فکر کنم با همراه اول مشکل داره ایرانسل که انداختم حل شد مشکلش.ولی هر چی هست فکر می کنم غیر از مشکل نویز روی اسپیکر که اعصاب خورد کنه ازش خیلی هم انرژی میگیره.شما حس نمی کنی باتریت زود تموم میشه؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
فکر کنم با همراه اول مشکل داره ایرانسل که انداختم حل شد مشکلش.ولی هر چی هست فکر می کنم غیر از مشکل نویز روی اسپیکر که اعصاب خورد کنه ازش خیلی هم انرژی میگیره.شما حس نمی کنی باتریت زود تموم میشه؟
مشکل بزرگی نداره ولی انقدر مشکلات ریز داره که خستت می کنه. و از طرفی هم چیزایی داره مثل تاچ عالی و فیلم برداری اچدی که نمیشه ازشون گذشت.واسه همین میگم گوشی ناراحتیه!
بله ولی ای کاش اینهمه تبلیغ که براش میکردند فکری بحال سیستم عامل عاریه ای سامسونگ از نوکیا میکردند
عاریه ای کجا بود
کلی سامسونگ پولش رو داده...فقط نمی دونم مامور خریدش این کاره نبوده
و یا از قصد یه سری اس کی دی ها رو نخریده !
به هر حال سامسونگ میخواست تو بخش اسمارت فون ها وارد بشه
که با 8510 و 8910 به نحوه احسن وارد شد
اگه به همین منوال هم ایراد گوشی هاشو بر طرف کنه
واقعا فوق العاده میشه
ولی متاسفانه سامسونگ خیلی حرفه ای و تخصصی روی یه سری از محصولات (مثلا سیمبین تاچ)کار نمیکنه
البته حق هم داره الان با هر سیستم عاملی که ممکن باشه سامسونگ داره گوشی تولید میکنه !![]()
الان سونی اریکسون مدل X10 اولین گوشی آندرویدی خودش رو معرفی کرده ولی قبلش با شرکت آندروید که برنامه نویسی این سیستم عامل رو انجام داده قرار داد محمکی بسته که کاملا لیسانس این سیستم عامل رو در اختیار سونی اریکسون قرار بده
در مورد سامسونگ سخت افزار خوبی داره ولی تو سیستم عامل همیشه کم میاره
بهمین دید سامسونگ یاد سیستم عامل اختراعی خودش یعنی بادا افتاد
به نظر شما این مشکل نویز از گوشیه یا شبکه ایرانسل؟؟ من فکر نمیکنم از گوشی باشه چون همه گوشیا نویز شدید میندازند
دوست عزیز سیستم عامل آندورید یه سیستم عامل اپن سورس هستش
اگه یه سرچی تو اینترنت در مورد معنی کلمه اپن سورس بزنید میبینید که هر گونه بستن قرداد داد
و گرفتن لیسانس و حق امتیاز در مورد برنامه های اپن سورس ممنوع و خلاف قانونه!!!
و برای همین موضوع ال جی و سامسونگ و اچ تی سی و سونی رفتن آندورید تولید کردن...
farhooode جان باز هم از اون حرفا زدیا.
ضمن تائید حرف های ali racer عزیز باید بگم هان؟
این که می گید شرکت اندروید منظورتون همون گوگله دیگه؟ ون اندروید رو از پایه شرکت گوگول ساخته. مثل یوتیوب نیست که بعدا خریده باشدش.
تازه کی گفته سامسونگ تو سیستم عامل ضعیف عمل می کنه؟ فقط سیستم عامل سیمبیان تاچه که خیلی خوب باهاش تا نکرده. اونم در حقیقت ساپورته سیمبیان از این گوشی کم بوده.
وگرنه ویندوز موبایل های این برند خوب عمل کردن.
شما گویا خیلی به سونی اریکسون علاقه مندی.
من این قضیه اس دی کی رو نمی فهمم. ممکنه یک نفر برای من توضیح بده؟
اس دی کی چه ربطی به برنامه های گوشی داره؟ احیانا همون کار کتابخانه هاش رو انجام می ده؟
برای پخش فرمت mkv چیکار میتونم بکنم ؟
من که هنوز برنامه یا پلیری پیدا نکردم
مگه کانورت کنی دایوکس یا ام پی4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)