تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 303 از 1174 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

شوستر : اختلاف ۱۷ امتيازی با بارسا يک شگفتی بزرگ است .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال برند شوستر که از پیروزی در الکلاسیکو خوشحال است گفت :بعد از زدن اولین گل می خواستیم تا در استادیوم پر جلوی هوادارانمان بهتر باشیم . شیوه ی بازی تیم مثال زدنی بود . گاهی اوقات وقتی که قهرمانی در جیب شماست می توانید در برابر بارسائی که خیلی بد بوده راحت باشید . در میان یک جو تیمی مثبت بارسا را شکست دادیم .
    وی در مورد بارسا گفت : وضعیت بارسا نمی توانست برای یک مدت طولانی خوب باشد . اختلاف ۱۷ امتیازی با بارسا یک سورپرایز بزرگ است . من ذر ابتدای فصل اصلا انتظارش را نداشتم . ما باید خوشحال باشیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

بيشترين تماشاچی در بازی ديشب

در کل دیدارهای تاریخ دوباشگاه از سال ۲۰۰۴ به بعد،هیچ بازی به اندازه ال کلاسیکو ی دیشب در اسپانیا نظاره گر نداشت در دیدار دیشب ۹ میلیون و ۲۶۴ هزار اسپانیایی از تلویزیون شاهد این بازی بودند.

در آغاز فعالیت vampire_snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    TEHR@N

پيش فرض

خوش اومدید ...
    راستی خیلی زیاد شدیم ها ...
    ممنون .
    رئال ديگه . كاريش نميشه كرد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مثل اينكه ويكتور والدس از خود طرفداران بارسلون منطقي تر است !!!

«ويكتور والدس» دروازه‌بان بارسلونا كه در برابر رئال مادريد، چهار بار توپ را از دروازه‌اش بيرون آورد، معتقد است رئالي‌ها بسيار بهتر از آنها بازي كرده و شايسته‌ي اين پيروزي درخشان بوده‌اند.

به گزارش ايسنا، والدس هيچگاه دروازه‌بان مطمئني براي بارسا نبوده و به نظر مي‌رسد «خوان لاپورتا» بايد براي فصل آ‌ينده دروازه‌بان بهتري را به بارسلونا بياورد.

والدس گفت: امشب (چهارشنبه) شبي است كه بايد خيلي زود آن را فراموش كنيم. آنها فراتر از حد تصور ما خوب بودند. در تمامي خطوط برتري نسبي داشتند به خوص در خط مياني همين موضوع موجب شد، ما نبص بازي را به آنها واگذار كنيم و در نهايت به بدترين شكل ممكن ببازيم.
    والدس ادامه داد: تمام شكست‌ها سخت هستند ولي باختن به رئال مادريد آن هم با اين نتيجه نمي‌تواند قابل قبول باشد. اميدوارم هواداران ما را ببخشند. اميدوارم با حفظ كادر كنوني در فصل آينده بتوانيم بهترين نتيجه‌ها را بگيريم.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نظر خود من :
    خدمت بارسلونايي هاي عزيز از صميم قلب تسليت ميگم البته من هميشه از ريختتون بيزارم اما اين دفعه وضع فرق مي كنه
    واقعا شرايطتون سخته
    اميدوارم تيمتون رو از نو و بهتر از هميشه بسازيد و شاهد بازي هاي جذاب و ديدني اين دو تيم در ال كلاسيكو باشيم

زنده باد ارتش سفيد مادريد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

نظر خود من :
    خدمت بارسلونايي هاي عزيز از صميم قلب تسليت ميگم البته من هميشه از ريختتون بيزارم اما اين دفعه وضع فرق مي كنه
    واقعا شرايطتون سخته
    اميدوارم تيمتون رو از نو و بهتر از هميشه بسازيد و شاهد بازي هاي جذاب و ديدني اين دو تيم در ال كلاسيكو باشيم
    منم قبول دارم ....
    وقتی دیشب رایکارد رو دیدم سرشرو انداخته بود پایین یا اون موقع که داشت گریه می کرد . دلم براش سوخت ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

یه ذره حجمش زیاده لینکش رو گزاشتم ....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اینم زیدان ....

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بابا دمت گرم عكساي باحالي بودن
    راستي بچه ها منو شناختين ؟

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

اشکال نداره به هر حال مدیر باشگاه یه فصل سخت رو پشت سر گذاشته وباید خسته باشه

ما اینجا جای شما رو سعی کردیم پر کنیم
    فدات بشم عزیز حیف چقدر زود تورو از دست دادیم ... اومدی مادرید یه سر بیا باشگاه

وسلی اشنايدر : نگذاشتم برادرم به رئال بيايد !

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال وسلی اشنایدر اظهار داشت که مانع از حضور برادرش در رئال مادرید شده است !
    رودنی (برادر وسلی) آماده بود که پس از پایان فصل از تیم جوانان آژاکس راهی رئال مادرید شود .
    اما وسلی ستاره ی رئال اظهار داشت : رئال مادرید او را می خواست و رودنی بسیار از این خوشحال بود . اما وقتی که شنیدم این بحث را متوقف کردم . من دوست ندارم که بازیکنان خام و بی تجربه راهی تیمهای بزرگ شوند . به او گفتم که ایتدا باید خودش را در تیم اصلی آژآکس نشان دهد .
    اوه اوه چه تیریپ داش بزرگی برداشته...
    بش بگو شما خودت هم معلوم نیست فصل بعد اینجا باشی

کاسياس : ريکاردو زامورا برای کل تيم است .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل ایکر کاسیاس از بدست آوردن جایزه ی ریکاردو زامورا بسیار شادمان است .
    وی گفت : این جایزه برای کل تیم است زیرا تیم از این جایزه بزرگتر بود . ما خودمان را برای بهترین بودم آماده کرده بودیم . این جایزه به دروازه بان می رسد اما متعلق به کل تیم است . این بازی مهم بود چون که با عملکرد ویکتور والدس همه چیز برای او تمام شد . این عالیترین جایزه ای بود که دوست داشتم اما حقیقتا این برای کل تیم است .

* الحق والانصاف امسال کاسیاس بهترین دروازه بان اروپا بود . اگه اول فصلو به یاد بیاریم واقعا نقششو تو این قهرمانی می فهمیم .
    سنت سنت پولی که بهش داده شده از شیر مادر حلال ترش باشه!

شوستر : اختلاف ۱۷ امتيازی با بارسا يک شگفتی بزرگ است .
    به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال برند شوستر که از پیروزی در الکلاسیکو خوشحال است گفت :بعد از زدن اولین گل می خواستیم تا در استادیوم پر جلوی هوادارانمان بهتر باشیم . شیوه ی بازی تیم مثال زدنی بود . گاهی اوقات وقتی که قهرمانی در جیب شماست می توانید در برابر بارسائی که خیلی بد بوده راحت باشید . در میان یک جو تیمی مثبت بارسا را شکست دادیم .
    وی در مورد بارسا گفت : وضعیت بارسا نمی توانست برای یک مدت طولانی خوب باشد . اختلاف ۱۷ امتیازی با بارسا یک سورپرایز بزرگ است . من ذر ابتدای فصل اصلا انتظارش را نداشتم . ما باید خوشحال باشیم .
    می خوایم بابت هر یه امتیاز اختلاف یه میلیون به قرار دادش بیافزاییم

منم قبول دارم ....
    وقتی دیشب رایکارد رو دیدم سرشرو انداخته بود پایین یا اون موقع که داشت گریه می کرد . دلم براش سوخت ....
    آره عجیبه منم هر سری که بعد از باخت چهره اش رو میبینم می خوام بغلش کنم... خیلی مظلومه...
    به نظرم از سر بارسایی ها هم زیاده... متعصبا لیاقت ندارن کسی واسشون کاری بکنه
    رائول افت کرده بود یادتون میاد هوادارا چیزی بهش گفته باشن؟
    اما این بیچاره که بارسارو قهرمان اروپا کرد(در کل بارسا 2بار قهرمان شده) و از اون حالت وخیم رهاش کرد اینجوری باهاش برخورد میکنن و بهش حمله میکنن(چند وقت پیش به خونش حمله شد)...

--------------------------------------
    راستی وحید جان بابت تصاویر ممنون خیلی زیبا بودن

احمد جان امضات خیلی باحاله

--------------------------------------

دوستان کسی میتونه فیلم کامل بازی رو گیر بیاره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •