تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 800 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه Ardavan A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام ویندوز من XP sp2 هست . وقتی مموری موبایلمو تو رم ریدر میذارم و به Usb وصل می کنم . پیغام Not Recogniz می ده . قبلا هم همچین مشکلی داشتم . وقتی هم روی آپدیت دیوایس می رم از سی دی میگردم تا درایورش نصب بشه هیچی پیدا نمی کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید .

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 جواب

ویندوز هنگام بالا اومدن یه ارور میده و میگه بعضی dll ها نیستن و صفحه همون طور سیاه باقی می مونه.

با repair که توی سی دی ویندوز هست، چه طور میشه فایلهایی که گم شدن یا خراب شدن رو تعمیر کرد؟
    یعنی وقتی وارد rapair شدم چی کار باید بکنم؟
    سلام

تمام مراحلی رو که واسه نصب ویندوز طی می کنی انجام بده تا موقعی که توی یکی از صفحه ها اون پائین در نوار آخری نوشته R=Repair یعنی اگر دکمه R رو فشار بدی ویندوز نسخه فعلی ویندوز رو بهت نشون میده و اگه Enter بزنی ویندوز شروع به Repair شدن میکنه.

با سلام خدمت دوستان
    دوستان من دکه prl scr print رو که میزنم از صفحه عکس نمیگیره
    کسی میدونه مشکل چیه؟

یه سوال دیگه هم داشتم من به تازگی ویندوز عوض کردم حالا رو بعضی از درایو هام که دابل کلیک میکنم این صفحه میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چکار کنم؟
    پیشنهاد می کنم اگر همراه کیبوردتون CD راه اندازی وجود داره ، نصبش بکنین اگر بازم نشد روی Run کلیک کنید و عبارت ChkDsk رو بنویسید تا ویندوز تمام فایلهای خراب و Broken شده رو درست کنه و اگر باز هم درست نشد به این پست مراجعه کنید :

کد:
    در مورد سؤال دوم هم که باید بگم روی درایو کلیک راست کنید Open With رو انتخاب کنید سپس دو گزینه برای شما میاد و شما گزینه اول (الان یادم نیست چی نوشته بود)رو انتخاب می کنید سپس ویندوز اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و فایلی رو که نیاز داره به شما اعلام می کنه و میگه که در چه سایتی وجود داره و شما با رفتن به اون سایت فایل ضروری رو دانلود می کنید.
    اونوقت چیا پاک میشن یا عوض؟
    چیزی پاک نمیشه بجز اطلاعات فعلی بایوس که با درآوردن باتری Default میشه.
    Last edited by Masоud; 10-06-2009 at 14:31.

3. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ویندوز من XP sp2 هست . وقتی مموری موبایلمو تو رم ریدر میذارم و به Usb وصل می کنم . پیغام Not Recogniz می ده . قبلا هم همچین مشکلی داشتم . وقتی هم روی آپدیت دیوایس می رم از سی دی میگردم تا درایورش نصب بشه هیچی پیدا نمی کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
    سلام

میگه نمی تونه بشناستش.

پیشنهاد می کنم رم ریدرتون رو روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کنید .

شاید مشکل از USB ها باشه.

موفق باشید

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نشد!
    باتری هم برداشتم نشد!
    چیکار کنم؟
    با سی دی ویندوز از بوت رفتم repair کنم نوشت
    Type EXIT to quit from Windows repair Consol
    با یه لپ تاپ نمیتونم هارد به هارد کنم؟
    اگه میشه لطفا بگید چطوری ؟
    نمیخام اطلاعاتم از بین بره!!!!
    Last edited by farshadtizhoosh; 10-06-2009 at 16:54.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

پیشنهاد می کنم اگر همراه کیبوردتون CD راه اندازی وجود داره ، نصبش بکنین اگر بازم نشد روی Run کلیک کنید و عبارت ChkDsk رو بنویسید تا ویندوز تمام فایلهای خراب و Broken شده رو درست کنه و اگر باز هم درست نشد به این پست مراجعه کنید :

کد:

کد:
    در مورد سؤال دوم هم که باید بگم روی درایو کلیک راست کنید Open With رو انتخاب کنید سپس دو گزینه برای شما میاد و شما گزینه اول (الان یادم نیست چی نوشته بود)رو انتخاب می کنید سپس ویندوز اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و فایلی رو که نیاز داره به شما اعلام می کنه و میگه که در چه سایتی وجود داره و شما با رفتن به اون سایت فایل ضروری رو دانلود می کنید.
    اصلا من وقتی روی درایو راست کلیک میکنم گزینه open with ندارم
    پیغام یه چیز دیگه ای میگه
    میگه باید برم توی کنترل پنل و یه تنظیماتی رو دوباره از اول انتخاب کنم
    اینی که شما میگین مال زمانی که برنامه اجرا کننده یه فایل وجود نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 جواب

نشد!
    باتری هم برداشتم نشد!
    چیکار کنم؟
    با سی دی ویندوز از بوت رفتم repair کنم نوشت
    Type EXIT to quit from Windows repair Consol
    با یه لپ تاپ نمیتونم هارد به هارد کنم؟
    اگه میشه لطفا بگید چطوری ؟
    نمیخام اطلاعاتم از بین بره!!!!
    Safe Mode رو امتحان کردی ؟

اصلا من وقتی روی درایو راست کلیک میکنم گزینه open with ندارم
    پیغام یه چیز دیگه ای میگه
    میگه باید برم توی کنترل پنل و یه تنظیماتی رو دوباره از اول انتخاب کنم
    اینی که شما میگین مال زمانی که برنامه اجرا کننده یه فایل وجود نداشته باشه
    اگر دکمه ی F1 رو فشار بدی و عبارت Association رو سرچ کنی و طبق عکس اون گزینه ها رو انتخاب کنی ، 3 تا حالت برای وضعیت های مختلف وجود داره .

هر کدوم رو تک تک امتحان کن بین کدومش جواب میده :

موفق باشید

پروفشنال farshadtizhoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بله
    اما همون ارور 2باره

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد!

حدود يك هفته اي هست كه با كامپيوترم بدجور كلنجار ميرم اما هر بار يه چيزيش ميشه...

يه چيزيش رو كه درست مي كني يه چيز ديگش خراب ميشه!!

و اما داستان....

من روي سيستمم 4 تا هارد دارم كه 2 تاشون را Raid0 كردم. الان بعد از حدود پنج سال احساس ميكردم كه يه جورايي داره مشكل ساز ميشه چون فكر مي كردم كه يكي از هاردها داره صدا در مياره كه براي حل اين مشكل سريع بك آپ گرفتم و بعد از پنج سال از Raid خارج كردم.. البته قبل از خارج كردنم بعضي مواقع كه مي خوام ويندوز (SP3) نصب كنم وقتي كه ميخواي درايوي را براي نصب انتخاب كني با مشكل مواجه شده و ميگفت كه نميتونه توي اين درايو نصب كنه چون هارد خيلي زياده!!!!!

خلاصه بعد از خارج كردن از Raid‌ اين مشكل نيز حل شد.

اما مشكل تازه كه جديدا متوجه شدم!!‌(اونم بعد از 10 سال سابقه نصب ويندوز!)

بعد از نصب و در انتها كه آخرين ريستارت ميشه و هنگامي كه تصوير بوت يه مقداري كوچكتره كه بعد از اون ميگه كه با اين رزولوشن باشه كه Yes . No ميده و وقتي هم كه Yes ميزني يه گزينه ديگه ميده كه بايد اوكي كني(ثانيه شمار داره) * توضيح اينكه وقتي در ويندوز رزولوشن را عوض مي كنيد اين پيغام را مي بينيد. بگذريم ...

اخير متوجه شدم كه قبل از اين پيغام ها پيغام جديدي مبتني ذخيره فايل از اينترنت!!! ميكنه كه يه فايل Html هم هست كه چه داونلود كني و چه نكني (در حالي كه به اينترنت نيز وصل نيستي!) هنگ ميكنه كه بعد از ريستارت دستي(كليدش) ويندوز بالا مياد اما بدون هيچ تم!!

حتي در منوي راست كليد در Quick Lanch هم وقتي گزينه show quick Lanch‌ نيز همانند مواقعي كه ويروس اتوران ميگيري و Show Hiden را ميزني هيچ عملي انجام نميده!!!!

ويندوزي كه من معمولا نصب مي كنم MRT هست . چون بعد از نصب يه سري از برنامه هاي لازم مثل FireFox,WinRar, Pdf Reader,Codec,.... و خيلي چيزهايي كه واقعا ضروري هست را نصب ميكنه (يه جورايي انگار كه Plus!) كه حتي اينها را نيز نصب نمي كند..

