سیمبین سری 60 ویرایش 5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیمبین سری 60 ویرایش 5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من 10 صفحه اخر رو خوندم
ولی نفهمید اخر این 5800 هنگ میکنه یا نه.
ورژن 30 خوبه یا بد.
یکی میگه ماله من هنگ کرد یکی میگه تا حالا هنگ نکرده.
من دوستم 4 ماه پیش خرید هی هنگ میکنه باید باتریشو در بیاره تا درست بشه. می خوام بدونم همه همینجورین یا مشکلش حل شده؟
یا ماله دوست من مشکل داره.من خیلی این گوشیو دوست دارم ولی با افت سرعت وهنگ کردن نمیتونم کنار بیام.حالا نظر شما
دوستان در باره این چیه؟
مرسی از کمکتون.
سلام
ببین حتی اگه سایت های خارجی هم که بری می بینی در مورد هنگ کردن ورژن 30 چیز زیادی ننوشتن
اینجا بعضی از بچه ها بصورت موردی این مشکل رو داشتن
مشکلی که اکثرا میگن مصرف زیاد باتری توی این ورژنه (البته خود من چیزی احساس نکردم) که اون هم احتمالا
به خاطر افزایش فرکانس cpu باشه
چون سرعت گوشی توی این ورژن بیشتر شده(اینم بیشتریا میگن)
سلام
گوشیم بعضی مواقع خود به خود علامت ماهواره رو بالای گوشی میاره و میزنه وصل هستی(با اینکه توی خونه ام) ولی وقتی
میرم داخل نرم افزار اسمارت کام هیچی نشون نمیده(در ضمن خطم اعتباری همراه اوله)
بعدشم با ایرانسل تست کردم نرم افزار راحت وصل میشه و مکانم رو نشون میده(البته انگار از خط استفاده میکنه چون از اعتبارش
کم میشه)
حالا چی کار کنم؟
مرسی
[quote=hosseingrami;4086769]سلام دوستان بالاخره من هم به جمع 5800 داران اضافه شدم!
رنگ نقره ای با گارانتی و با یه دونه کیف جدا البته 292 تومن گرفتم!
دوست عزیز اگه میشه یه عکس از این رنگ نقره ایش بزارین
[quote=hosseingrami;4086769]سلام دوستان بالاخره من هم به جمع 5800 داران اضافه شدم!
رنگ نقره ای با گارانتی و با یه دونه کیف جدا البته 292 تومن گرفتم!
دوست عزیز اگه امکانش هست از رنگ نقرای این گوشی یه عکس بگیرید
مرسی از پاسخت ولی کاش بقیه سوالات هم جواب می دادی.
به طور کلی گوش 5800 هنگ میکنه؟ این خیلی برام مهمه!!!
سلام
5800 من تا حالا هنگ نکرده.ورژنش 20 بود مشکلی نداشتم باهاش الانم 21 هست باز مشکلی ندارم و هیچ هنگی تو کارش نیست.
از اون حرفا بود اصلا گوشی نوکیا داریم که هنگ نکنه اصلا ؟ غیر n95 8 gig که اونم داره ولی خیلی کمتر که دیگه به چشم نمیاد
همه گوشیای نوکیا هنگ دارن مخصوصا سیمبین دارا ... حالا میگن که 5800 هنگش نسبت به بقیه بیشتره که باید دارندگانش اینجا درستی یا غلط بودن این موضوع رو برای دوستدارانش مشخص کنند و متعصبانه صحبت نکنند
Last edited by pulp_152; 17-08-2009 at 17:15.
با سلام خدمت دوستان
مال من که v20 هستش و شاید توی این 3-4 ماهی که گرفتم 3-4 بار هنگ کرده که فکر نمیکنم ربط زیادی به گوشی داشته باشه
از وقتی که نزدیک 70- 80 تا نرم افزار نسب کردم (همرو خودم ساین و نصب کردم که بعضی وقتها احتمال خطا وجود داره) ای چند بار هنگ اتفاق افتاده
هر گوشی هم که داشتم وقتی شرایطش اینجوری بوده اونم هنگ داشته
بعضی ار ریاستارتهای گوشی توی ایران علاوه بر گوشیها و برنامه ها به مخابرات هم بستگی داره
در مجموع باید بگم توی ایران زیاد به این چیزا فکر نکن پیش میاد....
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)