برندشو نمیدونم و فقط همه جاش زده Inno3D و گارانتیشم تموم شده .کلا قیمتش چنده یه میانگینی چیزی ...!
برندشو نمیدونم و فقط همه جاش زده Inno3D و گارانتیشم تموم شده .کلا قیمتش چنده یه میانگینی چیزی ...!
Last edited by SA.JJ.AD; 26-08-2010 at 02:47.
سلام
قیمت قطعات زیر را می خواستم
sapphire 5770
sapphire 5850
led lg 2050t
اگر از برند خوبي باشه (asus & ... ) ,و سالم باشه حدود 40-45 .برندشو نمیدونم و فقط همه جاش زده Inno3D و گارانتیشم تموم شده .کلا قیمتش چنده یه میانگینی چیزی ...!
اگر هم گمنام باشه !!! 30 تومن مي خرن.
اگر زرنگ باشي همون 40-50 تومن مي توني آبش كني. ولي اگر طرفت بزخر باشه ! همون 30 تومن ازت بر مي دارن.
موفق باشي.![]()
آقا من کارت 5550 Sapphire رو خریدم.. به نظر خودم چیزه بدی نیست و تاحالا ازش راضی بودم.. اساتیدی که دستشون توو کاره یه توضیحی میدن راجع به این کارت؟ به درد بوخور هست یا نه؟
ممنون رفیق اما چطور برندشو بفهمم ؟ اینم بگم که یکی از دوستام هم همینو داره ... اما جعبش کوچیکتره و انگاری ضعیف تره . تو خیلی بازی ها واسه من روانه اما واسه اون افت فریم - اینجوری میشه فهمید برندش خوبه یا نه ؟
اون 75 خرید من 90 ؟؟!! - حالا موضوع چیه ؟ واسه اون از دایرکس 9 و شادر مدل 3 پشتیبانی میکنه اما واسه من رو جعبشم زده 10 و shader model 4 ???!!!
اصولا روی کارت گرافیک اسم برند نوشته شده بگرد پیدا میکنی و گرنه یه عکس واضح از پشت و روی کارتت بگیر بزار اینجا تا بهت بگن
سلام
كسي قيمت كارت هاي 4670 و 4650 را مي دونه؟
كدوم برندش بهتره
سلام
كسي قيمت كارتهاي 4670 و 4650 را مي دونه؟
كدوم برندش بهتره؟
سلام
كسي قيمت كارت هاي 4670 و 4650 را مي دونه؟
كدوم برندش را توصيه مي كنيد؟
سلام
من قصد دارم کارت گرافیکمو به یکی از دوستان در همین انجمن بفروشم اگه میشه بگید حدود قیمتیش چقدره؟
966 gt
ddr3
512mb
club
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)