این نسخه هارو شرکت بهمن سافت تو یک پک گذاشته و یک سری افزودنی هم بهش اضافه کرده که من دارم از همین نسخه استفاده میکنم اما این نسخه قدیمی شده و من دیگه ندیدمش تا حالا ولی اگه پیدا کنید با یک تیر چند نشون زدید![]()
این نسخه هارو شرکت بهمن سافت تو یک پک گذاشته و یک سری افزودنی هم بهش اضافه کرده که من دارم از همین نسخه استفاده میکنم اما این نسخه قدیمی شده و من دیگه ندیدمش تا حالا ولی اگه پیدا کنید با یک تیر چند نشون زدید![]()
والا خودم هم از روی عکس هم از روی تایتل گشتم ....بخدا نبود که نبود....![]()
در مورد جوي استيك بايد بگم شما ميتوانيد از بوكسر يا همين دستهاي آنالوگ دار استفاده كنيد تا جوي استيكهاي دو ميلون توماني كه در واقع خود آلات كنترل هليكوپتر را تبديل كردند به جوي استيك حالا فرق آنها چيست خب شما هم با ژيان ميتونيد بريد سر كار هم با بنز آخرين سيستم خب به نظر شما فرق اين دوتا چيست به هرحال با دوتاش ميتونيد به مقصد برسيد شما همين فلايت سيمولاتور را هم ميتونيد با كيبورد بازي كنيد ميدونيد بستگي به انتظاراتتان دارد يكي از بچه اينجا يوك دارد من خودم اول رفتم بوكسر گرفتم ديدم دقيق نيست بعد دسته آنالوگ دار گرفتم اون هم دقيق نبود حتي اگر امتحان كنيد ميبينيد كه به سختي ميشود پروازهاي آموزشي خود فلايت را تمام كنيد حالا رفتم لجيتك گرفتم اگر پول داشتم حتما ايكس 52 ميگرفتم چرا چون يك از مهمترين تفريحات من شبيه ساز است به هر حال هرچي پول بدهيد بيشتر از واقعي بودن پرواز لذت ميبريد موفق باشيد![]()
اي شبيه ساز ديگه به سختي در مغازه ها پيدا ميشود چون قدي مي است شما ميتواني از سايتهاي اينترنتي خريد كنيد اگر تهران باشيد كه راحت با پيك ميفرستند در خانه كافي يك سرچ در گوگل كنيد نسخه فارسي را نخريد چون فقط دفترچه اش به درد ميخورد كه خب يك pdf خوب در همين سايت است بقه در سها را هم دارم ترجمه ميكنم و به تدريج برايتان ميگذارم پس پول الكي ندهيد
موفق باشيد![]()
سرویس پک ها رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟
سلام
ماکه پنل بوئینگ 707 و ایرباس 340 رو میخواستیم و شما نذاشتید...
حالا به این سوال جواب بدید...
میشه تو FSP بجای اون موزیک موقع تاکسی یه موزیک دلخواه خودم رو پخش کنم...؟؟ مثلا آهنگهای داریوش رو...؟؟
دوستان یعنی این بازی شبیه ساز همون اعمالی که در خلبانی واقعی هست تو اینم هست؟
دوستان سرویس پک ها رو لینک دانلود دارید ازشون؟؟؟؟
چه ربطی داشت ...؟؟؟
عمو جون... اینجا تاپیک شبیه ساز هست... تو شبیه ساز هم اولا تصاویر واقعی نیست... ثانیا اکثرا با هواپیما میپرند نه هلیکوپتر...
چیزی که شما الان قرار داری مربوط به فرومهای نظامی و هوانوردی است...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)