ولی فکر کنم در کل گرون تر در می آید مودم وای فای (البته احتمال زیاد این شرکتای وایمکس گرون میدن دست ملت...)

البته توجه کن منظورم از کابل LAN داخل دانشگاه، کابل مودم وایمکس نبود...!! منظورم کابل اینترنت LAN شبکه دانشگاه بود (به قولی: اینترنت دانشگاه مفت...گنجشک هم مفت...). دیگه مطمئنم بقیش رو گرفتی
    Last edited by meisam_629; 04-05-2011 at 16:59.

13. این کاربر از meisam_629 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه دونه روتر وایرلس دارم ولی هنوز نتونستم ازش استفاده کنم.وقتی کابل لن رو بهش وصل کردم فقط یه دستگاه می تونه از طریق وای فای به اینترنت وصل بشه و بقیه بهش کانکت میشن ولی اینترنت ندارن
    اگه تونستید درستش کنید به ما هم خبر بدین.

راستی پسورد هم میشه رو وای فای گذاشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •