تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 303 از 551 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

داره خودمونی میشه chat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا اگه حاضرین بیان با هم همه بچه های نت که مشترک این دو شرکت هستند با هم یک اعتراض نامه بنویسیم و آنلاین امضا کنیم .
    و بعد به ساز مان بازرسی و .... ارائه بدیم و اگه نشد که میشه حضوری میریم تو کارش . حالا هر کی موافق هست یه تشکر ( الکیه بابا ) از من بکنه تا ببینیم چند نفر از مشهدی ها پاین تا بریم یه تاپیک برای کل کشور بزنیم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیا پاین ؟؟؟؟؟

آخه نوکرتم من که راه خوبی رو پیشهناد کردم اما کسی توجه نکرد!
    با پیشنهاد شما هم موافقم و صدرصد پایه ام.

اینم یه راهکار که خود دولت در اختیارمون گذاشته و تا حدودی تاثیر داره.

سلام

از دوستان خواهش دارم که به این آدرس سری بزنند و شکایت خودشون رو نسبت به شرکتی که ازش سرویس اینترنت میگیرن تنظیم کنند تا هر چه زودتر نتیجش رو بگیریم.

شکایت من در مورد سرعت پایین شبانه شاتل است که فرستادم.

هرچه تعدادمون بیشتر باشه زودتر نتیجه میگیریم.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی

http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
    با تشکر.

لطفا هر چه زودتر تاپیک مربوطه رو راه اندازی کن.

داره خودمونی میشه chat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

علاوه بر 1 گیگ، 3 گیگ دیگه هم دادن؟!

قضیه چیه؟
    Last edited by chat; 02-06-2010 at 22:45.

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دیروز شبانه خوب بود همون 3 گیگ رو دانلود کرد (صبانت) اما باز امروز بهم ریخت مثل اینکه کلی هست که هم شاتل خراب میشه هم صبانت ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من که سرعت 2 مگ دارم ماشالله شبانه 2کیلوبیت هست نه 2 مگ

ما هم مثل بقیه دوستان بیخیالش شدیم

افرادی که افتاب دارن چطور هست شبانش ؟

با خود شرکت تماس گرفتم گفتن شانه از تهران کنترل میشه اصلا دست ما نیستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من قبلا 1 مگ صبا نت داشتم متاسفانه خطوط ما فيبر شد و الان از مخابرات اشتراك 128 گرفتم سرعت دانلودش خيلي پايينه روشي براي افزايش سرعتش نيست حالم گرفته شده !!

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دیروز شبانه خوب بود همون 3 گیگ رو دانلود کرد (صبانت) اما باز امروز بهم ریخت مثل اینکه کلی هست که هم شاتل خراب میشه هم صبانت ....
    مگه روز ازت گرفتن خخخخخخخ

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مگه روز ازت گرفتن خخخخخخخ
    من همینجوریش که همه دانلود هام رو می ذارم برای شب سره 2 ماه اکانت 3 ماهه رو تموم می کنم بعد اگه بخوام تازه روز دانلود هم داشته باشم که

اگه نباشه جاش خالی می مونه Olis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران- مشهد

پيش فرض

ای
    حالا اگه حاضرین بیان با هم همه بچه های نت که مشترک این دو شرکت هستند با هم یک اعتراض نامه بنویسیم و آنلاین امضا کنیم .
    و بعد به ساز مان بازرسی و .... ارائه بدیم و اگه نشد که میشه حضوری میریم تو کارش . حالا هر کی موافق هست یه تشکر ( الکیه بابا ) از من بکنه تا ببینیم چند نفر از مشهدی ها پاین تا بریم یه تاپیک برای کل کشور بزنیم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیا پاین ؟؟؟؟؟
    من کاملا باهات موافقم... باید دست به عمل بشیم ... نئوریشو بیخیال... لطف کن پس خودت یک تاپیک بزن در این مورد تا افراد و جمع کنیم یا همین جا میتونیم جمع کنیم...

بعدشم همه ی مشهدی هایی که ADSL دارند و معترض هستند لینک اعتراض و میندازن تو امضاشون تا کسای دیگه هم مطلع بشند

خب این یعنی چی؟ این یعنی محترمانه هر وقت دوست داشتیم شبانه میدیم و هروقت هم که نه خب نه! این شرکتها فقط یک راه داره ادب کردنشون و اون هم تحریمه اما خب ببخشید اینجا ایرانه...
    نسبت به وعده هایی که میدن باید تعهد داسته باشند یا نه؟؟ میخواستن ندن شاید اگه شبانه رایگان نداشت خیلی ها شاتل نمیگرفتند.... حالا که یک سرویسی دارند میدن مثل آدمیزاد بدن...

البته بگم اینا همه دستشون تو یک کاسست

خب دست به کار شین دیگه بابا ...

سلام

چطوری دانلود میکنی این همه باورت میشه من یک شب از ساعت 4 تا 7 فقط 60 مگ دانلود کردم

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز من شخصا معتقدم این یک کلاهبرداری آشکار هستش. مشتری جمع کردن و حالا سیاست چاپیدن رو پیش گرفتن. اما شما از چی میخای شکایت کنی؟

خب این یعنی چی؟ این یعنی محترمانه هر وقت دوست داشتیم شبانه میدیم و هروقت هم که نه خب نه! این شرکتها فقط یک راه داره ادب کردنشون و اون هم تحریمه اما خب ببخشید اینجا ایرانه...
    دوست من یکی از دلایلی که تاحالا خرخرشون رو نجویدم همین عبارات هست که شما اشاره کردی .
    اما من علاوه بر این مشکلات یا بیش از این به عدم وجود پهنای باند در شب , حتی با اکانت شبانه روزی اعتراض دارم .
    بار ها شده من صبح زود کاری داشتم ولی اینترنتی وجود نداشته چه با اکانت شبانه , چه با روزانه .
    البته شاتلکه کلن یک اکانت داره که دیگه هیچی .
    این شرکت ها رو هم نمی شه واقعا تحریم کرد , چون ما مجبوریم .

عزیز دل برادر من با پست شما این کار رو کردم . هر چند قبلا هم به سازمان بازرسی شکایت کرده بودم ولی نتیجه ای حاصل نشد .یک دست صدا نداره دوست من ........
    سلام

بابا میشه تو اعلام وضعیت نکنی . قبلا هم گفتم یا تو یک استثنایی یا یک پارتی کلفت داری در هر صورت خودت رو با ما بیچاره ها جمع نبند .

آقا با این وضعیت که تو این تاپیک 2 نفر بیشتر پایه نیستن فکر نکنم فایده ای داشته باشه .
    پس بسوزید و بسازید و صداتون هم در نیاد .

10. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوباره سلام
    این فیلم رو اول ببینید 2 مگابایت بیشتر نیست ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی کسپراسکای(kaspersky) باز هست هیچ کدوم از دانلود ها پیش نمیره , اما درست وقتی که کسپر رو می بندم همه ی لیست شروع به دانلود می کنه . بعضی موقع ها برای من اینجوری میشه, فکر کردم شاید مشکل شما ها هم اگه شبیه این باشه , رفع بشه .
    امتحان اش ضرر نداره , یه دفعه آنتی ویروس رو موقع دانلود ببندید . (البته کسپر همون موقع که بسته میشه همه ارتباطات اینترنتی رو قطع می کنه در نتیجه باید یه دور , دستی دیسکانکت بشید و دوباره کانکت !! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •