سلام دوستان من از اندیشه ADSL گرفتم و مودو رو خودم نصب کردم الا یه مشکل دارم adsl فعال است اما نمیتونم کانکت بشم چراق adsl روشن هست
ولی اینو بگم اسپلتیر رو وصل نکردم میتونه از نویز باشه یا چیز دیگه ای هستش
ممنون میشم راهنمای کنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان من از اندیشه ADSL گرفتم و مودو رو خودم نصب کردم الا یه مشکل دارم adsl فعال است اما نمیتونم کانکت بشم چراق adsl روشن هست
ولی اینو بگم اسپلتیر رو وصل نکردم میتونه از نویز باشه یا چیز دیگه ای هستش
ممنون میشم راهنمای کنید![]()
پس خوش به حال من که با اندیشه دارم با سرعت 230 دانلود میکنم![]()
سلام مگه شاتل سرویسش رو شروع کرده من نمی دونستم شما تو کدوم مرکز هستی این ۸ کیلو که گفتی یعنی چه؟اینکه همون دایل اپه؟
خدا بهت صبر بده برادر بجه های اندیشه اگه سرعتشون زیره ۱۰۰ کیلو بیاد زمینو به آسمون می دوزن![]()
سلام مگه شاتل سرویسش رو شروع کرده من نمی دونستم شما تو کدوم مرکز هستی این ۸ کیلو که گفتی یعنی چه؟اینکه همون دایل اپه؟
خدا بهت صبر بده برادر بجه های اندیشه اگه سرعتشون زیره ۱۰۰ کیلو بیاد زمینو به آسمون می دوزن![]()
پسوردو بده به مودم اصولا پشتيباني وظيفش توضيح دادن اين موارد هست تماس بگيريد
پارس آنلاین سرعتش از حد استانداردم کمتر شده گند زدن به سرعت
نه من تهرانم اینجوری ما باید بیایم رشت از اندیشه سرویس بگیریم حتما چون شرکتی مثل اندیشه دارید شاتل نمی تونه بیاد اونجا دزدی کنه وگرنه میومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)