تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 314 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

خوب اين گوشي رو براي يكي از آشناها گرفتم و خيلي راضيه . اما در مورد محدوديت حجم نصب نرم افزار كه توي همه گوشيهاي الجي هست يه نكته اي رو ديدم گفتم شايد به درد دوستان تازه كاري مثل من بخوره.

من نرم افزارهاي زير رو با حجمهاي زير نصب كردم :
    Jobin با حجم نزديك به هشت مگ
    مترو تهران با حجم 208 كيلو بايت
    ساراديك با حجم 10 مگ
    نقشه تهران 89 با حجم نزديك به 5.5 مگ

راستش توي نصب سومي گير داد كه حافظه فول شده و نميتونه نصب كنه من هم رفتم فايلهاي اصلي نصب اين نرم افزارها رو حذف كردم و بعدش اجازه داد كه بقيه رو نصب كنم. لازم به ذكره كه تا اون وقت توي گوشيم هم هيچ عكس و فيلم و موسيقي اي نريخته بودم.

يه درخواست : تمام اين تاپيك رو ظرف يك هفته خوندم اما متاسفانه چون يادداشت بر نداشتم الان كه ميخوام برم هدفوني بخرم كه از اين لوله اي ها باشه و توي گوش بره يادم نيست دوستان چي پيشنهاد داده بودند. اگه ميشه راهنمايي بفرماييد.

2. این کاربر از رضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    آقا ما آخرش تو کف یه هندزفری خوب برا کوکیمون موندیم .دیشب چندمین هدفونمم به باد فنا رفت بس که این هدفونای ال جی مضخرفن . کل علاالدینم زیرو رو کردیم ولی تبدیل ۳.۵ سوکت ال جی رو گیر نیوردم .
    کوکی برام خیلی خوب بوده و جواب تمام کارامو داده ولی با این مشکل دیگه دارم به طور جدی به تعویضش فکر میکنم .
    کسی میتونه راهنمایی کنه در این رابطه ؟ فروشگاهی که تبدیل ۳.۵ داشته باشه ؟!! یا هندزفری لوله ای جدا ؟؟!!؟. خلاصه هر چی دیگه ....

ممنون .

4. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خوب برادر من برو کامتل یه دونه هدست الجی بخر 5 تومن بعد قست تبدیلش رو بردار واس خودت هر چی دوست داری بهش وصل کن البته قبلش مطمئن شو که تبدیل داره ها!!!

6. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

اینم میشه ولی خرج داره! راستی رفتم اون هندزفری ولوم داره رو دیدم. فقط دو تیکس و یک ولوم هم گذاشتن روش که باید صدا رو از گوشی تا اخر زیاد کنی و بعد با اون کم و زیاد کنی! حال نمیداد فک کردم مثل نوکیا از داخل گوشی کم و زیاد میشه!
    بعد تیکه دومش هم خوب نبود و معمولی بود. دیگه نخریدم و اومدم خونه، دیدم یک هندزفری سونی اریکسون دارم که تیکه دومش داغونه ولی سوکت 3.5 مش سالمه
    هویه رو برداشتم و دست به کار شدم. هندزفری گوشی رو باز کردم دیدم دو تا سیم به رنگ های قرمز و سبز داره و دو تا سیم طلایی. همشون رو از ته کندم. بعد سوکت رو ورداشتم و چسبوندم بهش! البته سوکت جای سه تا سیم داره که اون دو تا طلایی ها رو باید به یکی از قسمت های جک بزنی و اون دوتا رو هم به اون دو جای دیگه لحیم کنی! الان خیلی عالی شده.
    فقط جکش توش جا نمیشد که با زحمتهای فراوان ساختیمش.فقط یکم تابلو شده!(سوکت از کنارش میخوره و یکم هم قالبش اب شده!) ولی کیفیت صداش عالی شده
    اینم عکسش. فقط یکم با هویه باهاش زیاد ور رفتم قابش یکم خراب شد
    Last edited by majid_sd2009; 02-01-2011 at 13:12.

8. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من دیروز این گوشی رو خریدم کلی هم ازش راضیم

10. 2 کاربر از imo234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ایول مجید جان بابا تو دیگه کی هستی!!

12. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

من چهار تا مشکل اساسی با کوکی دارم
    اولی اینه که اس ام اس سند میکنم سند نمیشه اس ام اس هم که برام میفرستن بعضی نمیاد بعضی هم نصفه نیمه میاد
    مشکل دوم اینه که اوایل تا سه چار روز شارژ نگه میداشت ولی جدیدا به زور یه روز نگه میداره استفادمم زیاد نیست باطری هم 900 ma هستش
    بعضی اوقات میخوام صفحه جدید باز کنم اخطار میده که برنامه ها به حداکثر رسیده و در حالی که هیچ برنامه باز نکردم
    و اخری هم اینه که بعضی اوغات گوشی هنگ میکنه به مدت چند ثانیه که خیلی اذیت میشم
    از دوستان میخام راهنمایی کنن داره میره تو اعصابم
    Last edited by hamed1282; 25-01-2011 at 09:49.

داره خودمونی میشه atseh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مازندران

13

خوب اين گوشي رو براي يكي از آشناها گرفتم و خيلي راضيه . اما در مورد محدوديت حجم نصب نرم افزار كه توي همه گوشيهاي الجي هست يه نكته اي رو ديدم گفتم شايد به درد دوستان تازه كاري مثل من بخوره..............
    .
    سلام به همگي

در مورد حافظه داخلي گوشي 40Mg و حسابش با شما........
    هواستون باشه وقتي از امكانات گوشي استفاده ميكند مثل Paint تو گوشي ذخيره ميشه....

من يه رم 8 واسه گوشيم گرفتم سرعتش واقعلا عاليه و الان نميدونم چي بريزم توش

خلاصه گوشي واقعا خوبيه و در مورد هندزفري كه واقعا عاليه وقتي صدا رو زياد ميكنم اطراف من كسي با شه قشنگ ميشونه

كار آقا مجيد هم واقعا تحسين داره

15. این کاربر از atseh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این گوشی رو از علاه الدین خریدم . فقط یک چیزی 30 تومن ازم واسه نصب فریم ور اورجینال گرفت و فریم ور کپی هم گفت 12 تومن. اصلا باید همچین هزینه ای رو بگیرن یا اینکه سرم کلاه رفته ؟ البته هنوز پول فریم ور رو بهش بدهکارم. اگه همچین چیزی نیست بگین تا بهش ندم.

17. این کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من این گوشی رو از علاه الدین خریدم . فقط یک چیزی 30 تومن ازم واسه نصب فریم ور اورجینال گرفت و فریم ور کپی هم گفت 12 تومن. اصلا باید همچین هزینه ای رو بگیرن یا اینکه سرم کلاه رفته ؟ البته هنوز پول فریم ور رو بهش بدهکارم. اگه همچین چیزی نیست بگین تا بهش ندم.
    نه آقا نده این پولو نده!!!!!

عجب دنیاییه ها!!! چه جوری سر مردم کلاه میزارن!!! بهش بگو اصلا تو میدونی فیرمور چیه که مال الجی رو بلد باشی نصب کنی مرتیکه؟!؟!؟

19. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •