دوست عزیز من هم همون mw3 را گفتم
دوست عزیز من هم همون mw3 را گفتم
ماکاروف راستی چی شد؟!
کاش الان دو سال دیگه بود حال میکردیم خدایی!!!![]()
میگم این جریانش چیه من یه مرحله رفتم که از یه دستگاهی محافظت کردم یه عالمه آدم ریخت روم بعد با 1000 مکافات محافظت کردم بعد بهم گفتن ورش دار بیارش منم بردم براشون بعد کاپیتان بود مثالا بهم گفت اوردیش منم گفتم آره بعد تق زد منو دوستم رو کشت بعد انداختمون توی یه گودال بنزینم روم و سوختم ولی حالا میره مرحله بعد جایی که چند تا هواپیما خراب شده گذاشتن و به من یه تک تیر دادن که هیچ دوستی هم باهام نیست و ولی اونایی رو که دارن با هم جنگ میکنند هر دو گروه بهم حمله میکنن اگه منو دیدن منم از هر دو گروه آم میکشم.
مسخره شده انگار یا مثلا توی هلکوپتر ببودیم هلکوپتر رو زدن بعد سقوط کرد انگار مردم ولی رفت یه مرحله دیگه اون مرحله بعد هم که انجام دادم اومد دقیقا از مرحله قبل یعنی همون جایی که سقوط کرده بودیم بعد انگار من زنده ده بودم
بعد بمب اتم ریختن انگار نمیدونم چی شد من که اصلا ازش سر در نیوردم اومدم سوال کنم ببینم چیه جریانش
برو اینجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين عزيز من اينجا داستان كامل بازيو توضيح دادم يه نگاه بنداز ببين متوجه ميشي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من اين بازي رو تا جايي رفتم كه چاقو رو از تو تنم در آوردم وپرت كردم توي چشم اون سرهنگه و مرد و دوستانم من رو سوار هيليكوپتر كردن وطبق بقيه بازي ها نوشته هاي بازي اومد و ظاهرا بازي تموم شد
حالا سوالم اينه كه وقتي نوشته ها تموم شد يه گزينه كانتينيو اومد و وارد يه بخش ديگه شد انگار كه بازي هنوز ادامه داره
مي خواستم بدونم بعد از اينكه اون سر هنگ رو كشتم داستان و مراحل اصلي بازي تموم شده يا نه؟
آخه وقتي مي رم رو اون عكس وسطي نوشته 50 در صد چرا 100 نشده؟
ممنون
بازی تموم شده
باید روی درجه سختیهای مختلف برید.
تمام اینتلهارو هم پیدا کنید.
خيلي بازي كوتاه
داستان بسيار ضعيف
من اصلا فكر نمي كردم با اين همه تعريفي كه از اين بازي كردن اين تور باشه
.................................................. .................................................. .......
شما بازی رو روی درجه آسون رفتی حتما وگرنه من روی درجه خیلی سخت ( VATERN ) رفتم یه 12 ساعتی طول کشید تا بازی رو تموم کنم..تازه اینتل آیتم ها و اون بخش CO OP هم هنوز مونده که اصل هیجانش اونجاست .........
....................
داستان بازی که خوب بوده .. به قول سازنده ها توی هیچ بازی اینقدر فرازو نشیب وجود نداشته که بازی کن اینهمه هیجان زده بشه .......
( من خودم به شخصه توی مراحل برزیل و اونجایی که باید فرار میکردی تا به هلیکوپتر برسی نفسم در نمیومد .....یا وقتی فهمیدم پرایس زنده است ...........یا وقتی که گوست و روچ به دست شفرد کشته شدن .....یا صحنه ای از بازی که باید با ماشین می رفتی توی هواپیمای ..... یا صحنه آخر بازی که شفرد و پرایس با هم مبازه می کنن و باید چاقو رو پرت کنیم به سمت شفرد........تمام این صحنه ها به نظر من بی نظیر بودند.. .......)
.شما داستان این بازی رو مثلا با چی مقایسه کردی که فهمیدی ضعیفه ؟؟؟؟؟؟
Last edited by kortol; 10-01-2010 at 20:03.
آقای kortol لازم نیست روی داستان بازی غیرتی بشی توی Review های مختلف جزو ضعف های بازی داستانش بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)