مرسی
به همه وامو میدن یا ؟؟؟؟؟؟
پس این قضیه برای کاردانی 600000 تومن و برای کارشناسی 1200000 تومن ؟؟؟
مبلغش که خیلی کمه
مرسی
به همه وامو میدن یا ؟؟؟؟؟؟
پس این قضیه برای کاردانی 600000 تومن و برای کارشناسی 1200000 تومن ؟؟؟
مبلغش که خیلی کمه
Last edited by Abbshangooli; 27-08-2010 at 16:40.
ایشالا قبولی.اون کارنامه مال سال 88هست. راستش درست نمیدونم . اگه کسی پیدا شه که دفترچه ترازای قلم چی رشته ادبیات رو داشته باشه میتونه بهت بگه تراز کدومش بالاتره
ببينيد دوست من بعضي درسها هستن كه به نظر اهميت چنداني ندارن چون همه بالا ميزنن ! ولي برعكس دقيقا همين درسها هستن كه با اهميت هستن. براي مثال تو گروه تجربي پزشكي اينكه رياضي رو 20 درصد بزنين يا 30 درصد بزنين خيلي با هم تفاوتي ندارن چون مثلا اگه تعداد كسايي كه رياضي رو 20 زدن 10 نفر باشه ، تعداد افرادي كه 30 درصد ميزنن حدود 50 60 نفر خواهد بود. اين تعداد تفاوت خيلي مهم نيست و تراز اختصاصي شخصي كه رياضي رو 30 زده حدود 50-200 بيشتر از كسي خواهد بود كه رياضي رو 20 زده !
اما درسي مثل زيست رو كه همه بالا ميزنن و اكثر افرادي كه قبول ميشن اين درس رو 100 ميزنن نميشه جدي نگرفت ! براي مثال اگه تعداد اشخاصي كه زيست رو 90 زدن 10 نفر باشه تعداد كسايي كه زيست رو 100 ميزنن حدود 10000 نفر خواهد بود ! در ضمن زيست شناسي در آزاد ضريب 8 داره ! اگه بخوايم ترازها رو مقايسه كنيم تراز كسي كه زيست رو 100 زده حدود 400-600 بيشتر از كسايي خواهد بود كه زيست رو 90 زدن ! اينجاست كه يه درس اهميت خودشو نشون ميده !
-------------------------------------------
خوب حالا برسيم به كارنامه شما : همون مثال هايي كه براي گروه تجربي زدم براي گروه رياضي هم ميشه زد. در گروه رياضي بين دروس عمومي ادبيات و ديني دروس حياتي هستن يعني اگه اين درسها رو خوب نزني ترازت فوق العاده افت ميكنه ( مثل همون مثال زيست ) اما اگه اين درسها رو بالا بزني تازه آماده ميشي براي جنگ اصلي ! بعد از اين كه شما ادبيات و ديني رو بالا زدين ، دروس تاثيرگذار (يعني عربي و زبان ) مشخص ميكنن كه كي بايد قبول بشه !
-------------------------------------------
براي بهتر جا افتادن مطلب به اين دو كارنامه دقت كنيد. (فقط به تراز اختصاصي توجه كنيد ببينيد 4 درصد زيست يا به عبارتي يك سوال ملخ يا كرم خاكي چه ميكنه !).
![]()
سوال 116 کنکور ریاضی (صبح) توی پاسخنامه دفترچه عربشاهی گزینه 1 و 2 رو باهم اشتباهی زده؟؟ درسته؟
همون سواله که گفته بود میانگین این چقدر از این بیشتره...
یکی از بچه که دفترچه عربشاهی داره لطف کنه چک کنه خود تو پاسخ نامه 1 رو در آورده ها ولی بالاش زده گزینه 2!! چون تو ریاضی واسه من یک تستم خیلی مهمه لطفا اینو چک کنید
حداقل شهریه ثابت باشه
چک هم قبوله
یک عده چک میدن بعد موقع امتحان ها میرن تصفیه
مثلا 500 تومن میدن
بعد 2 هفته بعد انتخاب واحد ترم بعد هم هست 350 باید بدن
بعد سنگین میشه براشون حواستون باشه![]()
معمولا 600 میگیرن اول ترم اما خیلی جاها هم نمیگیرن . اگه هم جایی نگیره شهریه ثابت رو حتما باید بپردازید حدود 350 واسه مهندسی . میتونید یه بخشیش رو بپردازید بقیش رو سفته بذارید بستگی به دانشگاه داره.
بله وجود داره حتی اگر دانشجوی ممتاز باشید تا 100 درصد شهریه رو به صورت وام بهتون میدن و بعد از فراغت می پردازید
گرفتن وام تو دانشگاه آزاد کار بسیار راحتی هست اصلا اذیت نمیشی فقط کافیه مدارکت کامل باشه باشه و فرمای مربوطه رو پر کنی. من به شخصه تمام کسایی که تو دانشگاهمون خواستن وام بگیرن دیدم بدون هیچ مشکلی وام گرفتن. منابعشون محدوده اما خب متقاضی وام هم کمه بنابراین به همه وام میرسه . جای نگرانی نیست .
اون وام کوتاه مدت که وام نیست.نصف شهریه اونم فقط متغیر را یه مدت بهت مهلت میدن که بعدا تصویه کنی.بد نیست ولی اسم وام روش نذاری بهتره.دانشگاه ما که به همه میده.بیشتر دانشگاه ها هم تقریبا به همه میدند.بستگی به میزان بدبخت بودن دانشگاه داره.
گرفتن وام بلند مدت به یکی از آرزوهای من تبدیل شده که تا حالا بهش نرسیدم.نمیدونم چرا هروقت من میرم میگند تموم شد.واما لولو برد.
خوب این وام بلند مدّت مبلغ همینه که گفته شده ، این کجامو نو می گیره آخه !!!
راهی نیست برای بیشتر شدنش ؟؟؟
مرسی
سلام
میشه لینک دفترچه دانشگاه آزاد رو بهم بدین؟
ممنون
بله همینه!تازه گرفتن وام بلند مدت کار حضرت فیله!با توجه به بودجه که کمه تقریبا از هر 5 دانشجو یه نفر میتونه وام بلند مدت بگیره!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)