سلا م اگر میشه کرک سالم بازیInsaniquarium Deluxe را بگزارید
سلا م اگر میشه کرک سالم بازیInsaniquarium Deluxe را بگزارید
سلام ، اگه میشه کرک پچ 1.10 پرو 10 رو هم بذارین
با درود به همه دوستان
از دوستان کسی کد فعالسازی این بازی را دارد
Youda farmer
با سپاس
سلام خدمت مدیریت تاپیک
و سایر اعضای محترم
عزیران من یک بازی دانلود کردم از اینترنت
به نام WESREN STRIP POKER لازم به توضیحه که این بازی برای مکینتاش هستش اما یک نسخه برای ویندوز ت سایت خودش گذاشتن ن بصورت DEMO حدود 20 مگابایت که من دانلودش کردم بازیه هستش که ساده اس و کسانی که CARD GAME ها رو می شناسند با پوکر هم کم و بیش آشنائی دارند فقط بازیهای strip poker قدری +18 هستند بهر حال مسئله اینجاست که وقتی وارد بازی میشم از من یک کد رجیستر می خواد که خوب البته من ندارم می خواستم ببینم آیا می تونم از راهنمائتون در مورد این بازی استفاده کنم ؟ چون وقتی کد رجیستر رو نمی زنی راهنمائیت می کنه به به صفحه ای که در آن فقط یک بازیگر وجود داره
و سئوال دومم اینه که آیا کسی هست که لینک هر نوع STRIP POKER که سراغ داره .البته full version رو برام بذاره
حجمش هم اصلا برام مهم نیست حتی اگه 5 گیگ باشه
در آخر و مهمترین نکته
عزیزان من بدنبال بازی های ADULT نیستم ولی اصولا بازی های strip poker بیشتر مارو یاد زمانی می ندازه که آمیگا داشتیم و HOLLY WOOD POKER بازی می کردیم پس خواهشا سوء تفاهم پیش نیاد
اگر کسی می تونه راهنمائی کنه و سریعتر جوابم رو بده بسیار ممنون خواهم بود
با تشکر ا
ارسطو نوری
راستی ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
بازم ممنون
سلام دوستان
کسی از شما سریال بازی wolfenstein را دارد
با تشکر
کرک سالم بازی borderlands را می خواستم .
سلام .
با تشکر از تاپیک خوبت. اگه میشه کرک یا سریال بازی ریسک دو (Risk II )که فکر میکنم از Astarix هست ، رو بذاری.ممنون
با سلام و تشكر
من كرك بازيهاي شركت Alawar مي خواستم
ممنون
دوستان کسی سریال بازی wolfensstein رو نداره ؟
cities XL سریالشو لطفا....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)