تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 416 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم به خاطر همین میگم ایتاچی از توبی قوی تره آخه خیلی واضحه که خود توبی هم اعتراف کرد
    از اونجایی که ایتاچی فکر میکرد توبی مادارا هستش و هر کسی نمیتونه جلوی مادارا دووم بیاره کاری نکرد چون میدونست بی فایدست پس موند تو آکاتسوکی برای اینکه بفهمه میخوان چیکار کنن(یا نمیدونم منتظر فرصت مناسب بود تا مادارا (توبی) رو بکشه )
    ولی خود توبی هم اعتراف کرد دیگه خود توبي ميگه : " اگه ايتاچي حقيقتو راجع بهمن ميدونست من تا الان مرده بودم" (دقیقا نقل قول از انیمه بعد از جنگ ایتاچی - ساسکه)
    شما از کجا میدونی که منظور توبی این بوده که مادارا هست یا نه ؟!
    خود ایتاچی مادارا رو به عنوان یک بازنده میشناخته و خودش رو بالاتر از اون میدونسته...پس دلیلی نداره که از مادارا هم بترسه.
    منظور توبی از حقیقت چیز دیگه ای بوده...مثل خیلی از راز های دیگه توبی که تا حالا کشف نشده.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما از کجا میدونی که منظور توبی این بوده که مادارا هست یا نه ؟!
    خود ایتاچی مادارا رو به عنوان یک بازنده میشناخته و خودش رو بالاتر از اون میدونسته...پس دلیلی نداره که از مادارا هم بترسه.
    منظور توبی از حقیقت چیز دیگه ای بوده...مثل خیلی از راز های دیگه توبی که تا حالا کشف نشده.
    از اونجا که خود ایتاچی توبی رو به عنوان مادارا به ساسکه معرفی میکنه (ایتاچی و ساسکه در حال جنگ )
    اونجا که میگه (دقیق دیالوگ ها یادم نیست) همه چی زیر سر اوچیها مادارا هستش(چون دیالوگ ها یادم نیست منظور رو رسوندم )
    اونجا که ساسکه تو سوکیومی ایتاچی هستش و ایتاچی داره درباره مادارا توضیح میده...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه ایتاچی از توبی قوی تر بود که خیلی وقت پیش اون رو کشته بود...بالاخره هر کس که این کاره باشه میفهمه که حریفش در چه سطحیه.
    این رازها یا حقیقت توبی به چیز دیگه ای مربوط میشه...ایتاچی که قبلا با توبی یا به اصطلاح خودش مادارا دیدار داشته وقتی که توبی خودش رو در آکاتسوکی نشون داد ایتاچی اصلا اون رو نمیشناخت.
    خیلی مسائل هست که در مورد توبی بصورت سکرت مونده و همیناست که باعث میشه در حال حاضر توبی شکست ناپذیر نشون بده.
    چون که کسی رازش رو نمیدونه...مثل ایتاچی - ساسکه و ...

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یه چیز که معلوم شده اینه که توبی مادارا نیست! شاید قسمتی از قدرت مادارا رو داشته باشه مثل چشم هاش ولی خودش نیست
    واقعا برای همه سواله که این توبی کیه و کی میخود حریفش بشه! من قبلا نظرم رو این بود که ساسکه و ناروتو با هم در مقابل توبی میجنگن ولی با امدن مادارا کلا به هم خورد همه چیز!

7. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه ایتاچی از توبی قوی تر بود که خیلی وقت پیش اون رو کشته بود...بالاخره هر کس که این کاره باشه میفهمه که حریفش در چه سطحیه.
    این رازها یا حقیقت توبی به چیز دیگه ای مربوط میشه...ایتاچی که قبلا با توبی یا به اصطلاح خودش مادارا دیدار داشته وقتی که توبی خودش رو در آکاتسوکی نشون داد ایتاچی اصلا اون رو نمیشناخت.
    خیلی مسائل هست که در مورد توبی بصورت سکرت مونده و همیناست که باعث میشه در حال حاضر توبی شکست ناپذیر نشون بده.
    چون که کسی رازش رو نمیدونه...مثل ایتاچی - ساسکه و ...
    بهزاد جان
    میگم که ایتاچی نمیدونست که اون توبیه ، ایتاچی فکر میکرد که اون مادارا هستش
    اینم از خودم نمیگم که اینا دقیقا تو انیمه بوده قسمت های 136 تا 143 نگاه کن
    توبی هم به همین خاطر اونو میگه منظورش این بود که اگه ایتاچی میدونست من مادارا نیستم تا الان منو میکشت (اعتراف توبی دال بر قدرت ایتاچی داشته)
    دقت کرده باشی توبی همیشه یه ماسک رو صورتش بوده , ایتاچی هم احتمالا با دیدن شارینگان توبی احتمال داده که این شاید مادارا باشه
    تا الان هم دقت کرده باشی تاثیر گذارترین شخص تو انیمه ایتاچی بوده هر دیالوگ هر حرکتش تو انیمه تاثیرگذار بوده
    والا تا اینجای ماجرا توبی با هرکی درگیر شده شل و پل شده ولی نجات پیدا کرده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

علی جان
    شارینگان میتونه چاکرای افراد آشنا رو شناسایی کنه
    ایتاچی قبلا با توبی یا همون مادارا دیدار داشته ولی وقتی با نام توبی وارد آکاتسوکی شد ایتاچی نمیتونست اون رو شناسایی کنه
    چرا ؟! چون که این هم یکی ار رازهای توبیه...

توبی وقتی اماتراس خورد و بعد از دفع اون گفت که اگه ایتاچی راز من رو میدونست تا حالا مرده بودم...رازش چی بوده مشخص نیست...در اصل توبی خیلی رازها داره.
    شما به صحبت های اون در مبارزه با کونان دقت کن : " من کسی بودم که به یاهیکو گفتم که آکاتسوکی رو راه بندازه و من کسی بودم که رینگان رو به ناگاتو دادم " .... " همه فکر میکنن که مادارا در مبارزه با هاشیراما کشته شد . ولی حقیقت چی میتونه باشه ؟! برنده کسی است که به آینده چشم داشته باشه"
    همه این موارد نشون میده که توبی به غیر از این مسائل خیلی رازهای گفته نشده دیگه داره.

اگر هم شما دقت کرده باشی بدمن اصلی داستان و به نوعی شیطان کل انیمه ناروتو کسی نیست جز توبی...همچین شخصی قدرتش خیلی بیشتر از چیزیست که شما تصور میکنی.

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

علی جان
    شارینگان میتونه چاکرای افراد آشنا رو شناسایی کنه
    ایتاچی قبلا با توبی یا همون مادارا دیدار داشته ولی وقتی با نام توبی وارد آکاتسوکی شد ایتاچی نمیتونست اون رو شناسایی کنه
    چرا ؟! چون که این هم یکی ار رازهای توبیه...
    خداییش اینو من نمیدونستم فک کنم اینجا فرق مانگا خون و انیمه بین مشخص میشه
    نمیدونستم ایتاچی قبلا با توبی ملاقات داشته چون تو انیمه که چیزی در این مورد نشون نداد

توبی وقتی اماتراس خورد و بعد از دفع اون گفت که اگه ایتاچی راز من رو میدونست تا حالا مرده بودم...رازش چی بوده مشخص نیست...در اصل توبی خیلی رازها داره.
    حالا رازش هرچی بوده ... مهم اینه که اعتراف کرد ایتاچی منو میتونست بکشه

شما به صحبت های اون در مبارزه با کونان دقت کن : " من کسی بودم که به یاهیکو گفتم که آکاتسوکی رو راه بندازه و من کسی بودم که رینگان رو به ناگاتو دادم " .... " همه فکر میکنن که مادارا در مبارزه با هاشیراما کشته شد . ولی حقیقت چی میتونه باشه ؟! برنده کسی است که به آینده چشم داشته باشه"
    همه این موارد نشون میده که توبی به غیر از این مسائل خیلی رازهای گفته نشده دیگه داره.
    من مانگا نخوندم ولی لعنت به این اسپویل که مارو گرفتار خودش کرد
      محتوای مخفی: مانگا 
    زمانی که مادارا ادو شد و از قبر اومد بیرون گفت اون ناگاتو کوچولو باید الام بزرگ شده باشه پس احتمالش هست چشم مادارا رو به ناگاتو یکی که به احتمال زیاد توبی هست پیوند زده باشه

اگر هم شما دقت کرده باشی بدمن اصلی داستان و به نوعی شیطان کل انیمه ناروتو کسی نیست جز توبی...همچین شخصی قدرتش خیلی بیشتر از چیزیست که شما تصور میکنی.

قبول دارم
    ولی هنوز هم میگم توبی از ایتاچی ضعیف تره(طبق اعتراف خودش)

12. این کاربر از Ali_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اوووووووووووووووووووو چه بحثی راه افتاده اینجا !!!!
    الان کی به کیه ؟؟؟؟؟
    برای اینکه بفهمیم توبی کی هستش کاری نمی تونیم بکنیم جز صبر کردن ..این مانگا و کیشیموتو نشون داده که نمیشه داستان رو با حدس زدن فهمید !!! اونم کی ..شخصیت توبی و اسرارش رو ..عمرا .... من که خودم رو دیگه درگیر توبی نمی کنم چون تا اخر داستان مرموز خواهد ماند ... فقط می دونم هر کی هست مادارا نیست ...شاید اوچیها باشه اما مادارا نیست ... حالا اینکه کی هستش خدا می دونه ...شاید نزدیک فرد با مادارا باشه که اینقدر همه چیز رو می دونه ..داداشش مادارا !؟!؟ ولی ولی اون که مرد ...
    این توبی هر کی هست خیلی هم ضعیف نیست ... ولی قطعا یه نقطه ضعفی داره ...ولی مطمئن هستم که از مادارا ضعیف تره ..وگرنه کابوتو مادارا رو احضار نمی کرد تا توبی رو بترسونه ...

14. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قبول دارم
    ولی هنوز هم میگم توبی از ایتاچی ضعیف تره(طبق اعتراف خودش)
    توبی هیچ کجا اشاره نکرده که ایتاچی از اون قوی تره یا این که از ایتاچی میترسیده
    تنها کسی که توبی تائیدش کرد سنجو هاشیراما بود که به گفته خودش اون رو به عنوان بزرگترین رقیب خودش میدونسته و همیشه از اون نفرت داشته

این توبی هر کی هست خیلی هم ضعیف نیست ... ولی قطعا یه نقطه ضعفی داره ...ولی مطمئن هستم که از مادارا ضعیف تره ..وگرنه کابوتو مادارا رو احضار نمی کرد تا توبی رو بترسونه ...
    اتفاقا من توبی رو از مادارا قوی تر میدونم
    توبی اونجا نترسید...از این شوکه شد که کابوتو تونسته مادارا رو هم ادو کنه و از این ترسید که بقیه بفهمن اون مادارای واقعی نیست و نقشه اش خراب بشه.
    Last edited by B3HZ@D; 10-06-2012 at 17:08.

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

توبی هیچ کجا اشاره نکرده که ایتاچی از اون قوی تره یا این که از ایتاچی میترسیده
    تنها کسی که توبی تائیدش کرد سنجو هاشیراما بود که به گفته خودش اون رو به عنوان بزرگترین رقیب خودش میدونسته و همیشه از اون نفرت داشته
    چرا اتفاقا توبی خودش گفت که اگه ایتاچی حقیقتو راجع به من میدونست من تا الان مرده بودم . این دقیقا یعنی اینکه ایتاچی خیلی از من قوی تره
    آدرسش هم بعد از جنگ ساسکه و ایتاچی جایی که توبی داره در مورد ایتاچی با ساسکه صحبت میکنه اونجایی که توبی میخواد قیافشو به ساسکه نشون بده ولی یه دفعه مانگیکیو ساسکه فعال میشه و یه آماتراسو میخوره به توبی ولی توبی دفعش میکنه(فک کنم با ایزاناگی)
    دقیقا تو همون قسمت توبی این دیالوگ رو میگه...
    اعتراف توبی = قدرت ایتاچی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •