مادربورد رو ميتوني P5Q بگيري و اينكه بودجه CPU رو يكم بيشتر كن
رم هم خوبه ولي گرافيك كم هست البته بتگي داره چه كاري بخواي انجام بدي
مادربورد رو ميتوني P5Q بگيري و اينكه بودجه CPU رو يكم بيشتر كن
رم هم خوبه ولي گرافيك كم هست البته بتگي داره چه كاري بخواي انجام بدي
اساتيد برا كسي سيستم ميخوام بگيرم سي پي يو رو تو اين سايتIntel E2160 انتخاب كردم (سيستم خانگيه بازي و كارگرافيك نميكنه)مادر برد چي پيشنهاد ميدين..استاد ميكروازاينAsrock conre1333-D667 زياد تعريف كرده و كاهو اينو معرفي كرده ecs 7100 اولي 50 دومي 60 حالا كدوم بهتره و يا برا اين سيستم ارزش داره 30_40 تومن بيشتر برا يه مادربرد هزينه كرد يا برا سيستم خانگي همين كفايت ميكنه( راستي كارت دي وي بي هم روش ميخاد روش نصب كنه) سئوال آخر اينكه گرافيك آمبوردشون چند مگه اين 2 تا مادر برد(راستي اين دومي مادر برده اشتباه كه ننوشتم؟)
فرقی نداره باید با توجه به نوع استفادت یکی رو انتخاب کنی
250 تا 300 تومن...اگه قیمته جز حدودی یا قیمته کل حدودی رو تونستید بدید ممنون میشم
سلام دوست عزیز:
منم همین cpu و مادربرد را مدنظر دارم و درگیری منم سر همین موضوع بود (چون منم کارت گرافیک جدا میخوام بردارم)
1-این دو مدلی که گفتید چی بودن / بیشتر توضیح بدین
2-اگر ممکنه در مورد hybrid هم توضیح بدین(مگه نه اینکه Hybrid یعنی از چند تا کارت گرافیک جدا به صورت تفکیک شده بتوان استفاده کرد ، ولی این مادربورد یک اسلات pci e - 16x بیشتر نداره که - من که گیج شدم )
در ضمن در عین درستی صحبتهای شما حرف آقای blaster هم درسته که گفتن درسته چیپ گرافیک داره ولی فعال نیست -- چون این مادربرد خروجی ای برای monitor نداره.
3-درضمن اگه میشه بگین این مادر برد با چه کارت گرافیک هایی مچه و مثلا اگه از gf - nvidea استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
4-***لازم به ذکر است که آقای blaster حقیقتا شخصیت فعال و زحمتکشی هستند و ما از معلومات ایشان استفاده کرده و خواهیم کرد.در ضمن لینک support واقعا به درد خورد . راستی توی این لینک وقتی مدل مادربورد فوق الذکر را زدم (asus - M3A78-EH )حداکثر cpu را 9750 فنوم نشون داد.اما یه چیزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cpu که می خواستم بردارم 9550 بود که توی اون لیست نبود !!!!!!!!!!!!یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5-راستی این مادر بوردهای جدید یه پورت IDE بیشتر نداره که میشه مال سی دی رام.آیا راهی برای وصل کردن هاردهای IDE قدیمی هست ؟ و آیا رو این مادربرد کار می کنند؟
با تشکر
Last edited by farhad_davary; 07-08-2008 at 05:15.
Intel Core2 Due E8400 3.00 GHz 45nm
OCZ 4GB DDR2/800 Gold Dual Channel
Asus P5Q
Gigabyte Ati Radeon HD 4870 - 512MB
(GV-R487-512H-B)
Western Digital -Sata2- 320GB
Green – Prince 6
Asus AM602 (ADSL)
LITEON - DH-20A4H
GREEN - GP330A
ببخشید این قطعات روی این مین بورد سوار میشن اگه نه یه مین خوب معرفی کنید و اگه میشه قیمت این سیستم چقدر میشه؟؟؟؟؟؟
کسی جواب مارو نمیده
بله مچ ميشن فقط پاور خيلي ضعيفه حداقل بايد حداقل يه 580 بگيري
خب قبلا اون رو پيشنهاد ميدادم الان قضيه عوض شده
اولي كه 45 تومنه دومي هم حدود 60 البته BIOSTAR TP7100 هم حدود 60 كه به نظر من از ECS خيلي بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مزاياي چيپست geforce7100 نسبت به Intel945G اينه:
1- ساپورت پردازنده هاي 4 هسته اي
2- ساپورت باس 1333 بصورت ذاتي
3- ساپورت رم باس 800
4- گرافيك آنبورد قويتر.
واسه كاربرد خانگي نه اصلا ارزشش رو نداره 30-40 واسه مادبرد بدي گرافيك جيفورس 7100 (512 مگ) هم بازيهائي رو درسطح NFSMW و FIFA رو براحتي جواب ميده.
من به شما چيپ 790FX رو و مدل مادربورد هاشو معرفي كردم كه ASUS قيمتش 245 بود
راجب سوال دومتون هم اين قابليت رو داره كه شما با قرار دادن يك كارت گرافيك رو اسلت خودش بتونيد گرافيك آنبورد و غير آنبورد رو با هم CROSSFIRE كنين البته اين مادربورد گرافيك غير آنبوردش فعال نيست
3.با گرافيك هاي GEFORCE مشكلي نداره و شما ميتوني هر گرافيكي كه مي خواي رو روش نصب كني با توجه به اسلتش
4.اين مادربورد با اون پردازنده انتخابي شما مشكلي نداره و منظور از اون 9750 سعني نهايتا تا 9750 رو هم ميتونه ساپورت كنه
سراغ چيپ 770 نرو چون اين 780G/SB700 از 770/SB600 قويتره و قبلا هم گفتم امكانات اوركلاك اين چيپ كم هست
5.كلا به مرور زمان پورت IDE از چيپ حذف ميشه و جاشو ميده به ساتا شما ميتوني يه كارت ارتقا بگيري كه رو PCI نصب ميشه و 2 تا IDE و چند تا ساتا به سيستمت اضافه ميشه البته اين وسايلي كه به اين كارت وصل ميشه قابليت بوت شدن ندارن
سلام
ماردبرد رو ميخوام p5q بگيرم
در مورد پردازنده ميخوام e8400 بگيرم،حالا اگه جا داشته باشه از ساير قطعات كاسته و به پردازنده اظافه ميكنم
در مورد گرافيك هم به نظر خودم كافييه چون زياد اهل گيم نيستم و بيشتر براي استفاده از اينترنت ميخوام حالا گاهي هم اگه شد طراحي،ميكس و مونتاژ هم در كنارش انجام ميدم.
لطفا دوستان در مورد گفته هاي بالا نظر بدن كه از نظرات سودمند دوستان بنده هم بي نصيب نشم
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)