دوستان به این سوال هم جواب میدید؟
ممنون
دوستان به این سوال هم جواب میدید؟
ممنون
دوستان عزیز یه سوال داشتم . من الان N73 معمولیم رو به Music Edition تبدیل کردم از طریق آپگرید . حالا همان طور که میدونید موزیک پلیر در همه اوقات در قسمت برنمه ها باز هستش و قابل بستن هم نیست . آیا این همیشه باز بودن پلیر مقدار زیادی از باطری رو کم میکنه یا بر عکس؟ آیا اصلا از باطری میکشه یا نه؟
اگر هم مصرف کنه اونقدری نیست که قابل ملاحظه باشه. ولی اگر فریمویر گوشیت رو به ورژنهای بالاتر ارتقا بدی، میتونی موزیک پلیر رو ببندی.
آره كه هست من دست يكي از رفقام ديدم متا سفانه الان مسافرته كه يه عكس ازش بگيرم![]()
سلام دوستان .... با n73 خودم یه مشکلی دارم
مدتی هست که وقتی گوشی رو شارژ میکنم بعد از چند ساعت یهو مثلا" وقتی کسی تماس میگیره یا اس مس میاد یهو low battery میده و حتی ممکنه خاموش بشه...... زود به زود شارژش تموم میشه برعکس قبل ها ..... مشکل بعدیش هم مربوط به آنتن گوشی و علامت IR-MCI هست که مرتب میره و میاد .... باید offline و بعدش general کنم قسمت profile رو تا دوباره آنتن بیاد...
ممنون میشم راهنمایی کنید.... از باتری هست یا از قسمت pf ؟ یا از جای دیگه ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم . من گوشیم رو میخوام آپدیت کنم به ورژن جدیدتر برنامه NokiaSoftwareUpdaterSetup_en هم دانلود کردم تو نصب اول کامپیتر ریست شد و بعد بالا اومدن برای رفتن به نصب دور دوم موقع ادامه نصب برنامه این پیغام که عکسش رو پیوست کردم ظاهر میشه خواهشا" کمک کنید . با تشکر
![]()
منم همین مشکلو دارم تا 6 ماه پیش گوشیمو هر 3 روز به 3 روز شارژ میکردم ولی الان 1 روزم به زور شارژش میمونه.اگه باتریشو عوض کنم خوب میشه؟
يه نگاه به باطري بنداز ببين پف نكرده ؟اگه آره ،از باطريه اگه نه يه مستر ريستش كن اگرم درست نشد بايد فلش بخوره![]()
مستر ریستش کردم تغییری نکردهولی جدیدا در گوشی خیلی سخت جا میره
از باتریشه؟
Last edited by bahareh69; 28-04-2010 at 17:31.
فکر کنم باید باتریشو عوض کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)