يه سوال ميشه دو نسخه Home و ultimate رو باهم رو يه سخت افزار نصب كرد.
يه سوال ميشه دو نسخه Home و ultimate رو باهم رو يه سخت افزار نصب كرد.
برای من به راحتی اجرا میشه .
سلام
من دیروز ویندوز 7 رو نصب کردمو تا الانم دارم برنامه هامو توش نصب میکنم ولی الان به یه مشکل برخورد کردم . من درایو کارت تی وی رو نصب کردم ولی نرم افزار کار نمیکنه . وقتی اجراش میکنم خود به خود تم ویندوز عوض میشه و حالت بلوریش ازبین میره و صفحه تلوزیون هم بدون هیچ دلیلی سیاه هست و صداشم کار نمیکنه ولی تو اکس پی مشکلی نداره . اگه راهی وجود داره کمکم کنید یا یه برنامه که با این ویندوز سازگار باشه برای تی وی بهم معرفی کنین .
ممنون
مدل و برند کارت TV شما چیه؟
کارت TV شما ساخت تولیدش کیه؟
از کدام درایور روش استفاده کردین؟،از داخل همونی که مال خود CD درایورش هست؟
و اینکه ببینم، درایور ما XP نیست که؟
مظورم نحوه پسورد گذاشتن به درایو ها نیست گرچه تو این مورد هم اگه اموطشی باشه مشتاقم بخونم!!
سوال من درباره پوشه هایی هست که تو درایو ی که ویندوز نصب شده ایجاد شده و به صورت مخفی هستند و نمیشه وارشون شده مثل پوشه application data که بعضی از برنامه های نصب شده اونجا هم فایل هایی دارن
به فرض واسه کپی کردن اپدیت ویروس کش نود32 باید داخل اون پوشه شد و فایا اپدیت رو اونجا کپی کرد
من مشخصاتشو نمیدونم . اگه جایی نوشته بگین بزارم ولی مشخصاتی که تو دیواس منیجر بود ایناس :
فایل های درایور هم قسمتی برای ویندوز 7 نداره کارت تی وی من مال دو سه سال پیشه ولی موقع نصب تو ویندوز 7 مشکلی نداشت .
کسی نبود جواب ما رو بده .
مشخصات بده...
کارت شبکه بیسیم d-link dwa 110برای ویندوز 7 64 بیتی
ممنون میشم منو راهنمایی کنین .
دوست عزیز من هر چی پرسیده بودم ازتون که هیچ کدو رو جواب ندادین!!!
این عکسها هم اصلا به درد نمیخورن چون TV Card شما هنوز رو سیستم نشناخه هست پس این نوشته TV Capture Card!
شما میتونی از رو قوطی کارت TVتو هم بفهمد که شرکت سازندش کیه! و یا از فاکتور خریدش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)