احتمالاتي كه فكر مي كردم
    يكيش در بايوس و غير فعال كردن حالت ساتا! - كه باز هم عملي نشد * البته مشكل اون داونلوده ديگه نبود!
    يكيش ويروس - كه يه بار با Avast‌ ويروس اتوران كه پيشترفت نيز كرده بود و يه سري ديگه را حذف كردم و دوباره ويندوز نصب كردم كه!!!
    يكيش آپديت بايوس بود كه از شانس من مادربوردم يك ماه پيش بايوس جديدش اومده بود- خودم هميشه آخرين ورژن را نصب كرده ام!!
    و آخريش هم تغيير در پارتيشن ها بود . كه جاي هارد ها را عوض كردم يعني هاردي كه ويندوز نصب ميكردم را با يه هارد ديگه كه پارتيشن بندي ميكردم عوض ميكرد - حتي پورت هاش!!

حالا ميخوام بدونم كه چطور ميشه كه اين مشكل را دارم...

حتي ديروز رفتم يه آخرين نسخه MRT را گرفتم كه مربوط به 2009 هم بود را نصب كردم اما بازم همين مشكل را دارم...

يه چيزي هم كه يادم رفت بگم بعضي مواقع (از بس ويندوز نصب كردم!) هم بعد از اون آخرين لاگين و اون پيغامهاي مبتني بر رزولوشن انگار كه ويندوز ميخواد آخرين آپديت ها را بكنه پيغام معروف سي دي ويندوز را درون دستگاه قرار دهيد را ميده كه هر كدام از سه گزينه را بزني هيچ فرقي نميكنه! - گزينه ها Ignore - Information - Cancel

در كل مشكلم اينه كه برنامه هاي اضافي و Theme‌ها و Quick Lanch را بعد از نصب نمي بينم و جالب اينجاست كه وقتي كه درايور چيپ ست را نصب مي كنم بعد از ريستارت چندتا از درايو ها را دوباره (همونايي كه Raid بودن) را دوباره به عنوان ديسك ميشناسه يعني جايگزين قبلي ها ميكنه!!

او چقدر نوشتم... اميدوارم كه بتونين حوصله كنين و اين مشكلات من را بخوانيد و مرا كمك كنيد....

موفق و پيروز باشيد.!

پروفشنال Hossein bandarie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

جناب M_E_H_D_I نمي دونم مشكل شما چيه ولي 2 توصيه داشتم :
    1- تعداد زياد سخت افزار بعضي وقتها مشكل ساز ميشه . به خصوص زماني كه سخت افزار رو به فرسايش مي ذاره .
    2- اصلا سراغ برنامه هايي كه ايران دستكاري كرده نريد . از خير اين ويندوز mrt بگذريد كه خيلي مشكل داره . من يه ويندوز معمولي دارم هر 6 ماه يه بار عوض مي كنم . دوستم تا زماني كه mrt رو داشت تقريبا هر هفته عوض مي كرد . يه بار هم ويندوز 64 بيتي شو گرفتيم بدون هيچ پرسش و پاسخي پارتيشن بندي رو به هم ريخت .

11. این کاربر از Hossein bandarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد!

حدود يك هفته اي هست كه با كامپيوترم بدجور كلنجار ميرم اما هر بار يه چيزيش ميشه...

يه چيزيش رو كه درست مي كني يه چيز ديگش خراب ميشه!!

و اما داستان....

من روي سيستمم 4 تا هارد دارم كه 2 تاشون را Raid0 كردم. الان بعد از حدود پنج سال احساس ميكردم كه يه جورايي داره مشكل ساز ميشه چون فكر مي كردم كه يكي از هاردها داره صدا در مياره كه براي حل اين مشكل سريع بك آپ گرفتم و بعد از پنج سال از Raid خارج كردم.. البته قبل از خارج كردنم بعضي مواقع كه مي خوام ويندوز (SP3) نصب كنم وقتي كه ميخواي درايوي را براي نصب انتخاب كني با مشكل مواجه شده و ميگفت كه نميتونه توي اين درايو نصب كنه چون هارد خيلي زياده!!!!!

خلاصه بعد از خارج كردن از Raid‌ اين مشكل نيز حل شد.

اما مشكل تازه كه جديدا متوجه شدم!!‌(اونم بعد از 10 سال سابقه نصب ويندوز!)

بعد از نصب و در انتها كه آخرين ريستارت ميشه و هنگامي كه تصوير بوت يه مقداري كوچكتره كه بعد از اون ميگه كه با اين رزولوشن باشه كه Yes . No ميده و وقتي هم كه Yes ميزني يه گزينه ديگه ميده كه بايد اوكي كني(ثانيه شمار داره) * توضيح اينكه وقتي در ويندوز رزولوشن را عوض مي كنيد اين پيغام را مي بينيد. بگذريم ...

اخير متوجه شدم كه قبل از اين پيغام ها پيغام جديدي مبتني ذخيره فايل از اينترنت!!! ميكنه كه يه فايل Html هم هست كه چه داونلود كني و چه نكني (در حالي كه به اينترنت نيز وصل نيستي!) هنگ ميكنه كه بعد از ريستارت دستي(كليدش) ويندوز بالا مياد اما بدون هيچ تم!!

حتي در منوي راست كليد در Quick Lanch هم وقتي گزينه show quick Lanch‌ نيز همانند مواقعي كه ويروس اتوران ميگيري و Show Hiden را ميزني هيچ عملي انجام نميده!!!!

ويندوزي كه من معمولا نصب مي كنم MRT هست . چون بعد از نصب يه سري از برنامه هاي لازم مثل FireFox,WinRar, Pdf Reader,Codec,.... و خيلي چيزهايي كه واقعا ضروري هست را نصب ميكنه (يه جورايي انگار كه Plus!) كه حتي اينها را نيز نصب نمي كند..

احتمالاتي كه فكر مي كردم
    يكيش در بايوس و غير فعال كردن حالت ساتا! - كه باز هم عملي نشد * البته مشكل اون داونلوده ديگه نبود!
    يكيش ويروس - كه يه بار با Avast‌ ويروس اتوران كه پيشترفت نيز كرده بود و يه سري ديگه را حذف كردم و دوباره ويندوز نصب كردم كه!!!
    يكيش آپديت بايوس بود كه از شانس من مادربوردم يك ماه پيش بايوس جديدش اومده بود- خودم هميشه آخرين ورژن را نصب كرده ام!!
    و آخريش هم تغيير در پارتيشن ها بود . كه جاي هارد ها را عوض كردم يعني هاردي كه ويندوز نصب ميكردم را با يه هارد ديگه كه پارتيشن بندي ميكردم عوض ميكرد - حتي پورت هاش!!

حالا ميخوام بدونم كه چطور ميشه كه اين مشكل را دارم...

حتي ديروز رفتم يه آخرين نسخه MRT را گرفتم كه مربوط به 2009 هم بود را نصب كردم اما بازم همين مشكل را دارم...

يه چيزي هم كه يادم رفت بگم بعضي مواقع (از بس ويندوز نصب كردم!) هم بعد از اون آخرين لاگين و اون پيغامهاي مبتني بر رزولوشن انگار كه ويندوز ميخواد آخرين آپديت ها را بكنه پيغام معروف سي دي ويندوز را درون دستگاه قرار دهيد را ميده كه هر كدام از سه گزينه را بزني هيچ فرقي نميكنه! - گزينه ها Ignore - Information - Cancel

در كل مشكلم اينه كه برنامه هاي اضافي و Theme‌ها و Quick Lanch را بعد از نصب نمي بينم و جالب اينجاست كه وقتي كه درايور چيپ ست را نصب مي كنم بعد از ريستارت چندتا از درايو ها را دوباره (همونايي كه Raid بودن) را دوباره به عنوان ديسك ميشناسه يعني جايگزين قبلي ها ميكنه!!

او چقدر نوشتم... اميدوارم كه بتونين حوصله كنين و اين مشكلات من را بخوانيد و مرا كمك كنيد....

موفق و پيروز باشيد.!
    سلام

پیشنهاد می کنم به هبچ وجه ممکن ویندوز MRT نصب نکنید چون تغییرات زیادی صورت گرفته و بیشتر فایلهای ویندوز دز حالتهای مختلف نمی تونن عملکرد خوبی داشته باشن.

در ضمن سیستمتون رو با ESET Samrt Security 4.0 آپدیت شده اسکن کنید.

در این رابطه با یک متخصص سخت افزار که خوشبختانه در این فروم زیاد هست مشاوره بگیرید و تعداد هارد ها رو هم با نظر متخصص تغییر بدید.

موفق باشید

13. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •