من که بدون امداد غیبی هم جیمیل راحت واسم لود میشه. به نظر بعد اعتراضهایی که شد اینم مثل اینترنت بانکها باز کرده اند.
من که بدون امداد غیبی هم جیمیل راحت واسم لود میشه. به نظر بعد اعتراضهایی که شد اینم مثل اینترنت بانکها باز کرده اند.
بخاطر اینکه مکس دزد نمی خواد در ساعات رایگان به کسی پهنای مفت بده
صفحه قبل رو مطالعه بفرمائید می بینید یکی از دوستان 1 هفته ست شبها چیزی دانلود نکرده
در این نوع از سرویس ها ( اشتراک 1 به 10 یا سرویس CRA ) پهنای باند بین 10 نفر تقسیم میشهپس در سرویس 256 نامحدود به هر مشترک 25.6kb پهنای باند داده خواهد شد
که در بهترین شرایط سرعت دانلود بین 3 الی 4 کیلوبایت خواهد بود !!!
Last edited by urumchi; 13-02-2012 at 12:53.
من کمکان به جی میل دسترسی ندارم + سایت هایی که با پروتوکل SSL لاگین میشن مثل گیگاپدیا!
آره منم مکس نت دارم البته مال من از ساعت حدودای 9 شب به بعد کیفیتش میاد پایین ولی به قول خودت دیگه از ساعت 2 به بعد افتضاح میشه یعنی شب میزنی دانلود صبح پا میشی میبینی کلا 50 مگ یا شاید کمتر دانلود کردهخدایی مسخرمون کردن من هر موقع ازشون تعریف میکنم وضعیت افتضاح میشه
چند وقت پیش خیلی خوب شده بود حتی تا 600 مگ هم دانلود میکردم ( 128 نامحدود مکس نت) ولی الان شده کمتر از 50 مگ
![]()
من که فقط با این پیازی به جمیل دسترسی دارم ولی اونم سرعت اش خیلی پایینه اشک آدمو در می یاره! خوب اسمش روشه پیازی!من کمکان به جی میل دسترسی ندارم + سایت هایی که با پروتوکل SSL لاگین میشن مثل گیگاپدیا!![]()
کلا پینگ رفته بالا یه کم ولی وضع دانلود شبانه ام یه ذره بهتر شده .. البته 20 وو 21 بهمن کلا اینترنت ام قطع بود
سعید جان از امروز صبح جی میل باز میشه دیشب ساعت 12 هر کاری کردم باز نشد . فقط یک چیزی که تعجب برانگیزه چرا ssl شهر به شهر ازاد میشه مثلا توی یه شهری از یه استان ssl بسته هست در حالیکه توی یه شهر دیگه از همون استان ssl بازه ؟
رضا من اصلا از کار اینا سر در نمیارم،همه ملت بغیر از 22 بهمن به ای میل و مسنجر دسترسی داشتن الا ما !!!
واسه همین گفتم اینجا ظاهرا چند قرن عقب تره!
علیرضا بالا نوشته 21 و 22 بهمن اینترنتش قطع بوده ولی واسه من وصل بود
حتی داخل یک شهر هم از نظر دسترسی بین کاربرا اختلاف وجود داره
کورش راست می گفت، تا ساعات اداری تموم نشده همه چیز براهه از ای میل بگیر تا ssl ولی همین که ساعت 3 رو رد میکنه فـــاتـــحــــــه !!!
کلا کاربرای خانگی کوچکترین اهمیتی برای حضرات ندارن
من از مشهد خبر دارم کلاً اینترنت شهر از ظهر به این ور کامل قطعه. ظاهراً فقط شاتل و ایرانسل با سرعت پایین هنوز وصل هستند.
پس با این حساب میشه گفت صد رحمت به مخابرات اینجا !!!
ایمیل و مسنجر که سراسری قطع بود ، اینترنت هم قطعی نداشتیم خدا رو شکر (شرکت آنا اینترنت )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)