خیلی خیلی توپ بود .
بچه من چند وقته که هر کاری می کنم ، نمیاد .(البته منظورم سوتی هست . کاش تنه ی ما به تنه ی Wookman , M.etalic.A و تنی چند از سوته دلان سوت زن بخورد)
--
--
خیلی خیلی توپ بود .
بچه من چند وقته که هر کاری می کنم ، نمیاد .(البته منظورم سوتی هست . کاش تنه ی ما به تنه ی Wookman , M.etalic.A و تنی چند از سوته دلان سوت زن بخورد)
یه بار معلم نداشتیم و من و دوستم هم داشتیم با هم میرفتیم خونه . توی حیاط ناظم ما رو دید و با تعجب پرسید کجااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟
من و دوستم هم همزمان بهش گفتیم : خونه ی پسرِ پدرِ شجاع
اون هم تا ما میخوردیم زدمون و ما هم الفرار
چاه مکن بهر کسی اول خودت بعدا کسی
ایندیگه آخر سوتی بود
مهم نیست کیه مهم اینه که پاستوریزه باشه!به این شاسی بلندا میگن لیلا علوی!اصلا کی هس این لیلا علوی؟؟
فعلشو یه چیز دیگه به کار میبردی خیلی باحالتر میشد!دیشب میخواستیم بریم مهمونی که خیلی دیر شده بود بابام داشت اروم اروم شام میخورد گفتم بابا جون زود باش مگه داری عروس میخوری!!!!!!!!!!!!!
من که همیشه میگم کیهمنم چند بار همین سوتی و بر عکسش رو دادم. یه بار گوشی تلفن رو برداشتم و گفتم کیه؟![]()
(مگه باید چی بگی !؟)
چقدر این صحنه برام آشناست!امروز همراه بروبچ تو پیادرو وایساده بودیم بعد یه مرسدس بغلمون رد شد.یارو داشت دستشا میکرد تو دماغش من خیال کردم دست داره واسه من بلند میکنه من با صدای بلند داد زدم ســـــــــــــــلام بعد همه خندیدند و ما در حد game over ضایع شدیم
اینجا Oh my God yes baby خیلی معروفه که بنده چند بار به معلمامون پروندم نمیدونم فهمیدن یا نه ولی این فیزیکه خیلی یه جوری شد فکر کنم گرفتآخه این دیالوگ خیلی معروفه!!!!
سوتی :
1- آخرین امتحانمونو که امسال دادیم با برو بچ رفتیم خیابون که یهو 3 تا دختر انگار دل و دندشون میخارید آقا ما هم تا میتونستیم تیکه پرونی کردیم اون هم از نوع آبدار (توی همچین کارایی کم نمیارم)
بعد که اومدم خونه sister گرامی فرمودند جدیداً زبونت دراز شده!(بعداً فهمیدم داشته پشت سر ما میومده و همه حرفا رو شنیده)
آقا ما رو میگی مردیم از فرط خجالت خلاصه یه مدت گذشت تا وضعیت سفید بشه
2- یه بار یکی از دوستام یه Cd از scooter داده بود نگا کنم نگو ترک آخرش ***** بوده ما هم با خیال راحت توی cd-rom ولش کردیم و رفتیم به امان خدا که بعد ها متوجه شدیم پدر گرامی اون ترک مذکور رو دیدن و خواستن دخل ما رو بیارن که ما با سر هم کردن چند دروغ و اینکه Cd مال دوستمونه خلاص شدیم
3- یه معلم فیزیک داشتیم که سوال سخت برامون حل میکرد و آخرش خیلی جالب می گفت: سختـــــــــــه؟
آخر سال بهش گفتیم نصیحت کن اون هم گفت نصیحت کردن سخته من حواسم نبود گفتم سختـــــــــــه؟
دیگه کلاسمون رفت تو هوا و تا آخر زنگ من سرم پشت صندلی جلوئیم بود
یعنی میگفت میکنی!فعلشو یه چیز دیگه به کار میبردی خیلی باحالتر میشد!![]()
کیه اغلب پشت ff میگن! البته خیلی صوتی هم نیست!من که همیشه میگم کیه(مگه باید چی بگی !؟)
شاید شخص تو ماشین تو بودی؟چقدر این صحنه برام آشناست!![]()
هی ما سانسور میکنیم هی شما آنسانسور بکن!یعنی میگفت میکنی!
میدونم میخواستم بگم که سوتی نیست من همیشه میگم (طرف جنبه نداشته باشه 4 تا فحش هم بهم میده)کیه اغلب پشت ff میگن! البته خیلی صوتی هم نیست!
شاید اون شخصه من بودم شاید!شاید شخص تو ماشین تو بودی؟![]()
2 تا سوتی یادم اومده امیدوارم خوشتون بیاد
رفته بودم اداره بابام کارش داشتم
بعد از این که کارم تموم شد داشتم می رفتم . بابام گفت بیا اینو بگیر
رفتم & گفتم چیه ؟
گفت بیا این کارتو بگیر برو ببین کانکت میشه ؟!!!
ظاهرا یه کارت اینترنت 10 ساعته بود که یکی از مدیرای یه شرکت به بابام همینجوری داده بود. (مدیره دوسته بابام بود)
منم که می دونستم سرعتش تعریفی نداره رو به بابام با هزار ناز و قرگفتم : این کارته زغالی رو کی داده ؟؟ این که سرعت نداره ؟ ماله عصر تیر کمانه ؟ و .... (حالا بیا خوبی کن !!)
طفلکی بابام هی داشت اشاره می کرد و دستاشو بالا و پایین می برد و... ولی من متوجه نمی شدم
بعد که یه نیگا به بابام کردم دیدم داره به پشتم اشاره می کنه !!!
یه نیگا به پشتم انداختم !!...*^% به به آقای رستمی (همون مدیر شرکته بود)
نمیدونید چه رنگایی که من عوض نکردم !
با حالت شرمندگی و خجالتاز بابام & مدیره خداحافظی کردم و از اون به بعد دیگه اداره نرفتم
این سوتیه یکی از دوستامه . ببخشید اگه خفن نیست
دوره دوم دبیرستان یه دوستی داشتم (تازه با هم آشنا شده بودیم) چون هنوز با هم شیش نشده بودیم زیاد با هم راحت نبودیم & اون یکمکی کلاس میذاشت ...
اواسط سال بود زنگ ورزش داشتیم والیبال بازی می کردیم همون دوستی که براتون گفتم توی تیم حریف بود . وسطای بازی رفت تا سرویس بزنه خواست نتیجه رو اعلام کنه !! گفت : هیجده . بیست . مساوی !!
من که دیگه پخش زمین شدم و تا آخر زنگ داشتم به اون بدبخت می خندیدم .
همون سوتی باعث شد ما 2 تا جون جونی بشیم ........![]()
خیلی باحال بود.
من همیشه توی تلفن میگم بله یا الو. به نظر من ضایع هست اگه بگی کیه یا کیستی؟![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)