پیشنهاد من واقعا اینه . من هم از این دفتر اسنفاده میکنم :
مغز
پیشنهاد من واقعا اینه . من هم از این دفتر اسنفاده میکنم :
مغز
دوست عزیز من برای دین وزندگی همین 2 کتابی که شما گفتی رو میخونم . مطمئن باش کافیه . کتاب آیات ونکاتش که تکه
برای آیینه هم اندیشه سازان کتاباش خوبه . اما من کتاب خوشخوان رو میخونم . همونی که کتاب فیزیک پایه
1 و 2 و 3 با هم است . کتاب اندیشه سازان رو من فقط فیزیک 3ش رو دارم که عالیه . پس فیزیک 1ش هم که همانطور دوستمون در پستهای قبلی گفته خوبه
در پنا حق
زیست کنکور از سال دوم دبیرستان به بعد هست. زیست اول جزو منابع کنکور نیست. میکروسکوپ هم اصلا نیازی نیست چون همه مدارس آزمایشگاه دارن .
به نظر شما بهترین کتاب برا ریاضیات تجربی چیه (گاج کتاب سبز یا ...)
تست عربی گاج سفید بهتره یا آبی کانون سهیلا خاکباز (اگه کتابی از اینا بهتر بود معرفی کنین)
تست ادبیات کتاب سبز خوبه ؟(اگه کتابی بهتر بود معرفی کنین لطفا کتاب تستش کلی باشه یعنی کتاب دوم و سوم و پیش و ازاین کتابای قرابت معنایی و املا و... نباشه.
مهروماه خوبه به شرطی که پایه ریاضیتون خیلی ضعیف نباشه . بقیه کتابارو هم بهتره بچه های دیگه نظر بدن.
دریافت فقط جلد 1 اومده.
یکی درباره زبان فارسی همگامان توضیح میده؟ (تسته یا آموزش؟ تعداد صفحات و قیمت،کامل بودن و ....)
با تشکر
من واسه تست از کتاب های آبی قلم چی استفاده میکنم؟میشه کسی واسه همه در س ها پیشنهاد بده
بگرد و پیدا کن ولی بدون سلایق بچه ها غیر از چند تا کتاب مشخص با هم فرق داره و ممکنه کرم خرید و عوض کردن کتاب به جونت بیفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)