تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 1004 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کی به ای میل دسترسی داره ؟؟؟ یاهو یا جی میل ؟؟؟

خیلی ها تو شهرهای دیگه به جی میل و مسنجر دسترسی دارن ولی اینجا ظاهرا یه چند قرنی حتی از ایران عقب ِ !!!
    من که بدون امداد غیبی هم جیمیل راحت واسم لود میشه. به نظر بعد اعتراضهایی که شد اینم مثل اینترنت بانکها باز کرده اند.

2. این کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چرا تا یک دقیقه قبل ساعت 2 همه چیز خوبه ولی وقتی ساعت 2 میشه همه چیز به هم میخوره ؟

بخاطر اینکه مکس دزد نمی خواد در ساعات رایگان به کسی پهنای مفت بده

صفحه قبل رو مطالعه بفرمائید می بینید یکی از دوستان 1 هفته ست شبها چیزی دانلود نکرده

سرویس مورد نظرمن 256 نامحدود به صورت 10 به 1 هستش با هزینه 12.560 تومان دوستان هر کس از این سرویس استفاده میکنه بگه که سرعت کلا چه جوره و دانلود با اینترنت دانلود منیجر تا سرعت چند پر میکنه ؟

در این نوع از سرویس ها ( اشتراک 1 به 10 یا سرویس CRA ) پهنای باند بین 10 نفر تقسیم میشه

پس در سرویس 256 نامحدود به هر مشترک 25.6kb پهنای باند داده خواهد شد

که در بهترین شرایط سرعت دانلود بین 3 الی 4 کیلوبایت خواهد بود !!!
    Last edited by urumchi; 13-02-2012 at 12:53.

4. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

من کمکان به جی میل دسترسی ندارم + سایت هایی که با پروتوکل SSL لاگین میشن مثل گیگاپدیا!

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام . دوستان من از شرکت ماکس نت اشتراک سه ماهه سرویس ماکس کلاس رو خریداری کرده ام روز ها سرعت دانلود با اینترنت دانلود منیجر تا 90 و بعضی وقت ها به 100 هم میرسه و کل ساعات روز تا قبل از ساعت 2 شب به راحتی و با سرعت بالا میشه از vpn و سرویس https proxsy استفاده کرد ولی وقتی شب ساعت 2 که میشه سرعت اینترنت و دانلود و vpn ها به صورت خیلی محصوص پایین میاد تا صبح ساعت 6 و 7 علت چیه ؟ چرا تا یک دقیقه قبل ساعت 2 همه چیز خوبه ولی وقتی ساعت 2 میشه همه هیچز به هم میخوره ؟ این چه جور اینترنت رایگان شبانه هستش ؟ در ضمن من میخوام از سرویس های جدید ماکس نت که تو وب سایت جدیدش گذاشته استفاده کنم . سرویس مورد نظرمن 256 نامحدود به صورت 10 به 1 هستش با هزینه 12.560 تومان دوستان هر کس از این سرویس استفاده میکنه بگه که سرعت کلا چه جوره و دانلود با اینترنت دانلود منیجر تا سرعت چند پر میکنه ؟ از همین جا از همه دوستان تشکر میکنم .
    آره منم مکس نت دارم البته مال من از ساعت حدودای 9 شب به بعد کیفیتش میاد پایین ولی به قول خودت دیگه از ساعت 2 به بعد افتضاح میشه یعنی شب میزنی دانلود صبح پا میشی میبینی کلا 50 مگ یا شاید کمتر دانلود کرده خدایی مسخرمون کردن من هر موقع ازشون تعریف میکنم وضعیت افتضاح میشه چند وقت پیش خیلی خوب شده بود حتی تا 600 مگ هم دانلود میکردم ( 128 نامحدود مکس نت) ولی الان شده کمتر از 50 مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من کمکان به جی میل دسترسی ندارم + سایت هایی که با پروتوکل SSL لاگین میشن مثل گیگاپدیا!
    من که فقط با این پیازی به جمیل دسترسی دارم ولی اونم سرعت اش خیلی پایینه اشک آدمو در می یاره! خوب اسمش روشه پیازی!

کلا پینگ رفته بالا یه کم ولی وضع دانلود شبانه ام یه ذره بهتر شده .. البته 20 وو 21 بهمن کلا اینترنت ام قطع بود

8. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

کی به ای میل دسترسی داره ؟؟؟ یاهو یا جی میل ؟؟؟

خیلی ها تو شهرهای دیگه به جی میل و مسنجر دسترسی دارن ولی اینجا ظاهرا یه چند قرنی حتی از ایران عقب ِ !!!
    سعید جان از امروز صبح جی میل باز میشه دیشب ساعت 12 هر کاری کردم باز نشد . فقط یک چیزی که تعجب برانگیزه چرا ssl شهر به شهر ازاد میشه مثلا توی یه شهری از یه استان ssl بسته هست در حالیکه توی یه شهر دیگه از همون استان ssl بازه ؟

10. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

رضا من اصلا از کار اینا سر در نمیارم،همه ملت بغیر از 22 بهمن به ای میل و مسنجر دسترسی داشتن الا ما !!!
    واسه همین گفتم اینجا ظاهرا چند قرن عقب تره!
    علیرضا بالا نوشته 21 و 22 بهمن اینترنتش قطع بوده ولی واسه من وصل بود
    حتی داخل یک شهر هم از نظر دسترسی بین کاربرا اختلاف وجود داره
    کورش راست می گفت، تا ساعات اداری تموم نشده همه چیز براهه از ای میل بگیر تا ssl ولی همین که ساعت 3 رو رد میکنه فـــاتـــحــــــه !!!
    کلا کاربرای خانگی کوچکترین اهمیتی برای حضرات ندارن

12. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من از مشهد خبر دارم کلاً اینترنت شهر از ظهر به این ور کامل قطعه. ظاهراً فقط شاتل و ایرانسل با سرعت پایین هنوز وصل هستند.

14. 3 کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من از مشهد خبر دارم کلاً اینترنت شهر از ظهر به این ور کامل قطعه. ظاهراً فقط شاتل و ایرانسل با سرعت پایین هنوز وصل هستند.

پس با این حساب میشه گفت صد رحمت به مخابرات اینجا !!!

16. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

رضا من اصلا از کار اینا سر در نمیارم،همه ملت بغیر از 22 بهمن به ای میل و مسنجر دسترسی داشتن الا ما !!!
    واسه همین گفتم اینجا ظاهرا چند قرن عقب تره!
    علیرضا بالا نوشته 21 و 22 بهمن اینترنتش قطع بوده ولی واسه من وصل بود
    حتی داخل یک شهر هم از نظر دسترسی بین کاربرا اختلاف وجود داره
    کورش راست می گفت، تا ساعات اداری تموم نشده همه چیز براهه از ای میل بگیر تا ssl ولی همین که ساعت 3 رو رد میکنه فـــاتـــحــــــه !!!
    کلا کاربرای خانگی کوچکترین اهمیتی برای حضرات ندارن
    ایمیل و مسنجر که سراسری قطع بود ، اینترنت هم قطعی نداشتیم خدا رو شکر (شرکت آنا اینترنت )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •