نه !دوست عزیز این نرم افزار که معرفی کردین واقعا" مشکل تمام نرم افزارهایی که تمام صفحه اجرا نمیشن روحل کرده؟؟
بابا این کال آف دیوتی اصلا اجرا نمی شد رو این گوشی !
نه خیر الان اجرا میشه (روووووون ها) ولی کامل نشون نمیده یه پایینه صفحه خالی میمونه![]()
نه !دوست عزیز این نرم افزار که معرفی کردین واقعا" مشکل تمام نرم افزارهایی که تمام صفحه اجرا نمیشن روحل کرده؟؟
بابا این کال آف دیوتی اصلا اجرا نمی شد رو این گوشی !
نه خیر الان اجرا میشه (روووووون ها) ولی کامل نشون نمیده یه پایینه صفحه خالی میمونه![]()
در مورد mms کسی هست با این گوشی از همراه اول سند کنه؟
سلام
saeidsmxo جان شرمنده من چند روزی مسافرت بودم الان پیغامتو خوندم ولی چون پستام کمه نمی تونم پیغام خصوصی بدم.اون مشکلی که پیش اومده بود همون مشکلی بود که phone ورژنش تغییر نمی کرد قبلا بچه ها همین دردسرو داشتن . الان گوشی رو که روشن میکنم همون علامت خطرو نشون میده ولی مشکلی نداره گوشی( خوشبختانه)
راستی این skin که گذاشتی با همون روشی که گفتی کپی کردم تو پوشه ویندوز ولی بازم همون منوی خودش میاد .باید چیکار کنم ؟ فایل launcher خود سامسونگو باید پاکش کنم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چیکار کردی اومد بالا؟!
در مورد اسکین...
اول باید پیشفرض خود گوشی رو از داخل شاخه ویندوز پیدا کنی.(با نرم افزار رسکو اسکپلورر)
2- راست کلیک میکنی و properties رو میزنی. تیکهای read- only و سیستم رو کاملا" برمیداری و آرشیو رو فعال میکنی.
3-از properties اسکین مورد نظر همه گزینه ها غیر از آرشیو رو انتخاب میکنی و به داخل ÷وشه ویندوز کپی میکنی.
البته باید قبل از همه این کارها منو رو از تسک منیجر گوشی حذف کنی.
امیدوارم مشکلت حل شه.
سلام،
من اینو دانلود کردم از omnia hub:
phonex mobile shell
تو فایلش نوشته بود که چجوری رجیسترش کنی.
وقتی از phone pad میرفتی روی register ، خودش ایمیل،رجیستر کد و یادم نیست،یه چیز دیگه رو هم کامل میکرد و زمانی که ok رو میزدی،میگفت که با موفقیت رجیستر شد.
تو فایلشم گفته بود واسه رجیستر کردن،یه ایمیل با یه کد 10 رقمی بزنین....(هر چی باشه گفته بود عیبی نداره)
بعد از یه 3-4 ساعت،میگه نسخه شما trial هست...
از بین دوستان،کسی راه رجیستر کردنشو نمیدونه؟
لینک صفحش:
_+_کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم:
رام گوشی من JVHI2 هست،نیازی هست که آپدیتش کنم؟
Last edited by gap; 11-08-2009 at 22:14.
سلام دوستان
براي چي رام گوشي رو عوض مي كنيد اگه فقط براي شارژ باشه من رامم JVHI2 هست ومشگلي باهاش ندارم
فعلا" که تازه کاری نه!
نیاز هست ولی چند وقت دیگه که گوشی کاملا" دستت اومد. البته نظر منه. اگه میخوای هم با رامهای a5 آپگرید کن.
به خاطر اینکه این رام تقریبا" قدیمی شده و رامهای جدید یه سری باگهاشون مرتفع شده.
دوستان به نظرتون الان در حالی که 10 روز دیگه omnia 2 میاد ارزش داره i900 بخرم؟ تنها مشکلی که با i900 دارم اینه که مثل X1 و HTC ویژگی touch 3d رو نداره. آیا به هیچ وجهی ممکن نیست روی i900 این ویژگی رو قرار داد؟ به نظرتون اگه omnia 2 بیاد چقدر طول می کشه قیمتش به 500 تومن برسه؟
نه ممکن نیست (یعنی ممکن هست اگر هکر ها همت کنن)
اومنیا 2 کمتر از 650 نیست اگه بیاد !
سال دیگه به این قیمت الان اومنیا میرسه
تاچ فلو سه بعدی 99% روی 2 نصب میشه چون چیپست گرافیکی خفنی داره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)