تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 303 از 1635 اولاول ... 2032532932993003013023033043053063073133534038031303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببینید هر کدوم از این دوربین ها به نظر من واسه افراد خاصی ساخته شده و نباید دوربین های رده ی نیم حرفه ای یا اماتور رو زیر سوال ببریم
    مثلا دوربین های اماتور واسه افرادی ساخته شده که فقط می خوان از لحظاتشون عکسی هم داشته باشن
    یا دوربین های نیم حرفه ای اومده گروه اول رو تکمیل کرده و خواسته علاقه مندان به عکاسی هم بتونن با هزینه ی کمی بالاتر نیازاشونو رفع کنن و از امکاناتشون بیشتر استفاده کنن
    و اما گروه سوم این گروه اومده دو تای قبلی رو تکمیل کرده و یه جورایی واسه کسایی هست که عاشق عکاسی هستند و یا کارشون عکاسی هست
    پس هیچ کدوم از این دوربین ها بد نیستن این بد هست که کسی گروه خودشو ندونه و دوربین مناسبش رو انتخاب نکنه مثلا یه ادم حرفه ای اگه بیاد از یه دوربین اماتور استفاده کنه شاید عکسای خوبی بگیره ولی هنوز خیلی جا واسه کار بهتر داره و برعکسشم صادق هست

2. 2 کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم مفافقم كه اينگونه بحث هاي بي ارزش را در اينجا راه نندازيم. جناب74 artra شما عضو جديد اين فروم هستيد . بارها چنين بحث هاي بي نتيجه اي در اين تاپيك انجام شده . بنظر من بجاي ابراز نظرات شخصي و رده بندي هاي بيهوده و بي اساس براي عكاس حرفه اي يا آماتور صرف داشتن تجهيزات گران قيمت , آموخته هاي خود را در اختيار يكديگر قرار دهيم تا بتوانيم با هر نوع امكاناتي كه در اختيارمون هست بهترين نتيجه رو بگيريم.بنظر من اينگونه بحثها حتي در تاپيت بحث هاي تخصصي هم جايي نداره.
    Last edited by unforgiven2009; 30-05-2009 at 19:25.

4. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم مفافقم كه اينگونه بحث هاي بي ارزش را در اينجا راه نندازيم. جناب74 artra شما عضو جديد اين فروم هستيد . بارها چنين بحث هاي بي نتيجه اي در اين تاپيك انجام شده . بنظر من بجاي ابراز نظرات شخصي و رده بندي هاي بيهوده و بي اساس براي عكاس حرفه اي يا آماتور صرف داشتن تجهيزات گران قيمت , آموخته هاي خود را در اختيار يكديگر قرار دهيم تا بتوانيم با هر نوع امكاناتي كه در اختيارمون هست بهترين نتيجه رو ببريم.بنظر من اينگونه بحثها حتي در تاپيت بحث هاي تخصصي هم جايي نداره.
    کاملا تایید می شه هدف ما تو این فروم کمک به همدیگس نه جنجال و بحث های الکی
    به جای وقت صرف کردن بر روی این بحثا اگر به همدیگه کمک کنیم خیلی مفید تره
    من وقتی به کسی کمک می کنم تا انتخاب درستی داشته باشه یا وقتی چیزی بهش یاد می دم یا یاد می گیرم با تمام وجودم کیف می کنم ولذت می برم امید وارم هممون این طوری باشیم و

امید وارم همتون موفقم باشید

6. 2 کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم مفافقم كه اينگونه بحث هاي بي ارزش را در اينجا راه نندازيم. جناب74 artra شما عضو جديد اين فروم هستيد . بارها چنين بحث هاي بي نتيجه اي در اين تاپيك انجام شده . بنظر من بجاي ابراز نظرات شخصي و رده بندي هاي بيهوده و بي اساس براي عكاس حرفه اي يا آماتور صرف داشتن تجهيزات گران قيمت , آموخته هاي خود را در اختيار يكديگر قرار دهيم تا بتوانيم با هر نوع امكاناتي كه در اختيارمون هست بهترين نتيجه رو بگيريم.بنظر من اينگونه بحثها حتي در تاپيت بحث هاي تخصصي هم جايي نداره.
    بنده قبلا توي قسمت موبايل اين فروم بودم. همچين كه مي گيد تازه وارد نيستم.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خب نظر شما محترمه. ولی من فکر میکنم هر کسی با توجه به نیازش و بودجه ش یه دوربین میخره. ربطی هم به عکاسی حرفه ای و علاقه نداره. شما تفاوت دوربین SLR و SLR-Like رو به غیر از کیفیت بگو تا راجع بهش بحث کنیم. البته بهتر بود این بحث رو می بردیم تو تاپیک مباحث تخصصی عکاسی.
    در مورد اختلاف این دوربینا چون بحث تخصی تره بهتره تو همون تاپیک باشه ... اگه خواستید اونجا بررسی کنیم اختلافاتشون رو و ببینیم به نتیجه میرسیم یا نه .

البته دوتا اختلاف اصلی رو تو پستم گفتم ...

اگه 75 درصد کیفیت عکس به لنز باشه پس سنسور این وسط چی کاره س؟
    سنسور سهم کمتری در کیفیت داره . تعیین کننده اصلی لنز هست . چون اولین درگاه نور هست و بیشتر تغییرات روی نور در فاصله ی بین لنز تا سنسور اتفاق میافته ... هرچه کیفیت لنز کمتر (معمولا قیمتش پائینتر) باشه تغییرات روی نور اثر بیشتر میزاره و کیفیت کاهش پیدا میکنه .... مثل تلسکوپ و ابزار اینچنینی .

سنسور ها اختلافشون در حد اختلاف بین لنز ها نیست و اکثرا یه ساختار و کیفیت رو دارن (اگه تو یه سری مقایسه کنیم ) ... اما تفاوت ها در لنز ها خیلی زیاد میشه بعضی اوقات .

بیخودی نیست که قیمت لنزهای مخصوص slr اینقدر بالاست .

حالا من زیاد کشش نمیدم چون دوستان موافق بحث نیستن .

برخلاف من ، چون این بحث کاملا میتونه نتیجه داشته باشه و با خرید دوربین که عنوان این تاپیکه رابطه مستقیم داره .

چند وقتیه هر چی بحث راه میافته بیهوده میشه ... پس کی بحث باهوده اینجا هست ؟؟

دوستانی که میگن بحث بیهودست لطف کنن یه بحث خوب و مفید رو پایه ریزی کنن . و لطفا مباحث تخصصی که ربطی به خرید نداره رو تو تاپیک مخصوصش پی بگیرید ...

موفق باشید ...

9. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در مورد اختلاف این دوربینا چون بحث تخصی تره بهتره تو همون تاپیک باشه ... اگه خواستید اونجا بررسی کنیم اختلافاتشون رو و ببینیم به نتیجه میرسیم یا نه .

البته دوتا اختلاف اصلی رو تو پستم گفتم ...

سنسور سهم کمتری در کیفیت داره . تعیین کننده اصلی لنز هست . چون اولین درگاه نور هست و بیشتر تغییرات روی نور در فاصله ی بین لنز تا سنسور اتفاق میافته ... هرچه کیفیت لنز کمتر (معمولا قیمتش پائینتر) باشه تغییرات روی نور اثر بیشتر میزاره و کیفیت کاهش پیدا میکنه .... مثل تلسکوپ و ابزار اینچنینی .

سنسور ها اختلافشون در حد اختلاف بین لنز ها نیست و اکثرا یه ساختار و کیفیت رو دارن (اگه تو یه سری مقایسه کنیم ) ... اما تفاوت ها در لنز ها خیلی زیاد میشه بعضی اوقات .

حالا من زیاد کشش نمیدم چون دوستان موافق بحث نیستن .

برخلاف من ، چون این بحث کاملا میتونه نتیجه داشته باشه و با خرید دوربین که عنوان این تاپیکه رابطه مستقیم داره .

چند وقتیه هر چی بحث راه میافته بیهوده میشه ... پس کی بحث باهوده اینجا هست ؟؟

دوستانی که میگن بحث بیهودست لطف کنن یه بحث خوب و مفید رو پایه ریزی کنن . و لطفا مباحث تخصصی که ربطی به خرید نداره رو تو تاپیک مخصوصش پی بگیرید ...

موفق باشید ...
    دوست عزیز و محترم ادامه همین بحثو لطف کنی بدی ممنون می‌شم .
    یعنی لطف کن در مورد انواع لنزها و شرایط استفاده از انها و تفاوتها و مشابهت ها و زمان استفاده از انها. حتی در خصوص لنزها و دوربینهای که در جاهای مختلف مثلا زیر آب و ... استفاده می‌شوند اطلاعات بدهی بسیار خوب خواهد شد.
    فکر می‌کنم این بحث بسیار بدرد بخوری بشود چون موقع خرید ممکنه امکاناتی که یک دوربین dslr می‌تونه در آینده به یک فرد بده ترجیح بده یک دوربین حتی رده پایین تر ولی حرفه‌ای بخره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز و محترم ادامه همین بحثو لطف کنی بدی ممنون می‌شم .
    یعنی لطف کن در مورد انواع لنزها و شرایط استفاده از انها و تفاوتها و مشابهت ها و زمان استفاده از انها. حتی در خصوص لنزها و دوربینهای که در جاهای مختلف مثلا زیر آب و ... استفاده می‌شوند اطلاعات بدهی بسیار خوب خواهد شد.
    فکر می‌کنم این بحث بسیار بدرد بخوری بشود چون موقع خرید ممکنه امکاناتی که یک دوربین dslr می‌تونه در آینده به یک فرد بده ترجیح بده یک دوربین حتی رده پایین تر ولی حرفه‌ای بخره.
    همه اینها بر می گرده به نوع کاربرد . برای کسی که کاربرد معمولی و ثبت خاطرات داره نمی شه به صرف اینکه شاید در آینده این قبیل امکانات به کارش بیاد نسخه SLR پیچید.این دوربینها در کنار محاسن خود معایب خاص خود را دارند.دوربینهای رده پایین حرفه ای با لنز کیت محدودیتهایی را دارا است که که میتونه شما رو از خرید آنها پشیمن کنه. مانند ماکرو و تله ضعیف. اگه قصد خرید لنز مناسب هم داشته باشید باید هزینه بیشتری کنید .گاهی به اندازه قیمت همان دوربین حرفه ای ارزان قیمت.

12. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

یعنی به نظر شما اندازه ی سنسور و تراکم پیکسل و نحوه ی چیدمان فتودیود ها و همچنین طراحی سنسور یک دوربین که عکس روی اون ثبت میشه چندان مهم نیست؟ اگه اینطوره چرا دو تا دوربین از دو برند مختلف با لنز مشابه کیفیت عکس یکسان ندارن؟ چرا همه ی کمپانی های ساخت دوربین این همه به طراحی سنسور بها میدن؟ درسته که لنز تاثیر به سزایی در کیفیت داره ولی نمیشه گفت تاثیرش از سنسور بیشتره. توجه داشته باشین که این سنسور هست که باعث به وجود اومدن نویز میشه و نه لنز. حتی پروسسور دوربین هم به همون اندازه روی کیفیت عکس تاثیر میذاره.

14. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

همه اینها بر می گرده به نوع کاربرد . برای کسی که کاربرد معمولی و ثبت خاطرات داره نمی شه به صرف اینکه شاید در آینده این قبیل امکانات به کارش بیاد نسخه SLR پیچید.این دوربینها در کنار محاسن خود معایب خاص خود را دارند.دوربینهای رده پایین حرفه ای با لنز کیت محدودیتهایی را دارا است که که میتونه شما رو از خرید آنها پشیمن کنه. مانند ماکرو و تله ضعیف. اگه قصد خرید لنز مناسب هم داشته باشید باید هزینه بیشتری کنید .گاهی به اندازه قیمت همان دوربین حرفه ای ارزان قیمت.
    علاوه بر این ها عکس گرفتن با دوربین SLR دردسرش خیلی بیشتره. باید تنظیمات رو به طور دقیق و معمولا دستی انجام بدین و همچنین از LCD دوربین فقط برای مشاهده ی عکس میشه استفاده کرد. اگه دوربین شما Live View نداشته باشه کادربندی در بعضی شرایط تقریبا غیرممکنه.

16. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی به نظر شما اندازه ی سنسور و تراکم پیکسل و نحوه ی چیدمان فتودیود ها و همچنین طراحی سنسور یک دوربین که عکس روی اون ثبت میشه چندان مهم نیست؟ اگه اینطوره چرا دو تا دوربین از دو برند مختلف با لنز مشابه کیفیت عکس یکسان ندارن؟ چرا همه ی کمپانی های ساخت دوربین این همه به طراحی سنسور بها میدن؟ درسته که لنز تاثیر به سزایی در کیفیت داره ولی نمیشه گفت تاثیرش از سنسور بیشتره. توجه داشته باشین که این سنسور هست که باعث به وجود اومدن نویز میشه و نه لنز. حتی پروسسور دوربین هم به همون اندازه روی کیفیت عکس تاثیر میذاره.

این درسته که سنسور تاثیر اصلی رو روی نویز داره،ولی آیا مشکل عکس ها،فقط نویز هستش؟

علاوه بر این ها عکس گرفتن با دوربین SLR دردسرش خیلی بیشتره. باید تنظیمات رو به طور دقیق و معمولا دستی انجام بدین و همچنین از LCD دوربین فقط برای مشاهده ی عکس میشه استفاده کرد. اگه دوربین شما Live View نداشته باشه کادربندی در بعضی شرایط تقریبا غیرممکنه.

من با اینکه حدود 5 سال با دوربینی مثل زنیط کار کردم ،ولی از وقتی وارد دنیای دیجیتال شدم، فعلا جرات نکردم سمت دوربینای DSLR برم.همین دوربین H9 که الان دو ساله دارمش،کاملا کار منو راه میندازه.و در ضمن اونقدر مشغله های دیگه ای دارم که جدا فرصت عکاسی ندارم.کاش میرفتم دنبال عشقم به عکاسی،اونوقت الان حتما خیلی خیلی از زندگی ام راضی تر بودم.(این جمله اخریه رو به اقا علیرضا artara گفتم که مسیر زندگیشو یه وقت اشتباه انتخاب نکنه)
    Last edited by Senator_F; 31-05-2009 at 23:11.

18. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •