سلام
راهی هست که بجای اینکه در مسنجر نوشته ها تو کامپیوتر سیو بشن روی نت مثلا تو ایمیل یا یک جای بخصوصی هم ذخیره بشنود توی مسنجر چیزی هست یا نه
با تشکر
سلام
راهی هست که بجای اینکه در مسنجر نوشته ها تو کامپیوتر سیو بشن روی نت مثلا تو ایمیل یا یک جای بخصوصی هم ذخیره بشنود توی مسنجر چیزی هست یا نه
با تشکر
سلام..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين سايت اين كارو مي تونه بكنه..
ولي فك كنم بعد از اين كه شما اين كارو كردين يه پيام تاييد براي كاربر مقابل راسال بشه كه مي تونه
اُون رو اسوكي نكنه..
نرم افزار هايي هم تو اين زمنيه هستن كه من تست نكردم كه كار مي كنن يا خير..
سلام . من مدتی بود از یاهو مسنجر 9 به خوبی در ویندوز 7 استفاده می کردم اما یک روز متوجه شدم نوشته ها در پنجره پی ام من نشون داده نمی شه.حتی پی امی که خودم هم می فرستم واسم تو اون پنجره نمایش داده نمی شه! طرف مقابل می بینه ولی من فقط یه پنجره می بینم که پی ام ها توش نشون داده نمی شه.یاهو مسنجر 10 هم نصب کردم بازم همون مشکل رو داشت!یادمه پارسال تو ویندوز ویستام هم این مشکل بوجود اومد.
کسی می دونه مشکل از کجاست؟ ممنون/
سلام
من امروز یک مشکل پیدا کردم . داشتم راحت با یاهو مسینجر کار میکردم . و بعد از یک دسکانکت و دوباره کانکت .
وقتی میخواستم به وارد آی دی بشم نشد . هر کاری کردم نشد و این ارور رو میداد . حتی ورژن 11 رو دان کردم ولی باز هم نشد .
فقط یک نکته . من بعد از دسکانکت شدن اینترنتم یه مشکلی پیدا کرد . که من یه خورده با تنظیماتش ور رفتم تادرست شد . یعنی یه کانکشن جدید ساختم و.. من از وایرلس استفاده میکنم .
این هم از ارور
![]()
سلام..
سرعت پايين و يا استفاده از پروكـــــــــــــــسي..
توی زیر شاخه ی region آسیا رو انتخاب کن
دوستان به طرز فوق العاده عجیبی یاهو مسنجرم با پلاگین آپدیت مشکل پیدا کرده :(((((
مثلا وقتی دوستام استاتوسشون رو توی مسنجر آپدیت میکنن یاهو منو notice نمیکنه که فلانی عوض کرده
اولش هم که ساین این میکنم پیغام error میده که نمیتونه این پلاگین رو load کنه
چیکار کنم دوستان هم 10.0.0.1270 این مشکل رو داره هم 11.0.0.1751beta چیکار کنم دوستان ؟؟؟؟؟؟
با سلام
لطفا یه تصویر از اروری که میده بذارید
موفق باشید.
من یه نسخه پرتابل از سافت گذر برداشتم،ولی آپدیت نمیشه،مشکل چیه؟
کسی لینک دانلود جدیدترین نسخه یاهو مسنجر رو داره ؟ میگن نسخه 11 هم اومده ماله من 10 هست اگه کسی داره لطفا لینک دانلودش رو بذاره ، ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)