پس این بخار دادنش از چیه اونوقت![]()
پس این بخار دادنش از چیه اونوقت![]()
akuji جان نگران نباش . کلا دمای 206 تا ته هم میره بعد برمیگرده سر جاش . واسه من بعضی وقت ها که ماشین یکی دو ساعت روشنه و بعد خاموش میکنم و بعددوباره روشن میکنم تا ته چسبیده دیگه جا نداره بره جلوتر وگرنه میرفت
![]()
این دیسپلی تایپ B واقعا چیز خوبیه مخصوصاً مصرف رو خیلی دقیق نشون میده .
مخلصیم .
این نظر شماست و محترمه
بعد شما یه جوری حرف میزنید انگار بچه های اینجا صاحب کارخونه پژو هستن
خوب هرکسی هر ماشینی دوس داره میخره و سوار میشه
این دلیل نمیشه که بگی ماشینی که طرف سوار میشه خز
طرف اینقدر تلاش شبانه روزی کرده به خاک و خون نشسته بعد رفته ماشین مورد علاقه اشو خریده بعد بگیم ببخشیدا ماشینتون خزء
خوب اگه این ماشین خزء نرو بخر کسی مجبورتون نکرده دوست عزیز
در ضمن این بحث فایده ای نداره
شرمنده فک کنم یخورده از کوره در رفتم
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
داداش اگه شما خیلی حساسی میتونی ببری نمایندگی مرکز استان یا ببری یه مکانیک خوب و با انصاف
ببین نظر اونا چیه ،
مکانیک ببینه بهتره
شاید واقعا خبریهولی باور کن طبیعیه
==========================
از اساتید یه سوال داشتم
اقا یه خورده حس میکنم هوای گرم میخوره به پام
این طبیعیه؟
البته ربطی نداره هااااا ولی منم با ال90 همین مشکلو دارم با اینکه دریچه ها بستس بازم گاهی همچین حسی دارم!از اساتید یه سوال داشتم
اقا یه خورده حس میکنم هوای گرم میخوره به پام
این طبیعیه؟
کسی نمیدونه قضیه چیه؟ ماشین که سرده استارت میخوره وقتی یه تکونی میخوره که روشن بشه خاموش میکنه. باید چهار پنج بار بزنم که روشن بمونه. از چی میتونه باشه؟
فک کنم شما بنزین سوپر میزنی
بنزین سوپر همینطوریه
وقتی هوا سرده ماشین درست استارت نمیخوره
بعضی از دوستان هم مشکل شما رودارن
ولی بنزین معمولی زدن و این مشکل حل شده
شما هم اگه بنزین سوپر میزنی دفعه بعدی رو معمولی بزن ببین چه فرقی میکنه![]()
آره این سری سوپر زدم. پس از بنزیـــــــــــنه!!! اوکی مهندس . دستت طلا
از رو موتور بخار مياد ؟ شايد يه جا نشتي آب وجود داره و رو قطعات داغ ميريزه و بخار ايجاد ميشه . در غيز اينصورت جايي واسه بخار كردن وجود نداره
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
احتمال داره عايق بندي ماشينتون خوب انجام نگرفته . آخه پشت داشبورد و سمت موتور داخل كاپوت تماماً عايق بندي شده تا گرما داخل اتاق نياد . به نظرم تنها دليلش همينه
مرسی از راهنماییت
خوب به نظرت الان چه کنم؟![]()
سلام ، متاسفانه قسمت سرچ فوروم کار نمی کنه ، به همین خاطر ممکنه سوالم تکراری باشه ولی نتونستم پیدا کنم
1- اضافه کردن ضد یخ برای ماشینی که شش ماه از کارخونه گرفتم لازمه ؟ یا خودش توی مخزن اب رادیاتور ضد یخ و ضد جوش داره ؟
2- درسته که مخزن اب رادیاتور تحت فشار هست وحتی وقتی موتور و اب رادیاتور خنک هست نباید باز بشه ؟
3- امروز ماشین را روشن کردم ، بلافاصله حرکت کردم ، ماشین ریپ زد ، علامت انژکتور روشن شد ، خاموش کردم ، دوباره روشن کردم تا در جا کار کنه یه سی ثانیه بعد لرزش موتور از بین رفت ، و حرکت کردم هیچ مشکلی دیگه نبود و چراخ انژکتور هم خاموش بود ، تیپ شش هست ، بنزین سوپر هم نزدم اصلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)