سرعت یک مگ طرح پاییزه پارسال
دانلود ۲.۵ مگ
آپلود ۰.۵ مگ
پینگ خوب (داخل کشور ۱۰ ۲۰ خارج کشور با ۴۲۲۴ کمتر از ۱۰۰ م ث)
شبانه هم فول سرعته البته با سرعت اسمی یک مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان ک با تاخیر جواب میدم دگ کاری کرده باشی گذشته و رفته
.gif)
ولی خب گفتم ک این جانور ها جدای از اینکه اندازه سر سوزن از هـیــچی سر در نمیارن کارشون فقط چاپیدن بیشتر مشتری بدبخته یعنی طرح رو ک ولش کن میگم من ب یارو میگم طرح عادی رو میخوام عوض کنم کجای اساس نامه یا نمیدونم حوزه کاری شما یا هر خراب شده ای !! گفته شده ک نمیشه تعویض کرد میگه برو مخابرات مهدیه بگو یعنی میخواد بندازتت دنبال نخود سیاه ک شدنی هم نیست (ی مشتری اونجا بود میگفت من رفتم گفتن نمیشه !!)
ولی جمع اوری رو ک باید انجام بدن جریمه رو میگیره جمع میکنه میری جدید میگیری ولی اگر از این طرح های یکساله ب اندازه کافی نکشیدی برو دوباره یکی مثل قبلی بگیر
البته ن اینکه من ناراضی باشم با این قیمت اینی ک من دارم باز بد نیست (یک مگ هفت گیگ ماهی ۱۵۵۰۰) ولی کلا زور میگن دگ... اگر پولش رو داری شک نکن ک اعتباری بگیری ن دائمی
در مورد مشترک جدید هم اره اون مودم ک میدن مال مشترک جدید هست یعنی خط خشک باشه و adsl روش قبلا فعال نشده باشه یا ک حداقل شش ماه ازش گذشته باشه ولی سایر امتیازاتش رو میشه گرفت
من سر طرح پاییزه ک گرفتم گذاشته بودن یا مودم رایگان ک برا مشترک جدیده یا دو گیگ اضافه ک همه میتونن بگیرن اگه بهت میگن نه چرت میگن سفت بگو من پرسیدم امارش رو دارم البته از این طرح بهاره اطلاعاتی ندارم