تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 1049 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب مستر رایان

اولا خدمتتان عرض کنم که راستین مدل های 920 و 1020 پایونیر را هم آورده به ترتیب 560 و 660 تومان. قیمت دلاری اینها به ترتیب، 400 و 550 دلار است.
    می شه بفرمایید با توجه به قیمت 580 تومانی 1019، خرید کدام مدل عاقلانه تر است؟ من قصد تعویض سیستم تا مدت زیادی را ندارم. الان می خواهم یک دی وی دی 420 پایونیر و یک ست جامو 426 خریداری کنم. کدام یک از آمپ های بالا را توصیه می کنید؟ اگر هم آمپ دیگری هست در همین حوالی قیمت که HDMI 1.4 & Upscaling from any source را داشته باشد و با جامو بهتر ست شود، بفرمایید. خودم اونکیو 608 را هم چک کردم. اما قیمتش ظاهرا حدود 200 تومان از پایونیر بیشتر است.

ممنونم
    upscale مدل 1020 تو محدوده قیمت خودش قطعا جزو بهترین هاست.اگر برای شما upscal و HDMI 1.4 مهم هستش به نظر من بهترین گزینه براتون میتونه باشه.
    مدل 608 onkyo نسبت به مدل سال گذشته خودش یعنی 607 از نظر upscale پیشرفت خیلی خوبی داشته ولی باز هم به قدرت 1020 پایونیر نیست.

2. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من شما می تونی rs30 یا rs33 پایونیر می تونید بگیرید و از نظر ورودی و خروجی ها خیالتون راحت باشه.
    1-شما هرچقدر هم که صدای تلویزیونتون خوب باشه باز هم مثل صدای یک سینما نیستش.
    در درجه اول که به نظر من اصلا نیازی نیست صدارو از تی وی بگیرید چون با داشتن یه سینمای خوب دیگه نیازی به صدای تی وی نیست.در درجه دوم بالانس صداتون بهم میریزه.
    2-قابلیت upscale با توجه به قدرت و امکانات پلیر یا آمپلی فایر شما متفاوت هست.آمپلی فایرهایی هستند که این قابلیت رو دارند ولی قیمت هایی بالای 500 تومن دارند.
    باز هم ممنون
    ولی این پدر سوخته ها یه چیز میذارن 2 تا بر میدارن
    یکی پایه باند رو حذف میکنه (rs30)
    یکی ورودی hdmi حذف میکنه (فیلیپس)
    یکی coaxial حذف میکنه (samsung حتی در 6950)

گیج شدم. تاره یه جایی خوندم 6950 سامسونگ با اینکه ورودی hdmi داره ولی upscale فقط برای dvd کار میکنه! این درسته، بقیه برندها هم اینطوریند؟ مثلا rs30

هر روز سردرگمی ام بیشتر میشه. آیا ارزش داره 4 ماه منتظر بمونم سیستم کامل بیاد با قیمت مناسب؟
    آخه برای rs30 پایه هم بایذ بگیرم (یدون پلیر هم سخت میفروشن) پس یه 800 تومنی خرح میکنم.
    با 600 تا 700 ست ارزان انکیو با باند متوسط میشه گرفت؟
    یا مثلا آمپی مدل 420 یا 520 پایونر؟
    Last edited by mehjam; 17-01-2011 at 13:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

باز هم ممنون

گیج شدم. تاره یه جایی خوندم 6950 سامسونگ با اینکه ورودی hdmi داره ولی upscale فقط برای dvd کار میکنه! این درسته، بقیه برندها هم اینطوریند؟ مثلا rs30

هر روز سردرگمی ام بیشتر میشه. آیا ارزش داره 4 ماه منتظر بمونم سیستم کامل بیاد با قیمت مناسب؟
    آخه برای rs30 پایه هم بایذ بگیرم (یدون پلیر هم سخت میفروشن) پس یه 800 تومنی خرح میکنم.
    دوست عزیز اگه شما با پایه rs-30 مشکل داری بدون که من تونستم با 30 تومن دوتا پایه سونی رو بگیرم و باهاش ست کنم تازه با یه اسپری مات میتونی اون رو هم رنگ سیستمت بکنی. میتونی رو این پیشنهاد هم فکر کنی اینم یه لینک کاملتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از peymanucf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگه شما با پایه rs-30 مشکل داری بدون که من تونستم با 30 تومن دوتا پایه سونی رو بگیرم و باهاش ست کنم تازه با یه اسپری مات میتونی اون رو هم رنگ سیستمت بکنی. میتونی رو این پیشنهاد هم فکر کنی اینم یه لینک کاملتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    این پست شما را قبلا دیده بودم
    به نظرتون میشه باز هم پایه پیدا کرد؟
    راستی آدرسی از pdf دفترچه دسنگاه دارید؟ و اینکه با کابل کواکسیال صدای 5 باند منتقل میشه؟ مثلا از -----
    Last edited by mehjam; 17-01-2011 at 14:12.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

باز هم ممنون

آمپلی فایر
    rs30 پایونیر upscaling نداره،حتی rs70 هم نداره.شما برای upscale باید 500 به بالا فقط برای آمپلی فایر هزینه کنید.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

ممنون
    راستی آدرسی از pdf دفترچه دسنگاه دارید؟ و اینکه با کابل کواکسیال صدای 5 باند منتقل میشه؟ مثلا از -----
    بله صدای 5.1 ریسیور و یا هر دستگاهه دیگری رو می توانید از طریق کابل کواکسیال انتقال دهید

10. 2 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون
    سلام دوست عزیز . چیزی که زیاده پایه ! فکر پایه رو نکن اصلا . شما اول یک سیستم خوب بخر بعد اگه پایه با اون مشخصاتی که میخوای پیدا نکردی فوقش سفارش میدی برات میسازند . با چوب . خیلی هم شیک میشه . قیمتشم فکر نکنم بیست سی تومن بیشتر بشه . مثلا من خودم rack میخواستم اون چیزی که مد نظرم بود پیدا نکردم . از داوود جان هم مشورت گرفتم اما تو rack های ساخته شده اونی که میخواستم پیدا نکردم .از اینترنت یک سری مدل پیدا کردم و رفتم اونجا با طرف بررسی کردیم و اونم یک پیشنهاد هایی داد و خلاصه یک طرح کشیدیم و سفارش دادم برام ساختند دیروز زنگ زد گفت حاظر شده حالا امروز فردا میفرسته برام . چوبشم از همون رنگ و جنس چوبی که میز تلویزیونمو گرفتم استفاده کرد که با هم ست بشه . نکته جالبشم اینه که قیمتش کمتر از نصف قیمت rack های حاظر و آماده تو بازار برام تموم شد .
    طرف خیلی آدم خوب و واردی بود . دوستان هرکی هر چیزی میخواست بسازه اگه خواست به من بگه من تلفن و آدرس طرف رو بهش بدم .

12. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله صدای 5.1 ریسیور و یا هر دستگاهه دیگری رو می توانید از طریق کابل کواکسیال انتقال دهید
    ata جان کم پیدایی . دوستان دیگه کم پیدا شدند همه . اقا شمال هوا چطوره ؟ انقدر دلم هوس شمال کرده .
    راستی دوستان من یک audio cd player سونی دارم و مدتها بود استفاده نکرده بودم ازش . الان اجکتش رو که میزنم درش باز نمیشه اما قیژ قیژ صدا میده ! این پلیر کیفیت خیلی بالایی داشت برای همین میخوام دوباره درستش کنم و برای cd های audio ازش استفاده کنم . جایی که کارش خوب باشه برای تعمیر سراغ دارید ؟
    یک دک سونی هم دارم قدیمیه میخوام برای کاست هام استفاده کنم . فکر کنم اینم خرابه هنوز امتحانش نکردم . اما کلا بد نیست یک سرویس بشه چون فکر کنم 15 سالی هست ازش استفاده نشده . برای اینم اگه تعمیرکار ماهر و خوب میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آمپلی فایر
    rs30 پایونیر upscaling نداره،حتی rs70 هم نداره.شما برای upscale باید 500 به بالا فقط برای آمپلی فایر هزینه کنید.
    مجددا ممنون از همه دوستان
    با این حساب اگه upscale در کار نیست، من برم سراغ BD خورها؟ مثلا 5590 یا سونی e970 یا سامسونگ c6950

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

10

ممنون

صد در صد ميتوني پايه تهيه كني .تو پاساژ شركا از 15 تومن تا 50 تومن هست نگران رنگش هم نباش چون با يه اسپري مات عين فابريك ميشه.
    pdf رو دارم ولي اينجا نميشه آپلود كرد .ميخوايي ايميلتو پخ بده واست بفرستم.
    در مورد ريسيور ( ماهپاره) هم بايد بگم من تا حالا كانالي رو نديدم كه صداش dts باشه يا پخش 5.1 داشته باشه. كانالها همشون استريو هستن كه خود دستگاه چندين مود دارد كه ميتوني صداي استريو رو از 6 باندت بشنوي و با يه كابل كواكسيال معمولي اينكار امكان پذيره. اگه اطلاعات ديگه اي ميخواي در خدمتيم.
    پيمان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •