اینکه اصلا ترسناک نیست .
مثل این بازی الکی ها شـــده
اینکه اصلا ترسناک نیست .
مثل این بازی الکی ها شـــده
مـال منم همینطوریهنامردا چرا جواب ندادید ؟ منو تنها گذاشتید با این بازی که 5تومن خریدمش اما نیتونم بازی کنم !!!!
این ترینر وقتی میگه اکتیو از بازی خارج میشم .
یا کرکم خوب نیست یا این ترینره .
کمک کنین دیگه .
ترو خدا یه ترینر یا یه کدتلقب واسه جون بدین دیـــگـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه
مطلبی که نوشتم کـــو ؟؟؟
گفتم من رمز جون رو میخوام .
مگه حرف بدی زدم پاکش کردین ؟
اگه ندارید بگید ندارم درخواست رو چرا پاک میکنید ؟
سلام به اساتید
من دیروز بازی رو تهیه کردم و تا دی وی دی هست نصب کردم ظاهرا مشکلی نداره ولی دو مشکل برای من ایجاد شده
1 بازی رو نمی تونم سیو کنم ( تو رو خدا بگین چطور سیو کنم ) یعنی اصلا جایی برای ساخت پروفایل نداره از شما هم آیا اینطوری هست بعدم جایی برای لود نداره بگید چه کار کنم من دیوانه این بازی هستم خواهشا کمک کنید
2 بازی در بعضی از جاها دموی بازی رو نشون نمی ده
1.سیو و لد اتوماتیک هست
2.در صفحات پیش گفتم
یه فایلی هست باید نصب کنید
درست میشه
دوست عزیز شما باید برنامه xlive رو نصب کنی تا سیو بشه
موفق باشی
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما که لطف کردین توضیح دادین لینک این سیو و لود اتوماتیک رو هم بذارین تا دانلودش کنم حجم برنامه چنده می شه با اینترنتی نفتی دان کرد یا نه بازم ممنون .
منتظر لینک دانم
توی بازی Fuel هم اینجوری بود نمی دونم مشکل از چی ممنون می شم کمکم کنید اینم مشخصات و دمای سی پی یو
الان هم تازه Pc رو روشن کردم گفتم امتحان کنم خن=ک ببینم چی می شه ولی باز بعد از 5 دقیقه همون آش همون کاسه بعد سریع اومدم دمای گرافیک رو چک کردم 48 بود (دیر هم کهع چند بازی امتحان کردم هر بار 5 دقیقه 1 بار هنگ می کرد و یه بار که کند شده بود یه هو رنگ ها به هم ریخت و چاره ای جز ریستارت نموند)
اینم عکس از مشخصات و دما سی پی یو با نرم افزار OCCT
کدام سخت افزار مشکل داره؟
سلام
دوستان این بازی در کل چند ساعت گیم پلی داره ؟ طولانیه ؟
اگر ممکن هست لینک دانلود Patch ها و Xlive رو بزارید ممنون ...........
با این گرافیک که عمرا نمیشه بازی کرد
حداقل یه گرافیک 8500 جیفورس باید بگیرید. گرافیک ها مادربرد در اصل بیشتر کار راه انداز هستن و به درد بازی نمیخورن.
به نظر من رمتون رو چک کنید. اگر دوتا ماژول دارید جدا جدا با بازی تست کنید احتمالا یکیشون مشکل داره اگر هم یدونه هستش با یه رم دیگه.
اما ممکنه همون نیم درصد اورکلاک شما هم تو این اشکال موثر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)