سلام دوستان میشه بگید تو کرج بهترین و با صرفه ترین شرکت از نظر سرعت وخدما ت کدومه؟؟؟ممنون میشم
سلام دوستان میشه بگید تو کرج بهترین و با صرفه ترین شرکت از نظر سرعت وخدما ت کدومه؟؟؟ممنون میشم
Last edited by amaranth_silent; 14-01-2009 at 21:29.
گاهی اوقات این مشکل پیش میاد و حل میشه سریع .چیزی نیست
فقط اگه اینطوری شد ابتدا دکمه کانکت رو بزنید و یک یا دو دقیقه و یا شایدم کمتر صبر کنید بعد دکمه کنسل رو بزنید و دوباره دکمه کانکت رو بزنید برای بار دوم وصل میشه
دوستان توی مثلا داتک فرق سرویسهای تک کاربره و چند کاربره چیه؟
مثلا من اگه بخوام از pc و xbox و mobile و... استفاده کنم که عیبی نداره تک کاربره بگیرم یا مشکلی پیش میاد؟
دوستان لطف کنن راهنماییم کنن
سوال دیگه ایا با 128 میشه یه فیلم با کیفیت vcd دانلود کرد؟؟چقد طول میکشه؟؟
سوال دیگه ایا با 128 میشه یه فیلم با کیفیت vcd دانلود کرد؟؟چقد طول میکشه؟؟
سرعتش هم بستگی به ساعت و همینطور سایتی که ازش دانلود میکنید داره...
اما 128 که سرعت دانلودتون 15 تا 20 هستش حدودا یک فیلم 300 مگی سه ساعت طول میکشه
(البته اگه از رپیدشیر با اکانت دانلود کنید تو 1.5 هم تموم میکنه )
من چرا این پست رو ندیدم !گاهی اوقات این مشکل پیش میاد و حل میشه سریع .چیزی نیست
فقط اگه اینطوری شد ابتدا دکمه کانکت رو بزنید و یک یا دو دقیقه و یا شایدم کمتر صبر کنید بعد دکمه کنسل رو بزنید و دوباره دکمه کانکت رو بزنید برای بار دوم وصل میشه
اینکارو هم کردم ...تنها کاری که معمولا جواب میده اینکه برای 10 الا 15 دقیقه مودم رو خاموش کنم
اگه نه حتی -ی- زمانی که از فری گیت استفاده میکردم به گمونه اینکه شاید مشکل از این باشه اونو هم کلوز و یه بار پی سی رو رستارد میدادم ...اما جواب نداد (حتی پشتیبانی هم خودش همینکار رو پیشنهاد میکرد)
Last edited by Genjo; 14-01-2009 at 21:58.
ممنون ....من تو کرج زندگی میکنم ایا شاتل سرور خوبی هست؟؟
خواهش میکنمممنون ....من تو کرج زندگی میکنم ایا شاتل سرور خوبی هست؟؟
بنده کرجی نیستم که بطور قطع بهتون بگم ولی اینو از خیلی ها شنیدم که کلا شاتل سرور خوبیه
مخصوصا اگه نامحدودش رو بگیرید.
متاسفانه اینجایی که من هستم رو شاتل پوشش نمیده و پارس آنلاین هم قیمتاش بالاست اگه نه قطعا سروری رو انتخاب میکردم که محدودیت دانلود نداشته باشه اما اگه دانلود با مگ های بالا ندارید و شاتل هم پوشش نمیده ...صبا نت رو انتخاب کنید (هر چند که کاربراش به طور سرسام آوری زیاد شدن )
نسبت به پولی که میدید نه سیخ میسوزه , نه کباب
در مورد سوال اولت دوستان کرجی باید جواب بدن
اما با 128 شما یک فیلم رو که حدود 700 مگابایته در حدود 13-14 ساعتی دانلودش طول خواهد کشید(به طور متوسط هر ساعت حدود 60-65 مگابایت میتونی دانلود کنی)
مدت زمان بیشتری این کارو بکن ببین بازم جواب نمیده.
ابتدا کانکت بزن و بعد وقتی گیر کرد بزار بیشتر بمونه بعد دوباره کنسل و دوباره دکمه کانکت رو بزن ببین حل نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)