سلام بچه ها میخواستم بدونم توی ورد چه جوری میشه کم تر از یک فاصله زد ینی نیم فاصله زد؟؟؟
سلام بچه ها میخواستم بدونم توی ورد چه جوری میشه کم تر از یک فاصله زد ینی نیم فاصله زد؟؟؟
با زدن دکمه های Ctrl+Shift+4 میشه نیم فاصله زد .
موفق باشی.
سلام
من 4 روز قبل مقاله اي در أفيس تايب كردم و ديروز با ايجاد تغييراتي در أن مجدد روي همان save كردم. حالا به همان مقاله قبلي نياز دارم.راهي براي دسترسي به مقاله قبل هست؟![]()
اسپیلینگ و گرمر چک که خب معلومه دیگه!!Columns , Splling and grammer check: , Signatures , view short cut هر کدوم توی نوار وضعیتنشان دهنده چیه؟
غلط املایی و گرامری می گیره!!!!!
columns هم که دیدی مثلا تو روزنامه ها چند ردیف می نویسن!! اونجوری می شه!! می تونی انتخاب کنی دو ردیف سه ردیف یا ...
سیگنیچر هم که خب فکر کنم یه امضایی یه چیزی یه جا می ندازه!!!!!
ویو شرت کات هم که خب شرتکات هارو نشون می ده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زحمت کشیدم!!!!
بعید می دونم ولی ان شالله کمک کرده باشم!
سلام
من آفیس 2007 دارم تو ویستا ...
بعد وقتی یه چیزی توی ورد می نویسم بعد سیو میکنم بعد وقتی ویندوز از اول بوت میشه وقتی می خوام برم توی اون فایلم میگه نمی تونه پیدا کنه بعد که دوباره فایل رو اجرا میکنم راحت باز میشه !
چرا ؟ چه مرگشه ؟!
دوستان من می خوام یه پاورقی ایجاد کنم ولی نوشته ام فارسی از سمت راست می نویسم ولی
خط مربوط به پاورقی که پایئن صفحه قرار می گیره می افته سمت چپ ؟؟؟
چیکار کنم که خطش بیافته سمت راست!!!!!!!!!!!!
من جدیدن هر فایلی رو که سیو میکنم فقط تو سیستم خودم قابل خوندنه و تو سیستمهای دیگه اجرا نمیشه
ورد2007 هست ... مشکل از کجاست ؟
نحوه ایجاد section در ورد 2007:
section برای مواقعی کاربرد داره که میخواین مجموعه ایی از صفحات شما با مجموعه صفحه های دیگر متفاوت باشه. این تفاوت میتونه در layout صفحه، شماره صفحه یا هر چیز دیگه باشه.
ما اینجا فرض میکنیم میخوایم صفحات اول تا دهم شماره نداشته باشه و از صفحه دهم به بعد شماره بخوره:
1.به صفحه دهم رفته و به انتهای آخرین سطر از این صفحه می رویم.
2. به تب page layout رفته و از بخش breaks گزینه next page را انتخاب می کنیم.
حال ده صفحه اول در یک section هستند و بقیه صفحات در section بعدی.
نکته: برای اینکه بتونیم section ها رو مشاهده کنیم از تب view گزینه draft رو انتحاب می کنیم. حال سند به صورتی در میاد که میشه sectionهای درست شده را دید.
اما ادامه کار:
حال به صفحه ایی که میخوایم شماره خودرن شروع شه میریم (این صفحه اولین صفحه از section جدیده) و تب insert > page number < format page number استفاده می کنیم. در کادری که باز میشه، دو گزینه داریم که یکی میگه شماره از ادامه section قبل باشه و اون یکی که مد نظر ماست میگه از چه شماره ایی شروع کنم برای شماره زدن که مثلا شما شماره 1 رو انتخاب می کنید.
موقع ذخیره کردن با پسوند doc ذخیره می کنید یا docx یا چیزه دیگه؟
و بعد با چی بازش می کنید با 2003 یا 2007؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)