تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 379 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

واقعا
    عزيز نسخه بعدي جنگه ويتنامه تاييد شده الان هم دارن روش كار ميكنن Call Of Deauty 7
    ولي اگه منظورت MW 3 هست بايد بگم حالا حالا ها خبري نيست
    دوست عزیز من هم همون mw3 را گفتم

2. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماکاروف راستی چی شد؟!
    کاش الان دو سال دیگه بود حال میکردیم خدایی!!!

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میگم این جریانش چیه من یه مرحله رفتم که از یه دستگاهی محافظت کردم یه عالمه آدم ریخت روم بعد با 1000 مکافات محافظت کردم بعد بهم گفتن ورش دار بیارش منم بردم براشون بعد کاپیتان بود مثالا بهم گفت اوردیش منم گفتم آره بعد تق زد منو دوستم رو کشت بعد انداختمون توی یه گودال بنزینم روم و سوختم ولی حالا میره مرحله بعد جایی که چند تا هواپیما خراب شده گذاشتن و به من یه تک تیر دادن که هیچ دوستی هم باهام نیست و ولی اونایی رو که دارن با هم جنگ میکنند هر دو گروه بهم حمله میکنن اگه منو دیدن منم از هر دو گروه آم میکشم.
    مسخره شده انگار یا مثلا توی هلکوپتر ببودیم هلکوپتر رو زدن بعد سقوط کرد انگار مردم ولی رفت یه مرحله دیگه اون مرحله بعد هم که انجام دادم اومد دقیقا از مرحله قبل یعنی همون جایی که سقوط کرده بودیم بعد انگار من زنده ده بودم
    بعد بمب اتم ریختن انگار نمیدونم چی شد من که اصلا ازش سر در نیوردم اومدم سوال کنم ببینم چیه جریانش

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برو اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم این جریانش چیه من یه مرحله رفتم که از یه دستگاهی محافظت کردم یه عالمه آدم ریخت روم بعد با 1000 مکافات محافظت کردم بعد بهم گفتن ورش دار بیارش منم بردم براشون بعد کاپیتان بود مثالا بهم گفت اوردیش منم گفتم آره بعد تق زد منو دوستم رو کشت بعد انداختمون توی یه گودال بنزینم روم و سوختم ولی حالا میره مرحله بعد جایی که چند تا هواپیما خراب شده گذاشتن و به من یه تک تیر دادن که هیچ دوستی هم باهام نیست و ولی اونایی رو که دارن با هم جنگ میکنند هر دو گروه بهم حمله میکنن اگه منو دیدن منم از هر دو گروه آم میکشم.
    مسخره شده انگار یا مثلا توی هلکوپتر ببودیم هلکوپتر رو زدن بعد سقوط کرد انگار مردم ولی رفت یه مرحله دیگه اون مرحله بعد هم که انجام دادم اومد دقیقا از مرحله قبل یعنی همون جایی که سقوط کرده بودیم بعد انگار من زنده ده بودم
    بعد بمب اتم ریختن انگار نمیدونم چی شد من که اصلا ازش سر در نیوردم اومدم سوال کنم ببینم چیه جریانش
    ببين عزيز من اينجا داستان كامل بازيو توضيح دادم يه نگاه بنداز ببين متوجه ميشي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از MAHDIAGENT47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamali1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران پونک

پيش فرض

سلام دوستان من اين بازي رو تا جايي رفتم كه چاقو رو از تو تنم در آوردم وپرت كردم توي چشم اون سرهنگه و مرد و دوستانم من رو سوار هيليكوپتر كردن وطبق بقيه بازي ها نوشته هاي بازي اومد و ظاهرا بازي تموم شد
    حالا سوالم اينه كه وقتي نوشته ها تموم شد يه گزينه كانتينيو اومد و وارد يه بخش ديگه شد انگار كه بازي هنوز ادامه داره
    مي خواستم بدونم بعد از اينكه اون سر هنگ رو كشتم داستان و مراحل اصلي بازي تموم شده يا نه؟
    آخه وقتي مي رم رو اون عكس وسطي نوشته 50 در صد چرا 100 نشده؟
    ممنون

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی تموم شده
    باید روی درجه سختیهای مختلف برید.
    تمام اینتلهارو هم پیدا کنید.

داره خودمونی میشه mamali1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران پونک

پيش فرض

خيلي بازي كوتاه
    داستان بسيار ضعيف
    من اصلا فكر نمي كردم با اين همه تعريفي كه از اين بازي كردن اين تور باشه

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خيلي بازي كوتاه
    داستان بسيار ضعيف
    من اصلا فكر نمي كردم با اين همه تعريفي كه از اين بازي كردن اين تور باشه
    .................................................. .................................................. .......
    شما بازی رو روی درجه آسون رفتی حتما وگرنه من روی درجه خیلی سخت ( VATERN ) رفتم یه 12 ساعتی طول کشید تا بازی رو تموم کنم..تازه اینتل آیتم ها و اون بخش CO OP هم هنوز مونده که اصل هیجانش اونجاست .........
    ....................
    داستان بازی که خوب بوده .. به قول سازنده ها توی هیچ بازی اینقدر فرازو نشیب وجود نداشته که بازی کن اینهمه هیجان زده بشه .......
    ( من خودم به شخصه توی مراحل برزیل و اونجایی که باید فرار میکردی تا به هلیکوپتر برسی نفسم در نمیومد .....یا وقتی فهمیدم پرایس زنده است ...........یا وقتی که گوست و روچ به دست شفرد کشته شدن .....یا صحنه ای از بازی که باید با ماشین می رفتی توی هواپیمای ..... یا صحنه آخر بازی که شفرد و پرایس با هم مبازه می کنن و باید چاقو رو پرت کنیم به سمت شفرد........تمام این صحنه ها به نظر من بی نظیر بودند.. .......)

.شما داستان این بازی رو مثلا با چی مقایسه کردی که فهمیدی ضعیفه ؟؟؟؟؟؟
    Last edited by kortol; 10-01-2010 at 20:03.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

آقای kortol لازم نیست روی داستان بازی غیرتی بشی توی Review های مختلف جزو ضعف های بازی داستانش بود.

14. 2 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •