تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 303 از 577 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این را رو که قرمز کردم نفهمیدم
    شبی ۳۰۰ میده یعنی چی دقیقا؟
    من شبانه میخوام هم روزانه
    پول ۱ گیگ که ندارم ولی ۵۱۲ رو دارم {شبا بذارم دانلود کنه تا صبح , روزها هم وب گردی و دانلودهای حجم پایین}
    به نظرت ۵۱۲ کدوم شرکت بهتره
    و ناحیه ای که زندگی میکنی فرق داره یا نه
    ممنون

یعنی 300-400 مگابایت دانلود اون هم منظورم 120-130 کیلوبایت در ثانیه بود

شما از همون پیشگامان بگیری بهتره چون فکر نکنم پیشگامان واسه شما پولی باشه

اگه منطقتو رنگین کمان ساپورت میکنه به نظر میاد خوب باشه اما پارسم خوبه روزانه 150 کیلوبایت در ثانیه دانلود داری شبا هم بالا 1 گیگ دانلودته قیمتش عالیه یه سر به parsonline.com بزن من خودمم توی تاپیک پارس در حال تحقیقم که بگیرم یهو بعدا از انتخابم پشیمون نشم

2. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دو صفحه تاپیک رو خوندم.گفتم منم نظرم رو بگم.
    در مورد سرعت من با حرف علی موافقم.پیشگامان سرعت 512 به بالاش خوبه.چون کسی که میخواد دانلود کنه باید سرعت بالا هم داشته باشه.
    اما ADSL لباس نیست که بخواهی عوض کنی.کلا روی اینترنت ایران حسابی نیست.همون شرکت هایی که دارند سرعت بالا میدن ممکنه تا ماه دیگه دوم نیارن.چیزی که واسه بیشتر ما مهمه ثباته.واسه همینه که من از سرویسم راضیم.چون ثبات داره.اما تنها چیزی که منو اذیت میکنه پینگ بالاست.یه مدت درست شده بود ولی دوباره خراب شده..اگر دانلود شبانه کمتر داشتم هم واسم مهم نبود.الان دیگه چیزی نبوده که دانلود نکنم.دیگه کم آوردم!!زدم تو کار جمع آوری آرشیو سریال هایی که مطمئنم یه بار هم وقت نمیکنم ببینم.

4. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

خوب اين سريالا رو بفرست برا من خسته شدم از بس با اينترنت داغون دانلود كردم ديشب كه تا ساعت سه سرعتش به كيلوبايت هم نميرسيد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آره.دیشب زیاد جالب نبود!
    1.80 گیگ بیشتر نگرفتم
    آدرس بده فرزان جون.شخصا میارم واست!
    خداییش دانلود زیاد هم خوب نیست.کرمش میگرتت.

مگه شما واسه دانلود بیدار میمونی؟!!!!
    Last edited by saeid127; 12-01-2011 at 22:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ای روزگار ما هم یه روزی سرعتمون 40-50 بودا حالا شده 5.5 تا 6 کیلوبایت - دایل آپم دنیایی داره ها

خوب ما هم بعد از 6 ماه از پیشگامان خداحافظی کردیم زنگم زدیم درخواست جمع آوری دادیم گفت شنبه یکشنبه جمعش میکنیم فقط خیلییی دلم براش سوخت بیچاره خیلی التماس کرد چرا؟؟؟ گفتم سرعت شبانه پایین گفت حالا مشه با بخش فنی یه صحبتی بکنید اگه راضی نشدید جمع اوری کنیم گفتم نه توضیح دادمو دوباره گفت حالا شاید خوب شدو و...... بعد دوباره پشیمون نمیشید ؟گفتم نه گفت حالا دلیلشو چی بنویسم گفتم بنویس سرعت شبانه پایین اما دلم سوخت براش نزدیک بود گریه کنه(شوخی)

ما که رفتیم اما در کل پیشگامان رو یه شرکت معمولی با روزانه خوب و البته خیلی ضعیف در برابر پارسو صبا میبینم شبانه پیشگامان واقعا عالی بود به شکلی که میگفتم اگه همیشه همین جوری بمونه تا 10 سال دیگه شارژ میکنم چون من روزانه احتیاج نداشتم و البته روزانشم اصلا بد نبود فقط نسبت به بعیضا ضعیف بود و گرنه در حد خودش عالی بود واین رو مطمئن باشید اگه شبانه رو خوب نگه میداشت یا لااقل شبی 500 مگ میداد 100% میموندم

حالا ما رفتیم پارس آنلاین فرم پر کردیم گفت 4 روزه که سپاهانشهر پورت اضافه کردیم حالا نمیدونم واقعا اضافه کرده یا خواست پول ما رو بگیره بعدا اضافه کنه گفت 7 روز کاری وصل میکنیم به شرطی که پیشگامان سرویستونو جمع آوری کنه

چون آنلاین درخواست داده بودم رانژه 5000 تومن گرفت(گفت 10 تومنه) و بابت سرویس 256 سه ماهه 5 گیگابایت 33 هزارتومن گرفت به همراه قبض تلفن و فتوکپی کارت ملی

روزانه تضمینی گفت بین 140 تا 190 و شبانه بین 700 تا 1 گیگ -گفتم کم نیست ؟گفت اینی که تضمین میکنیم اینه البته پشت تلفن اون دفعه سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه رو تضمین کرد حالا من به خاطر حرف بچه های تاپیک پارس اینو گرفتم امیدوارم که خوب باشه-راستی شبانه از 1 تا 6 صبح

حالا امیدوارم پینگش 1000 باشه روزانشم روزی هزار بار قطع شه اما خودتون که دیگه میدونید عشق چی دارم

در ضمن از همین حالا من شرکت بعدیم رو مشخص کنم (ایشالله که خوب باشه و دیگه عوض نکنم) شرکت بعدیم فن آوا یا رنگین کمانه که هیچ کدوم توی مرکز ما نیستند اما جفتشون قول دادند به زودیه زود میاند0اگه اومندو از پارس راضی نبودم بعدیش یکی از این 2 تاست چون دیگه هم شاتل داشتم هم صبا هم پیشگامان و حالا هم پارس آنلاین

نمیدونم تو مخابرات چه جوری رانژه میکنند اما اگه دریلو دریل کاری باشه که خط من سوراخ سوراخه

الانم دیسکانکت شدم و اینا رو تایپ کردم-حال کنید اصلاح الگوی مصرف رو

8. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ای روزگار ما هم یه روزی سرعتمون 40-50 بودا حالا شده 5.5 تا 6 کیلوبایت - دایل آپم دنیایی داره ها

خوب ما هم بعد از 6 ماه از پیشگامان خداحافظی کردیم زنگم زدیم درخواست جمع آوری دادیم گفت شنبه یکشنبه جمعش میکنیم فقط خیلییی دلم براش سوخت بیچاره خیلی التماس کرد چرا؟؟؟ گفتم سرعت شبانه پایین گفت حالا مشه با بخش فنی یه صحبتی بکنید اگه راضی نشدید جمع اوری کنیم گفتم نه توضیح دادمو دوباره گفت حالا شاید خوب شدو و...... بعد دوباره پشیمون نمیشید ؟گفتم نه گفت حالا دلیلشو چی بنویسم گفتم بنویس سرعت شبانه پایین اما دلم سوخت براش نزدیک بود گریه کنه(شوخی)

ما که رفتیم اما در کل پیشگامان رو یه شرکت معمولی با روزانه خوب و البته خیلی ضعیف در برابر پارسو صبا میبینم شبانه پیشگامان واقعا عالی بود به شکلی که میگفتم اگه همیشه همین جوری بمونه تا 10 سال دیگه شارژ میکنم چون من روزانه احتیاج نداشتم و البته روزانشم اصلا بد نبود فقط نسبت به بعیضا ضعیف بود و گرنه در حد خودش عالی بود واین رو مطمئن باشید اگه شبانه رو خوب نگه میداشت یا لااقل شبی 500 مگ میداد 100% میموندم

حالا ما رفتیم پارس آنلاین فرم پر کردیم گفت 4 روزه که سپاهانشهر پورت اضافه کردیم حالا نمیدونم واقعا اضافه کرده یا خواست پول ما رو بگیره بعدا اضافه کنه گفت 7 روز کاری وصل میکنیم به شرطی که پیشگامان سرویستونو جمع آوری کنه

چون آنلاین درخواست داده بودم رانژه 5000 تومن گرفت(گفت 10 تومنه) و بابت سرویس 256 سه ماهه 5 گیگابایت 33 هزارتومن گرفت به همراه قبض تلفن و فتوکپی کارت ملی

روزانه تضمینی گفت بین 140 تا 190 و شبانه بین 700 تا 1 گیگ -گفتم کم نیست ؟گفت اینی که تضمین میکنیم اینه البته پشت تلفن اون دفعه سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه رو تضمین کرد حالا من به خاطر حرف بچه های تاپیک پارس اینو گرفتم امیدوارم که خوب باشه-راستی شبانه از 1 تا 6 صبح

حالا امیدوارم پینگش 1000 باشه روزانشم روزی هزار بار قطع شه اما خودتون که دیگه میدونید عشق چی دارم

در ضمن از همین حالا من شرکت بعدیم رو مشخص کنم (ایشالله که خوب باشه و دیگه عوض نکنم) شرکت بعدیم فن آوا یا رنگین کمانه که هیچ کدوم توی مرکز ما نیستند اما جفتشون قول دادند به زودیه زود میاند0اگه اومندو از پارس راضی نبودم بعدیش یکی از این 2 تاست چون دیگه هم شاتل داشتم هم صبا هم پیشگامان و حالا هم پارس آنلاین

نمیدونم تو مخابرات چه جوری رانژه میکنند اما اگه دریلو دریل کاری باشه که خط من سوراخ سوراخه

الانم دیسکانکت شدم و اینا رو تایپ کردم-حال کنید اصلاح الگوی مصرف رو
    انشاء ا... که اوضاعت بهتر میشه...
    ولی در کل این نکته را فراموش نکن که ثبات در اینترنت در ایران یه امر محاله...
    ممکنه یه شرکت الان سرویس خوب بده پس فردا ....
    ولی در کل من چند تا شرکتی که تا حالا عوض کردم در کل پیشگامان ثباتش از همه بیشتر بود

10. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آره.دیشب زیاد جالب نبود!
    1.80 گیگ بیشتر نگرفتم :21:
    آدرس بده فرزان جون.شخصا میارم واست!
    خداییش دانلود زیاد هم خوب نیست.کرمش میگرتت.

مگه شما واسه دانلود بیدار میمونی؟!!!!
    اره چند شب گذاشتم خودش دانلود كنه هيچي دانلود نشده بود
    برا همين بيدار ميمونم بعد كه مطمين شدم ديگه دانلود ميشه ميخابم
    بيا ياهو ببينيم چي داري اگه اونا كه ميخامو داشته باشي كه ديگه من بال در ميارم
    Id:farzan_qt
    Last edited by farzan311; 13-01-2011 at 13:26.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

انشاء ا... که اوضاعت بهتر میشه...
    ولی در کل این نکته را فراموش نکن که ثبات در اینترنت در ایران یه امر محاله...
    ممکنه یه شرکت الان سرویس خوب بده پس فردا ....
    ولی در کل من چند تا شرکتی که تا حالا عوض کردم در کل پیشگامان ثباتش از همه بیشتر بود

بله واقعا ثبات داشت توی این 6 ماه به غیر از ماهه اول و این 20 روز آخر شاید بگم 10 شب هم نشد که سرعت کم باشه و متاسفانه این آخریا فقط خراب کرد

از دوستان کسی هست که سرویس 128 با 256 داشته باشه و 1 گیگ دانلود کنه ؟

512 ها چی ؟فقط 1 مگی ها سرعت شبانه توپ دارند؟حیف اگه پولشو داشتم حتما یه 1 مگ میگرفتم شبی 2 گیگ دانلود میکردم دیگه بازی هم نمیخریدم اما خوب خداییش خیلی گرونه البته نسبت به 1 مگ شرکتهای دیگه خیلی خوبه و خوب نسبت به جیب خودم گفتم گرونه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من 512 دارم زور بزنم دیگه خیلی لینکش خوب باشه 6 ساعت فیکس بذارم دانلود 850 مگ میگیره تازه نمیشه 1 هم بگیرم چند تا پست قبلی پیغامشو گذاشتم و گرنه حتما یه مگ میگرفتم دو مگ داشتم میگیرفتم اخه چه وضعشه شبی یه فیلم و یه قسمت سریال میشه دانلود کرد و بس

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

بله واقعا ثبات داشت توی این 6 ماه به غیر از ماهه اول و این 20 روز آخر شاید بگم 10 شب هم نشد که سرعت کم باشه و متاسفانه این آخریا فقط خراب کرد

از دوستان کسی هست که سرویس 128 با 256 داشته باشه و 1 گیگ دانلود کنه ؟

512 ها چی ؟فقط 1 مگی ها سرعت شبانه توپ دارند؟حیف اگه پولشو داشتم حتما یه 1 مگ میگرفتم شبی 2 گیگ دانلود میکردم دیگه بازی هم نمیخریدم اما خوب خداییش خیلی گرونه البته نسبت به 1 مگ شرکتهای دیگه خیلی خوبه و خوب نسبت به جیب خودم گفتم گرونه
    شما بهترین کارو کردی منم تا 10 روز دیگه تموم میشه اشتراکم امیدوارم تا اون روز مال شما وصل شده باشه بیای خبرشو بدی تا اگه راضی بودی منم ازون جا بگیرم.
    من الان 512 دارم ولی اگه شب قطع نشه!!! به زور میتونم 200 مگ دان کنم.

15. این کاربر از siya22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •