یعنی چی؟
این یه بازیِ 9 پارتی بود، پارت اول کامل و درست دانلود شد، بدون مشکل. پارت سوم هم هروقت میزنم دانلود میشه. و بعدی هاش. خب این یکی چرا باید اینطوری بشه؟
که 100% بشه، جلوش هم بنویسه complete، ولی فایل رو درست نکنه!
کـــــــمـــــــــک!
یعنی چی؟
این یه بازیِ 9 پارتی بود، پارت اول کامل و درست دانلود شد، بدون مشکل. پارت سوم هم هروقت میزنم دانلود میشه. و بعدی هاش. خب این یکی چرا باید اینطوری بشه؟
که 100% بشه، جلوش هم بنویسه complete، ولی فایل رو درست نکنه!
کـــــــمـــــــــک!
دوست عزیز از این سایت مطالب ارور خودتون رو بخونید تا از حرف من مطمئن بشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow!
عجب سایت خوب و خفنی!
آقا تشکر ویژه، با اینکه این مشکلم حل نشد و درکل فکر کنم باید دوباره دانلودش کنم، ولی این سایتی که دادی میتونه مشکل های دیگه رو حل کنه!
ممنان!
دوستان دارم روانی میشم دیگهرو کامپیوترم DU Meter نصب کردم یکی دو روزه که میزان ترافیک مصرفی رو 128 کیلو بایت بر ثانیه نشون میده ولی با دانلود منیجر بیشتر از 20 کیلو بایت بر ثانیه نمیتونم دانلود کنم
راهی هست که هر برنامه ای رو داره از اینترنت استفاده میکنه ( چه پنهانی چه آشکار ) دسترسی شو به اینترنت قطع کرد![]()
DU Meter پیش فرضش Bit هست نه Byte ... باید خودتون روی بایت قرارش بدید... شاید تفاوت فاحش برای این رخ داده، این کار رو کردید؟دوستان دارم روانی میشم دیگهرو کامپیوترم DU Meter نصب کردم یکی دو روزه که میزان ترافیک مصرفی رو 128 کیلو بایت بر ثانیه نشون میده ولی با دانلود منیجر بیشتر از 20 کیلو بایت بر ثانیه نمیتونم دانلود کنم
![]()
راه های مختلفی هست، بهترین کار توسط فایروالراهی هست که هر برنامه ای رو داره از اینترنت استفاده میکنه ( چه پنهانی چه آشکار ) دسترسی شو به اینترنت قطع کرد
من خودم پیش فرض رو روی بایت نذاشتم اما مطمئنم که بر اساس بایته چون من چند ماهه که دارم از این برنامه استفاده میکنم وقتایی که با سرعت 128 کیلو بایت دانلود میکنم DU Meter هم حول و حوش 128 رو نشون میده
اما در مورد Fire Wall اگه میشه بگید که باید برم تو کدوم قسمتا و چیکار کنم چون اصلا با تنظیماتش آشنا نیستم
روی آیکونش رایت کلیک کنید و برید به Administrator options ، سپس Data units ، اگر درست نیست گزینه kbps رو بزارید روی kB/sec.
برای فایروال هم برید به این انجمن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بسته به نوع فایروال و یا اینترنت سکیوریتیتون تاپیک مربوطه رو انتخاب کنید و توضیحات پست دوم رو بخونید.
دوستان عزیـــز تو رو خدا کمک کنید کلافه شدم ! من الان چند وقته وقتی فیلم با حجم 700 مگ به بالا دانلود میکنم ، تا 100 % میره بعد ارور میده مینویسه که IDM قادر نیست بخش هایی را که دانلود کرده کنار هم بچینه !!!
یعنی نمیتونه فایل نهایی را تحویل بده ..... حالا چیکار کنم ؟! یعنی این همه ساعت منتظر موندم همش کشک ؟؟؟!!!!
سلام الان چند وقتی هست که یه سری فایل هایی که دانلود میکنم تا 99.9 درصد دانلود میشه بعدش قطع میشه ادامه دانلود هم میزنم هر چقدر صبر میکنم دیگه ادامش دانلود نمیشه و این ارور رو میده :
البته بعضی هاشون که به ip گیر نمیدن رو میتونم ادامشو با تنظیم ip port فی لترشکن تو idm دانلود کنم و صددرصد شه ولی بعضی هاشونم نمیشه این کارو کرد مثل همین دانلود ویندوز 7 که اون سایت فقط ip ایران میذاره دانلود کنی و ip port فی لتر شکن فعال کنم
اعصابم خرد کرده این مشکل از هر 10 فایل دو تاش اینطوری میشه حالا فایل های کم حجم میشه عبور کرد ولی فایل های حجیم خیلی زور داره تا 99 درصد بره بقیشو نشه دانلود کرد
ممنون میشم کمکم کنید![]()
ظرفیت خالی درایو Cتون(یا درایوی که برای تمپ دانلودها معرفی کردید) چقدره؟ به اندازه کافی خالی هست؟
اگر کافیه وضع سلامت هاردتون رو هم چک کنید.
+بطور آزمایشی درایو دیگری(ترجیحن اگر ممکنه هارد دیگری) رو برای تمپرری دانلودها معرفی و چک کنید.
اگر میتونید متن اررور یا شاتش رو قرار بدید...
خیلی احتمال داره مشکل از ISP و ارتباطتون باشه...
میتونید با یک ISP دیگه چک کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)