تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 773 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

-تقريبا تمامي فرمت هاي رايج رو ميخونه عزيز

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

دوست گرامي با تشكر از پاسخ سريع لطفا اگه ميشه بفرمائيد از فرمت هاي زير كدوم رو ميخونه ؟
    ضمنا در صورت ارتقا نرم افزاري TV آيا امكان خواندن بعضي از فرمت هاي زير وجود داره يا خير ؟
    DIVX – DAT – MOV – AVI – TD – MPEG – MP4 – MKV – FLV – RM – VOB – MOV – WMV – SWF – 3GP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست گرامي با تشكر از پاسخ سريع اگه ميشه لطفا بفرمائيد مدل 6900 سامسونگ كداميك از فرمت هاي زير را مي خواند ؟
    در ضمن آيا در صورت ارتقا نرم افزاري TV قابليت خواندن اين فرمت ها را پيدا خواهد كرد يا خير ؟
    DIVX – DAT – MOV – AVI – TD – MPEG – MP4 – MKV – FLV – RM – VOB – MOV – WMV – SWF – 3GP

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان برای یکی از دوستام احتیاج به راهنمایی دارم. میخواد تلوزیون بخره حتمآ می خواد سونی باشه بین ال سی دی x500 و ال ای دی x700 تردید داره البته بیشتر برای فیلم دیدن میخواد و مثلآ برای بازی براش کاربردی نداره به نظرتون اگه ال ای دی رو بخواد بگیره از نظر کیفیت تصویر و بقیه امکانات ارزش داره.
    سوال بعدی اینکه خرید ال ای دی از بانه و بدون گارانتی به نظرتون چطوریه چون اختلافش با قیمتای تهران زیاده

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    دوستان برای یکی از دوستام احتیاج به راهنمایی دارم. میخواد تلوزیون بخره حتمآ می خواد سونی باشه بین ال سی دی x500 و ال ای دی x700 تردید داره البته بیشتر برای فیلم دیدن میخواد و مثلآ برای بازی براش کاربردی نداره به نظرتون اگه ال ای دی رو بخواد بگیره از نظر کیفیت تصویر و بقیه امکانات ارزش داره.
    سوال بعدی اینکه خرید ال ای دی از بانه و بدون گارانتی به نظرتون چطوریه چون اختلافش با قیمتای تهران زیاده
    -اين انتخاب خيلي وقت ها سليقه اي هست وبه هزينه اي كه شما پرداخت ميكنيد بستگي داره
    -اختلاف وجود داره به هر صورت led هست شفافيت رنگها و برايتنس بالاتر هست همينطور مصرف انرژي پايين تر
    -منتها مشكلات عمومي ال اي دي ها رو هم در نظر بگيرين معمولا صداي ضعيف تري دارند
    -مخصوصا ابري شدن تصوير در نماهاي تاريك
    -و قيمت بالاي اونها
    -بين ex500 و ex700 ‌اختلاف قيمت زيادي هست ولي اين مقدار اختلاف در تصوير و كيفيت وجود نداره

-در مورد خريد از بانه هم بارها صحبت شده نظر خودتون مهم هست

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من براي خريد پلاسماي 42V20 Panasonic تصميم خودم رو گرفتم لطفا در مورد نكاتي كه بايد مد نظرم باشه موقع خريد راهنماييم كنيد
    1- آيا موضوع پيكسل سوخته در پلاسما هم مطرحه يا فقط مال LCD هست ؟ چطوري بايد تشخيصش بدم موقع خريد؟
    2- چطور ميتونم مطمئن بشم كه تلوزيون كاركرده نيست و آكبنده ؟ آيا شمارنده ساعتي چيز يداره ؟
    3- آيا انتخاب خوبي كردم يا مسرفتم سراغ LCD بهتره ؟

لطفا راهنماييم كنيد چون قراره فردا برم تهران بخرم , اگر چيز ديگه اي هم هست و من نميدونم لطفا يادآورى يكنيد.

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان در مورد کیفیت hdtv ها بحث شده اما من می خواهم در مورد کیفیت speaker , remote control هم دوستان راهنمایی بفرمایند .
    دو سال پیش مدلی از سامسونگ بنام la40a550 خریدم . متاسفانه کیفیت و بلندی صدای این مدل خوب نیست و ریموت کنترل آن هم فقط 3 یا 4 روز اولی که باتری نو داشته باشد توان کار از فاصله 8 متری را دارد و بعد از آن بایستی از فاصله 5 متری با ریموت کار کرد
    می خواهم تلویزیون دیگری بخرم . لطفا در مورد مدلی که دو آیتم بلندی صدا همراه با ریموت کنترل قوی داشته باشد راهنمایی بفرمایید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام اول ممنون از جوابگویی خوبتون
    دوم من میخام دور و بر 1.700 بدم تلویزیون
    46 اینچ یا 47
    تصویر قابل قبول
    در ضمن بندرعباس هستم و اینجا قیمتها پایینتره
    چی بگیرم خوبه؟
    v20 یا ex700 چطوره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست گرامي با تشكر از پاسخ سريع اگه ميشه لطفا بفرمائيد مدل 6900 سامسونگ كداميك از فرمت هاي زير را مي خواند ؟
    در ضمن آيا در صورت ارتقا نرم افزاري TV قابليت خواندن اين فرمت ها را پيدا خواهد كرد يا خير ؟
    -در مورد فرمتها دفترچه دم دستم نيست ولي مشابه سري هاي c650 و كلا c هست :

-در مورد ارتقا هم تا امروز كه اتفاق خاصي نيوفتاده با ارتقا فريمور از اين به بعد رو نميدونم (بعيد هست)

-ميتونيد ادامه بحث رو توي اين تاپيك دنبال كنيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من براي خريد پلاسماي 42V20 Panasonic تصميم خودم رو گرفتم لطفا در مورد نكاتي كه بايد مد نظرم باشه موقع خريد راهنماييم كنيد
    1- آيا موضوع پيكسل سوخته در پلاسما هم مطرحه يا فقط مال LCD هست ؟ چطوري بايد تشخيصش بدم موقع خريد؟
    2- چطور ميتونم مطمئن بشم كه تلوزيون كاركرده نيست و آكبنده ؟ آيا شمارنده ساعتي چيز يداره ؟
    3- آيا انتخاب خوبي كردم يا مسرفتم سراغ LCD بهتره ؟

لطفا راهنماييم كنيد چون قراره فردا برم تهران بخرم , اگر چيز ديگه اي هم هست و من نميدونم لطفا يادآورى يكنيد.
    -در مورد v20 تاپيك خوبي هست كه دوستان زيادي تهيه كردند و بيشتر ميتونند كمكتون كنند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -در مورد ساعت پنل هم همينطور بحثش شده بود :

-در مورد انتخاب بين پلاسما وال سي دي كاملا به نظر شما بستگي داره عزيز

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوستان در مورد کیفیت hdtv ها بحث شده اما من می خواهم در مورد کیفیت speaker , remote control هم دوستان راهنمایی بفرمایند .
    دو سال پیش مدلی از سامسونگ بنام la40a550 خریدم . متاسفانه کیفیت و بلندی صدای این مدل خوب نیست و ریموت کنترل آن هم فقط 3 یا 4 روز اولی که باتری نو داشته باشد توان کار از فاصله 8 متری را دارد و بعد از آن بایستی از فاصله 5 متری با ریموت کار کرد
    می خواهم تلویزیون دیگری بخرم . لطفا در مورد مدلی که دو آیتم بلندی صدا همراه با ریموت کنترل قوی داشته باشد راهنمایی بفرمایید
    ممنون
    نباید از تلویزیونهای LCD توقع کیفیت صدای بالایی داشته باشی. بخصوص تو مدلهای جدید LED کیفیت صدا باز از این کمتره. LCD ها و LED ها کیفیت بلندگوهاشون فقط در حد شنیدن دیالوگه و برای موسیقی مناسب نیست. راه حلش استفاده از سینمای خانگی است یا اینکه از اسپیکرهایی که ورودی اپتیکال دارند استفاده کنی و به خروجی اپتیکال تلویزیون وصلش کنی.

13. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •