تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 356 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سعی میکنم با دوربین از 405 خودمون یه فیلم بگیرم و دنده ها را تا دنده 4 تعویض کنم .

اونقت شاید منظور من رو بهتر متوجه شی

چون 405 مدل 84 1.8 دنده 1 در دور 6500 حدود 60 کیلومتر سرعت داره . این به نوع آب بندی من ربط نداشته ! گیربکسش از نوع ضریب بلند بوده
    Last edited by Nomber1; 28-10-2007 at 00:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

ممنون بچه‌ها.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقای نامبر وان خوشم اومد . ظاهرا یه چیزایی یاد داری .

خدایی حوصله نکردم 300 صفحه رو بخوم زدم رو رندوم !

کسی از شما ها میدونه ام اس دی چیه ؟؟؟ M.s.d

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خدایی حوصله نکردم 300 صفحه رو بخوم زدم رو رندوم !

این بدترین کار ممکنه که مرور نکردین . یعنی زحمت دوستان بدون اجر میشه ! البته میزارم رو حساب اینکه مدیران اینجا هیچ فکری به حال این تاپیک نکردن . نه زیر مجموعه ای نه ... بگذریم .

ام اس دي سيستم جرقه زني قوي هست كه بسیار بسیار به شتاب و عدم افت برق به ماشین کمک مبیکنه و گرمای اتومبیل هم کاملا بر اجزای تشکیل دهنده اون بی اثرند . در ايران هم هست منم سراغ دارم با قيمت خوب هم سراغ دارم( نسبت به ايران) ولي
    شديدا به اي نتتيجه رسيدم كه براي ماشيناي ايران به درد نميخوره
    پژو 206 1600 اتومات (فرانسوي) ب اام اس دي سري6
    پژو 405 كاربراتوري مدل 80 با ا م اس دي سري5
    پژو 405 انژكتوري مدل 83 ب اام اس دي سري5 موتورشون آبكش شد
    اين 3 تا ماشينايي هستن كه من ميشناسم و چند ماه بيشتر نتونستن باام اس دي دوام بيارن

الان يدونه ام اس دي سري6 كامل سراغ دارم 480تومن_ سري5 بدون واير و شمع هم
    320 تومن

ام اس دی رو معمولا برای ماشین های race میبندن . بستگی داره رو چه ماشینی بخوای سوارش کنی .

-----------

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم رو نقض کردم !!! بعید میدونم ! در بدترین حالت دریافت مطلب از پست من نمیشه همچین نتیجه گیری ای کرد !
    سلام.حق با شماست.من اشتباه برداشت کردم

هیچ وقت و هرگز با آب بندی و مراعات کردن ماشین و هر چیزه دیگه که اسمش رو بزاری نمیشه قوانین داینامیکی حاکم بر معادله بدست آوردن ضرایب دنده رو تغییر داد ...
    نمیدونم چرا تو کتم نمیره!!!!بابای من دنده رو روی دور موتور 3 عوض میکرد و ماشین تنبل شده بود.

یه مدت بهش رسیدم(حدود 6 ماه مرتب) دنده رو دور موتور بالاتر عوض کردم و فقط بنزین سوپر زدم و تمیز کننده ی انژکتور
    و...................

خلاصه ماشین اومد رو فرم.شاید اون موقع تنبل شده بود و الان برگشته به حالت اصلیه خودش.در هر حال من الان که

تهران نیستم ولی دروغ نمیگم رو دور موتور 5 دنده 2 سرعت ماشین 80 بود و نهایت 92-95 تا میرفت رو این دنده.

اخه فقط این نیست.در مورد ماشین خودم هم همین بود.

فکر کنم شما منظورت اینه که با فلان گیربکس ماکسیمم اینقدر میره به شرطی که ماشین رو فرم باشه.حالا ممکنه

ماشین یکی رو فرم نباشه و کمتر بره.اره؟؟

اقای نامبر وان خوشم اومد . ظاهرا یه چیزایی یاد داری
    برگرد چند صفحه عقب اونجا ببینش.الان از اسب افتاده

اوموقع که شما هنوز اینجا عضو نبودی من داشتم با سری 5 این اتوبان های صدر و بابایی رو صاف میکردم
    بله . موافقم . امید وارم دوستان و مهمان ها هم استفاده کنند
    دوستان که 100%.اما مهمانان مثل این دوستمون زیاد حال ندارن مطالب رو دنبال کنن!!

راستی گفتی فیلم از ماشینتون.تا اونجایی که من یادم هست 405 تو بهترین حالت (روغن موتور و شمع تازه عوض شده

و بنزین سوپر ) اینجوری میرفت:

1=50(معتقدم نباید زیاد به دنده 1 فشار اورد)
    2=92-95
    3=122-128
    4=160
    5=200(سرازی فشم بود.تو حالت عادی فکر کنم 190 بیشتر نره.)

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دروغ نمیگم .

فکر کنم شما منظورت اینه که با فلان گیربکس ماکسیمم اینقدر میره به شرطی که ماشین رو فرم باشه.حالا ممکنه

ماشین یکی رو فرم نباشه و کمتر بره.اره؟؟ )

سهیل خان چوب کاری نفرمایید . من نگفتم شما دروغ میگید قربان . من کاملا منظورت رو درک میکنم . تنبل کردن ماشین و نرسیدن بهش باعث پایین اومدن یه سری از فاکتورهای اساسی تنظیم موتور و به قول معروف کند شدن و پایین اومدن شتاب نسبی خودرو به علت عدم رسیدن سوخت و اکسیژن مناسب به خودرو میشه که اگه به مدت زیادی به همین شکل ادامه بدید باعث پایین اومدن عمر مفید خودرو میشه . اما در همه این شرایط ضرایب دنده بنا به چرخش میل لنگ و دور ورودی و خروجی گیربکس تنظیم شده . هیچ وقت شعاع و قطر و مساحت این تشکیلان با اب بندی زیاد و کم نمیشه . به تنبل بودن و سرحال بودن رابطه ای نداره

دوستان که 100%.اما مهمانان مثل این دوستمون زیاد حال ندارن مطالب رو دنبال کنن!!

.)
    بی خیال عزیز . بالاخره این رو باید گذاشت روی حساب کم کاری و بی توجهی دست اندر کاران که حجم یه تاپیک مهمی مثل اتومبیل این قدر میره بالا و دسته بندی نمیشه

راستی گفتی فیلم از ماشینتون.تا اونجایی که من یادم هست 405 تو بهترین حالت (روغن موتور و شمع تازه عوض شده

و بنزین سوپر ) اینجوری میرفت:

1=50(معتقدم نباید زیاد به دنده 1 فشار اورد)
    2=92-95
    3=122-128
    4=160
    5=200(سرازی فشم بود.تو حالت عادی فکر کنم 190 بیشتر نره.)

این دقیقا گیربکس استاندارد کد XUD7TE هست

من امروز فیلم گرفتم از دنده 1 و 2 ماشین خودمون . داشتم میرفتم سر زمینمون نزدیک بود با یک کمباین اینه به اینه بشم !!!!!!!

الان کابل دوربین نیست . تا فردا اپلودش میکنم

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

دوستان ببخشيد
    توي ايران مسابقه طراحي خودرو در سطح دانش آموزي يا آزاد هستش ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یادمه برای اولین بار در سال 85 بود که برگزار شد . سطح خاصی نداشت . این اگهی بود که اون مقع داده بودند :

نخستين مسابقه طراحي خودرو چند منظوره شهري برگزار مي‌شود . [/color][/size]

به گزارش خبرنگار صنعت خودرو ايسنا، بنابر اعلام واصله موضوع اين مسابقه طراحي خودرو چند منظوره شهري با قابليت استفاده براي كار، تفريح ، حمل بار و مسافرت است.

بر اين اساس هر طراح بايد كار خود را در قطع A3 ارائه كند. معيار انتخاب نيز آينده‌نگري، نو و بكر بودن طرح، تطابق با اصل زيباشناسي، خلاقيت و همگاني و توجه به تحولات style خودرو عنوان شده است.

همچنين مهلت ارسال آثار تا 31 شهريور و اعلام نتايج آبان ماه 1385 اعلام شده است.

گفتني است، شركت‌هاي بزرگ خودروساز دنيا براي انتخاب طرح ‌هاي آينده معمولا با فراخوان مسابقات مختلف سعي در جذب طرح و نيرو‌هاي برتر طراحي خودرو در دنيا مي‌كنند كه گويا در ايران نيز شركت مرسدس بنز و تاپ خودرو با برگزاري اين مسابقه درصدد انجام چنين كاري برآمده‌اند.

--------------------------
    6 ماه پیش هم اخرین مهلت برای شرکت در ثبت نام خودروی الکترونیکی بود . اون دیگه فقط طراحی بادی نبود و شامل لیه قسمت های خودرو میشد :

این هم اگهی قبل از عید :

مهلت ثبت نام در نخستين دوره مسابقه ملي طراحي خودروي الكتريكي تا پايان فروردين ماه جاري تمديد شد.
    به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مسابقه ملي طراحي و ساخت خودروي الكترونيكي به منظور كشف و بروز استعدادهاي دانشجويان در زمينه مهارت‌هاي مربوط به طراحي اجزاي خودرو و تقويت همكاري ميان صنعت و دانشگاه در زمينه طراحي خودروهاي پاك توسط پژوهشكده شهيد رضايي دانشگاه صنعتي شريف برگزار مي شود.
    اين مسابقه در سه مرحله طراحي مفهومي، طراحي اجزاء و ساخت خودرو برگزار مي شود.
    ارزيابي در دو مرحله طراحي مفهومي و طراحي اجزا شامل بررسي طرح هاي پيشنهادي و اجزاي سيستم‌هاي انتقال قدرت، فرمان پذيري، كنترل و تعليق، مشخصات ظاهري، اجزاي بدنه و جانمايي خودرو بوده و در مرحله سوم (ساخت و آزمايش خودرو) امتياز دهي در دو قسمت اصول ساخت و آزمون هاي علمي انجام مي شود.
    همچنين در هر مرحله شركت شركت كنندگان از نظر قدرت پياده سازي و به كارگيري سيستم هاي شناخته شده يا ابداعات و طرح هاي جديد مورد ارزيابي قرار مي گيرند.
    عرض كمتر از 70 سانتي متر، وزن كمتر از 170 كيلوگرم همچنين داراي صندلي و اتاقكي براي راننده، دنده جلو و عقب، قابليت شيب روي و رانندگي در شب مشخصات خودروي طراحي شده است. تنها منبع تغذيه خودرو نيز حداكثر 12 باتري الكترونيكي 12 ولت است.
    مجموع جوايز در نظر گرفته شده براي رتبه هاي اول تا سوم هر مرحله بيش از 320 ميليون ريال است كه به تيمي كه در هر سه مرحله رتبه اول را كسب كند 140 ميليون ريال جايزه تعلق خواهد گرفت.
    مهلت اوليه ثبت نام تا آخر فروردين ماه تمديد شده است.

علاقمندان مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفكس 66164849 تماس گرفته و يا به نشاني الكترونيكي زير مراجعه كنند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ------------------------------------

البته به یک طریقی بچه های صنعتی شریف مثلا استارت این کار رو زدند :

برگزاري جلسه توجيهي فاز اول مسابقه ملي طراحي ماشين
    نظر به اهميت هماهنگي و توجيه تيم هاي شركت كننده كه تاكنون ثبت نام كرده اند، جلسه ي توجيهي تيم هاي شركت كننده در تاريخ سه شنبه 21/1/86 در محل تالار 2 دانشگاه شريف از ساعت 16 تا 19 برگزار مي شود.
    موضوعات مطرح در اين جلسه شرح و توضيح فاز هاي مسابقه بالاخص فاز اول مسابقه است. همچنين در پايان اين جلسه پرسش و پاسخ برگزار مي شود و افراد حاضر مي توانند سوالات خود را مستقيما با كميته ي علمي مطرح كنند.
    مكان: تهران – خيابان آزادي - دانشگاه صنعتي شريف – ساختمان تالار ها - تالار 2
    زمان: سه شنبه - 21/1/86 – ساعت 16 تا 1

------------------------------------------

ولی اگه میتونی مثلا از یک مدل جلوی 405 یه همچین طرح هایی در آری برو شرکت کن . بد نیست . شاید اسمت در بیاد !

-----------

موفق باشید

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

البته به یک طریقی بچه های صنعتی شریف مثلا استارت این کار رو زدند :

برگزاري جلسه توجيهي فاز اول مسابقه ملي طراحي ماشين
    نظر به اهميت هماهنگي و توجيه تيم هاي شركت كننده كه تاكنون ثبت نام كرده اند، جلسه ي توجيهي تيم هاي شركت كننده در تاريخ سه شنبه 21/1/86 در محل تالار 2 دانشگاه شريف از ساعت 16 تا 19 برگزار مي شود.
    موضوعات مطرح در اين جلسه شرح و توضيح فاز هاي مسابقه بالاخص فاز اول مسابقه است. همچنين در پايان اين جلسه پرسش و پاسخ برگزار مي شود و افراد حاضر مي توانند سوالات خود را مستقيما با كميته ي علمي مطرح كنند.
    مكان: تهران – خيابان آزادي - دانشگاه صنعتي شريف – ساختمان تالار ها - تالار 2
    زمان: سه شنبه - 21/1/86 – ساعت 16 تا 1

------------------------------------------

ولی اگه میتونی مثلا از یک مدل جلوی 405 یه همچین طرح هایی در آری برو شرکت کن . بد نیست . شاید اسمت در بیاد !

-----------

موفق باشید
    ممنون
    اين شريفيه عموميه ؟ چجورياست ؟

.
    .

كپي كاري تو كار ما نيست .
    اينا ارزشي نداره . مهم فكر وخلاقيت آدمه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون
    اين شريفيه عموميه ؟ چجورياست ؟

.
    .

كپي كاري تو كار ما نيست .
    اينا ارزشي نداره . مهم فكر وخلاقيت آدمه .
    فکر میکنم اگه اطلاعات جدیدی موجود باشه باید از این سایت پیگیری کنی . یا همون شماره ای که بالا دادم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •