آقا مسعود شما روز 27 اسفند عوض کردید تعرفه نامحدود خودتونو ؟
من 28 اسفند رفتم گفتن نمیشه باید دوباره درخواست بدی !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا مسعود شما روز 27 اسفند عوض کردید تعرفه نامحدود خودتونو ؟
یه زمان 512 ماهی 12 گیگ داشتم ، چه دورانی بود ...از من 256 ماهی 6 گیگ - تعرفه مال حدودا 3 سال پیشه - مربوط به سال 90 است . (البته متعلق به دوستمه که گاهی اوقات اشتراکی استفاده میکنیم )
آره ، زودی عوضش کرد ...آقا مسعود شما روز 27 اسفند عوض کردید تعرفه نامحدود خودتونو ؟
دوستان از ساعت 1 جدید تا 7 دانلود رایگانه؟
این سایته که ریزکارکرد اینا میزنه ادرسش چیه؟
کسی تونست به پنل مدیریت دسترسی پیدا کنه؟
از طرحهای کمپین نوروز کسی نگرفته ؟
من امروز 2 مگ 5 گیگ خریدم..گفتن از فردا قابل استفادس..
سرویس قبلیم 256 بود ..یه کپی کارت ملی بردم یه فرم دو برگی که حاوی یه قرار داد یکساله بود امضا کردم و گفتند از فردا تغییرات اعمال میشه.
یه مودم بیسیم 4 پورت هم بم دادند
Last edited by nimuli; 27-03-2014 at 04:48.
سرعت دانلود از سرورهای خارجی هم افتضاح شده با اینکه محدود هستم و فقط سرعت داخلی شبیه قبله که به کار نمیاد
این ماه تموم بشه باید برم سراغ یه آی اس پی درست حسابی
یه چیز جالب هم پیش اومده و اونم اینه که تا وقتی چیز پی ان وصل نباشه نمیتوانم تو اینترنت بگردم![]()
امروز صبح زنگ زدم 2020 میگم من تغییر تعرفه دادم اما سرعتم همون سرعت قبلیه یعنی با 120 دانلود میکنم گفت تا یک ساعت دیگه درست میشه..یک ساعت بعد امتحان کردم میبنیم هیچ سایتی رو باز نمیکنه و هر سایتی رو میخوام باز کنم پنل کاربری رو باز میکنه..باز زنگ زدم 2020 یه خانمی جواب داد و گفت حجمت تموم شده! گفتم من دیروز تغییر سرویس دادم چجوری حجمم تموم شد ؟ تو پنل کاربری که زده حجمم دست نخوردس! بعد از اینکه کلی پشت خط موندم گفت تا پایان وقت اداری درست میشه! باز الان زنگ زدم گفت به علت تغییر سرویس سیستم شما دچار مشکل شده و دیگه میره واس شنبه! خلاصه پیگیری ما کارو بدتر کرد و کلا نت قطع شد
الانم با یوزر پسورد مغازم اومدم نت
با یوزر و پسوردای شماره های دیگه هم میشه به نت وصل شد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)