تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 380 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

error CRC برای سورس فایلیست که داره آپدیت میشه و کاریش نمیتونید بکنید مشکل از ایلی هست که دارید دانلود میکنید.
    یعنی چی؟
    این یه بازیِ 9 پارتی بود، پارت اول کامل و درست دانلود شد، بدون مشکل. پارت سوم هم هروقت میزنم دانلود میشه. و بعدی هاش. خب این یکی چرا باید اینطوری بشه؟
    که 100% بشه، جلوش هم بنویسه complete، ولی فایل رو درست نکنه!
    کـــــــمـــــــــک!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master Root's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز از این سایت مطالب ارور خودتون رو بخونید تا از حرف من مطمئن بشید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از Master Root بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز از این سایت مطالب ارور خودتون رو بخونید تا از حرف من مطمئن بشید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    wow!
    عجب سایت خوب و خفنی!
    آقا تشکر ویژه، با اینکه این مشکلم حل نشد و درکل فکر کنم باید دوباره دانلودش کنم، ولی این سایتی که دادی میتونه مشکل های دیگه رو حل کنه!
    ممنان!

5. این کاربر از sirius-shan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان دارم روانی میشم دیگه رو کامپیوترم DU Meter نصب کردم یکی دو روزه که میزان ترافیک مصرفی رو 128 کیلو بایت بر ثانیه نشون میده ولی با دانلود منیجر بیشتر از 20 کیلو بایت بر ثانیه نمیتونم دانلود کنم
    راهی هست که هر برنامه ای رو داره از اینترنت استفاده میکنه ( چه پنهانی چه آشکار ) دسترسی شو به اینترنت قطع کرد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان دارم روانی میشم دیگه رو کامپیوترم DU Meter نصب کردم یکی دو روزه که میزان ترافیک مصرفی رو 128 کیلو بایت بر ثانیه نشون میده ولی با دانلود منیجر بیشتر از 20 کیلو بایت بر ثانیه نمیتونم دانلود کنم
    DU Meter پیش فرضش Bit هست نه Byte ... باید خودتون روی بایت قرارش بدید... شاید تفاوت فاحش برای این رخ داده، این کار رو کردید؟

راهی هست که هر برنامه ای رو داره از اینترنت استفاده میکنه ( چه پنهانی چه آشکار ) دسترسی شو به اینترنت قطع کرد
    راه های مختلفی هست، بهترین کار توسط فایروال

8. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

DU Meter پیش فرضش Bit هست نه Byte ... باید خودتون روی بایت قرارش بدید... شاید تفاوت فاحش برای این رخ داده، این کار رو کردید؟

راه های مختلفی هست، بهترین کار توسط فایروال
    من خودم پیش فرض رو روی بایت نذاشتم اما مطمئنم که بر اساس بایته چون من چند ماهه که دارم از این برنامه استفاده میکنم وقتایی که با سرعت 128 کیلو بایت دانلود میکنم DU Meter هم حول و حوش 128 رو نشون میده
    اما در مورد Fire Wall اگه میشه بگید که باید برم تو کدوم قسمتا و چیکار کنم چون اصلا با تنظیماتش آشنا نیستم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من خودم پیش فرض رو روی بایت نذاشتم اما مطمئنم که بر اساس بایته چون من چند ماهه که دارم از این برنامه استفاده میکنم وقتایی که با سرعت 128 کیلو بایت دانلود میکنم DU Meter هم حول و حوش 128 رو نشون میده
    اما در مورد Fire Wall اگه میشه بگید که باید برم تو کدوم قسمتا و چیکار کنم چون اصلا با تنظیماتش آشنا نیستم
    روی آیکونش رایت کلیک کنید و برید به Administrator options ، سپس Data units ، اگر درست نیست گزینه kbps رو بزارید روی kB/sec.

برای فایروال هم برید به این انجمن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بسته به نوع فایروال و یا اینترنت سکیوریتیتون تاپیک مربوطه رو انتخاب کنید و توضیحات پست دوم رو بخونید.

11. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیـــز تو رو خدا کمک کنید کلافه شدم ! من الان چند وقته وقتی فیلم با حجم 700 مگ به بالا دانلود میکنم ، تا 100 % میره بعد ارور میده مینویسه که IDM قادر نیست بخش هایی را که دانلود کرده کنار هم بچینه !!!
    یعنی نمیتونه فایل نهایی را تحویل بده ..... حالا چیکار کنم ؟! یعنی این همه ساعت منتظر موندم همش کشک ؟؟؟!!!!

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام الان چند وقتی هست که یه سری فایل هایی که دانلود میکنم تا 99.9 درصد دانلود میشه بعدش قطع میشه ادامه دانلود هم میزنم هر چقدر صبر میکنم دیگه ادامش دانلود نمیشه و این ارور رو میده :

البته بعضی هاشون که به ip گیر نمیدن رو میتونم ادامشو با تنظیم ip port فی لترشکن تو idm دانلود کنم و صددرصد شه ولی بعضی هاشونم نمیشه این کارو کرد مثل همین دانلود ویندوز 7 که اون سایت فقط ip ایران میذاره دانلود کنی و ip port فی لتر شکن فعال کنم
    اعصابم خرد کرده این مشکل از هر 10 فایل دو تاش اینطوری میشه حالا فایل های کم حجم میشه عبور کرد ولی فایل های حجیم خیلی زور داره تا 99 درصد بره بقیشو نشه دانلود کرد
    ممنون میشم کمکم کنید

14. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان عزیـــز تو رو خدا کمک کنید کلافه شدم ! من الان چند وقته وقتی فیلم با حجم 700 مگ به بالا دانلود میکنم ، تا 100 % میره بعد ارور میده مینویسه که IDM قادر نیست بخش هایی را که دانلود کرده کنار هم بچینه !!!
    یعنی نمیتونه فایل نهایی را تحویل بده ..... حالا چیکار کنم ؟! یعنی این همه ساعت منتظر موندم همش کشک ؟؟؟!!!!
    ظرفیت خالی درایو Cتون(یا درایوی که برای تمپ دانلودها معرفی کردید) چقدره؟ به اندازه کافی خالی هست؟
    اگر کافیه وضع سلامت هاردتون رو هم چک کنید.
    +بطور آزمایشی درایو دیگری(ترجیحن اگر ممکنه هارد دیگری) رو برای تمپرری دانلودها معرفی و چک کنید.
    اگر میتونید متن اررور یا شاتش رو قرار بدید...

سلام الان چند وقتی هست که یه سری فایل هایی که دانلود میکنم تا 99.9 درصد دانلود میشه بعدش قطع میشه ادامه دانلود هم میزنم هر چقدر صبر میکنم دیگه ادامش دانلود نمیشه و این ارور رو میده :

البته بعضی هاشون که به ip گیر نمیدن رو میتونم ادامشو با تنظیم ip port فی لترشکن تو idm دانلود کنم و صددرصد شه ولی بعضی هاشونم نمیشه این کارو کرد مثل همین دانلود ویندوز 7 که اون سایت فقط ip ایران میذاره دانلود کنی و ip port فی لتر شکن فعال کنم
    اعصابم خرد کرده این مشکل از هر 10 فایل دو تاش اینطوری میشه حالا فایل های کم حجم میشه عبور کرد ولی فایل های حجیم خیلی زور داره تا 99 درصد بره بقیشو نشه دانلود کرد
    ممنون میشم کمکم کنید
    خیلی احتمال داره مشکل از ISP و ارتباطتون باشه...
    میتونید با یک ISP دیگه چک کنید؟

16. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •