ویندوز هنگام بالا اومدن یه ارور میده و میگه بعضی dll ها نیستن و صفحه همون طور سیاه باقی می مونه.
با repair که توی سی دی ویندوز هست، چه طور میشه فایلهایی که گم شدن یا خراب شدن رو تعمیر کرد؟
یعنی وقتی وارد rapair شدم چی کار باید بکنم؟
سلام
تمام مراحلی رو که واسه نصب ویندوز طی می کنی انجام بده تا موقعی که توی یکی از صفحه ها اون پائین در نوار آخری نوشته R=Repair یعنی اگر دکمه R رو فشار بدی ویندوز نسخه فعلی ویندوز رو بهت نشون میده و اگه Enter بزنی ویندوز شروع به Repair شدن میکنه.
با سلام خدمت دوستان
دوستان من دکه prl scr print رو که میزنم از صفحه عکس نمیگیره
کسی میدونه مشکل چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم من به تازگی ویندوز عوض کردم حالا رو بعضی از درایو هام که دابل کلیک میکنم این صفحه میاد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چکار کنم؟
پیشنهاد می کنم اگر همراه کیبوردتون CD راه اندازی وجود داره ، نصبش بکنین اگر بازم نشد روی Run کلیک کنید و عبارت ChkDsk رو بنویسید تا ویندوز تمام فایلهای خراب و Broken شده رو درست کنه و اگر باز هم درست نشد به این پست مراجعه کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سؤال دوم هم که باید بگم روی درایو کلیک راست کنید Open With رو انتخاب کنید سپس دو گزینه برای شما میاد و شما گزینه اول (الان یادم نیست چی نوشته بود)رو انتخاب می کنید سپس ویندوز اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و فایلی رو که نیاز داره به شما اعلام می کنه و میگه که در چه سایتی وجود داره و شما با رفتن به اون سایت فایل ضروری رو دانلود می کنید.
اونوقت چیا پاک میشن یا عوض؟
چیزی پاک نمیشه بجز اطلاعات فعلی بایوس که با درآوردن باتری Default میشه.