تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 334 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من در مورد هاچبک شدن این خودرو کاملا نظر موافقی دارم(البته خیلی وقت پیش هم همین نظر را داشتم و در صفحات ابتدای همین تاپیک هم مطرح کردم)
    کلا نمای جلوی خودرو کاملا با طرح یک خودرو هاچبک مطابق هست
    مطمئن هستم که هاچبک این خودرو بسیار پر طرفدار خواهد شد حتی اگر عین پست 206 را به این یکی بخیه کنند

2. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه قراره ماشین نسبتا بیکیفیتر ادم بگیره تیبا میگیره که حداقل5تا 10 میلیون کمتر توو جیب اینا بریزه..نه پژو و سمند فقط بخاطر جادارتر بودن پول بیشتر بده که کیفیت نداشته باشه...تاکسی داران سمند و پژو ببینید چقدر از خودروشون مینالن جوری که میگفتن یاد پیکان بخیر!میگن خر بخرید از ایرانخودرو نخرید یعنی این..مطمئن باشید کیفیت تیبا هرچی باشه با این قیمتش بصرفه تره و ایمن تره یادتون باشه تیبا 2 ایربگ داره...البته ناگفته نماند 405tu5از این مسئله جداست و ماشین برتریه...اما با این اوضاع و گرانی هامشخصه چی بهتره..
    داداش حرف های شما دقیق نیست و فقط روی تعصب رو سایپا گفتی ..با اینکه من خودم طرفدار سایپا هستم ولی اصلا اینو قبول ندارم اصلا این تیبا این قیافش شاید به سمند برسه ولی به پزو نه

4. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

داداش حرف های شما دقیق نیست و فقط روی تعصب رو سایپا گفتی ..با اینکه من خودم طرفدار سایپا هستم ولی اصلا اینو قبول ندارم اصلا این تیبا این قیافش شاید به سمند برسه ولی به پزو نه
    چرا دوست من خیلی هم دقیقه...شما فقط ظاهر ماشینو میگید که این کاملا سلیقه ای هستش...یزمان ال90 قیافه افتضاح داشت الان چی شد؟!پس از پژو دهه 70بهتره...مگراینکه tu5باشه بگذریم.

قیمت اتومبیل تیبا در اوکراین

یکی از مواردی که بیش از دیگر مشخصات تیبا توجه رسانه‌های اوکراین را به خود جلب کرده مصرف سوخت ۵٫۱ لیتری جاده و ۷٫۱ لیتری شهر این خودرو است . همچنین وجود امکاناتی همچون کیسه‌های هوا برای سرنشینان جلو، ترمز ABS ، شیشه بالابر‌های برقی در جلو و فرمان هیدرولیک نیز موجب استقبال از آن شده است.
    خودروی تیبا محصول سایپا در کشور اوکراین 69990 گریونا معادل 8556 دلار آمریکا به فروش می رسد.به گزارش گروه خودرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از سایپانیوز خودروی سواری تیبا در حال حاضر در دو شهر خارکف و کیف با قیمت ۶۹۹۹۰ گریونا معادل ۸۵۵۶ دلار عرضه می‌شود که با احتساب دلار ۲۹۰۰ تومان حدود ۲۵ میلیون تومان واحتساب ارز مبادله ای حدود ۲۱ میلیون تومان ارزش دارد.یکی از مواردی که بیش از دیگر مشخصات تیبا توجه رسانه‌های اوکراین را به خود جلب کرده مصرف سوخت ۵٫۱ لیتری جاده و ۷٫۱ لیتری شهر این خودرو است . همچنین وجود امکاناتی همچون کیسه‌های هوا برای سرنشینان جلو، ترمز ABS ، شیشه بالابر‌های برقی در جلو و فرمان هیدرولیک نیز موجب استقبال از آن شده است. کسب استانداردهای یورو چهار و قبولی در تست مراحل کیفیتی این خودرو در اوکراین امکان فروش این خودرو در بازار این کشور و کشورهای هم جوار آن را فراهم کرده است.
    سایپا در گذشته نمایندگی‌هایش را در شهر‌های خارکف، کیف، دونتسک و ماریوپل اوکراین افتتاح و شبکه خدمات پس از فروش را نیز در کنار یک نمایندگی در هر شهر راه‌اندازی کرده بود .در فاز جدید گسترش بازار های صادراتی بزرگترین صادر‌کننده خودرو ایران شهر‌های سواستوپل و پولتاوا نیز به جمع مقاصد فروش سایپا در اوکراین پیوستند.
    در میان کشور‌های CIS اوکراین به عنوان دومین بازار بزرگ خودرو پس از روسیه شناخته می‌شود اما تنوع خودرو‌های این کشور بیش‌تر به خودرو‌های روسی کمپانی لادا محدود می‌شوند.
    تصویر آگهی بازرگانی در یکی از مطبوعات اوکراین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئن باش اینکه دست شما هست با اون خیلی فرق داره

8. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض درخواست راهنمایی

سلام و وقت بخیر من 111SX دارم و تیباSX ثبت نام کردم(تحویل آبان که هنوز تحویل ندادند!!) از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم راهنمایی کنند که این دو خودرو تفاوت چندانی باهم دارند (از نظر ایمنی و امکانات رفاهی!) البته به غیر از ایربگ ؟؟؟ شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟ از نظر سر و صدای داخل اتاق تفاوتی دارند یا خیر؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

مطمئن باش اینکه دست شما هست با اون خیلی فرق داره
    گل گفتی دوست عزیز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مجدد
    از دوستان کسی در خصوص این ماشین (مدل sx) اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه؟
    شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟
    سر و صدای داخل اتاق با پراید تفاوتی دارد یا خیر؟ قدرت این ماشین در حد پراید ارتقاء یافته است؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام و وقت بخیر من 111SX دارم و تیباSX ثبت نام کردم(تحویل آبان که هنوز تحویل ندادند!!) از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم راهنمایی کنند که این دو خودرو تفاوت چندانی باهم دارند (از نظر ایمنی و امکانات رفاهی!) البته به غیر از ایربگ ؟؟؟ شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟ از نظر سر و صدای داخل اتاق تفاوتی دارند یا خیر؟
    سلام مجدد
    از دوستان کسی در خصوص این ماشین (مدل sx) اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه؟
    شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟
    سر و صدای داخل اتاق با پراید تفاوتی دارد یا خیر؟ قدرت این ماشین در حد پراید ارتقاء یافته است؟؟
    سلام
    علاوه بر ایربگ، شما در تیبا کمر بند پیش کشنده و سیستم ترمز مجهز به EBD هم دارید
    شیشه های عقب دستی هستند و آینه ها هم همینطور
    سر و صدای داخل اتاق تیبا از 111 و انواع پراید کمتره
    از نظر قدرت و شتاب و سرعت، تیبا به مراتب بهتر از پرایده (حتی از پراید ارتقا یافته)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    علاوه بر ایربگ، شما در تیبا کمر بند پیش کشنده و سیستم ترمز مجهز به EBD هم دارید
    شیشه های عقب دستی هستند و آینه ها هم همینطور
    سر و صدای داخل اتاق تیبا از 111 و انواع پراید کمتره
    از نظر قدرت و شتاب و سرعت، تیبا به مراتب بهتر از پرایده (حتی از پراید ارتقا یافته)
    ممنون از راهنمایی تون ولی بنظر شما این موارد برتری (3.5 میلیون تومان) ارزش داره؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون ولی بنظر شما این موارد برتری (3.5 میلیون تومان) ارزش داره؟؟؟
    خوب دوست من برتری ها فقط اینها نیست
    شما از جلوبندی و سیستم تعلیق بهتر، کولر و بخاری برتر
    وزن بیشتر
    فضای داخلی بزرگتر
    گیربکس و دیفرانسیل بهینه تر و...
    در مقایسه با پراید برخوردار خواهید شد
    تنها نقطه ضعف تیبا برابر پراید، کمبود قطعات یدکیش هست که اون هم به مرور برطرف خواهد شد

15. این کاربر از TIBA-SX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •