دوستان اگه می خوان از صدا لذت ببرین (صدای تماشاچی ها و گزارشگر و ....) از اسپیکر 5.1 استفاده کنید
خیلی باحال میشه
دوستان اگه می خوان از صدا لذت ببرین (صدای تماشاچی ها و گزارشگر و ....) از اسپیکر 5.1 استفاده کنید
خیلی باحال میشه
سلام یه سوال درمورد پس 2009 داشتم خاهشن زود جواب بدید
در مورد شوچنکو که هنوز تو تیم چلسی میخام ببرمش تو تیمه میلان ولی بلد نیستم چکار کنم.
البته ماله من که تو میلانه اما برا شما 1 میری قسمت ادیت بازی 2 تیم رو انتخاب میکنی 3 ریجست پلیر 4 تیم خودتو انتخاب میکنی بعد اد پلیر رو میزنی 4 بعدش شوا رو از چلسی میاری میلان به همین راحتی
اگه نتونستی بگو با عکس بزلرم
سلام
میخواستم بدونم برای درست شدن اسم و پرچم و ... تیم ها . بهترین پچی رو که تا حالا اومده کدومه لطفاً لینکشو بذارین.
ایقدر اینجا پچ زیاده نمیدونم کدومشو بگیرم همه هم می گن این بهترینه.
در ضمن اگه من فایل های img توی چپ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به Kit Server یا برنامه ی دیگه ای نیست؟
با تشکر
سلام من پی اس 2009 رو دانلود کردم همونی که 1.44 گیگ هست حالا از فشرده خارجش کردم بعد از نصب 1.76 گیگ است فایل اگزه و سیتینگ رو نداره چیکار کنم ضمنا من 3 پارت اول رو از یه سایت اپلود گرفتم بعدا" اختار اورد و نمیگذاشت دانلود کنم رفتی به لینکهای دیگه که گزاشته بود 5 پارت عدی که 200 مگی ب.د رو دانلود کردم ودر حین اکسترکت 8 فایلی که گرفتم میرسه به چهارمی تموم میکنه حتی اخطار بالا نمی اره و از سایتی که دانلود کردم سایزی که داده بود همونی بود که من ان چهار پارت رو باز کردم لطفا جوابم رو بدید
اگر img های توی پچ ها رو روی فایل های اصلی بازی Replace کنم دیگه نیازی به برنامه های جانبی Kit Server نیست؟
بهترین روش اینه که از جدیدترین پچ یا اپشن فایلی که بچه ها گذاشتن استفاده کنید
در غیر اینصورت باید برید در قسمت edit و register players و تیمها رو انتخاب و بازیکنتون رو جا بجا کنید
اگه میشه کمکم کن
اگه هم میتونی در مورد کم بودن صدای سوت داور کمکم کن
خیلی بده
کسی در این باره نظری نداره؟
یکی از دوستان یک پچ برای دانلود گذاشتند که ارور میداد و فکر کنم بدلیل کرک شدن بازی بود
«ه منظور من نسخه دمو بودن بازی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)